Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel haideti mai fetelor fara suparari, nu pot sa cred ca vad si aici persoane suparate....si imi placea tare mult sa stam de vorba....uffff acum intrebare stie cineva care este diferenta intre nurofen si panadol ? multumesc frumos |
Vad ca ti-a raspuns deja Gaby, dar vezi ca scrisesem si eu cand si cum se folosesc fiecare, chiar pe prima pagina.
Pana la 38,5 nu e temperatura, apoi dai Panadol, iar la temperatura mai mare de 39 - Nurofen. Undeva in intervalul 39-40 intervin si supozitorul cu Novocalmin / picaturile cu algocalmin daca nu se poate cu supozitor, plus Desitin. Insa cu asta ai grija, e bine sa-ti explice un medic ce si cum, e Diazepam, il fereste de convulsii febrile.
Hai ca m-am lansat in explicatii pe care tu nici nu mi le-ai cerut , sper doar ca te-am lamurit si-ti sunt utile.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
irinabobe spune:
fetelor va multumesc mult pt urarile pt rares, mai ales ca eu nu sunt asa activa pe forum , iar cand o fac mai si botez pe unu altu .
as vrea sa urez si eu La multe lunite lui Eric, Marei , Angelei Ioana si Amaliei Alexandra !
sanzi si rares e sperios dar asta cred ca se datoreaza si faptului ca in general sta numai cu mine, liniste, stand la curte nici nu iesim foarte mult in oras unde e mai galagie, asa ca imediat ce aude un sunet mai tare se pune pe urlat. eu in ultima vreme am inceput sa las tv deschis sa auda galagie mai multa, si sa-l scot mai des in oras sa se obisnuiasca cu agitatia...desi imi este foarte greu pentru ca nu mai sta de niciun fel in scaunul de masina, se plictiseste si urla de innebuneste, si chiar nu gasesc nicio solutie...deja mi-e groaza sa il mai scot undeva...
la capitolul progrese nu avem nimic nou de raportat. nici noi nu avem niciun dinte, nu ne ridicam singuri in fund si nici nu merge de-a busilea...nu stiu daca este cazul sa imi fac probleme sau nu inca...
o zi placuta fetelor!
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am dormit asa rau. Bebe la 4 dimineata era kk-cios si plangacios. Nu stiu ce l-a apucat ca nu-i programul lui.
Dami l-a auzit s-a trezit si ea si a inceput sa vorbeasca cu degetele.
Pana la urma au adormit, dar acuma sunt amandoi treji si eu proaspata ca o stafida. Mi-am facut o cafea, dar cine mai are, mai vreau, ca-s truli de somn si inca nu ma pot culca la loc.
Ar trebui sa ies nitel, dar pana una alta o fac doar telepatic, ca nu pot nici degetele pe taste sa le misc normal.
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina 'Neata, fete! Am dormit asa rau. Bebe la 4 dimineata era kk-cios si plangacios. Nu stiu ce l-a apucat ca nu-i programul lui. Dami l-a auzit s-a trezit si ea si a inceput sa vorbeasca cu degetele. Pana la urma au adormit, dar acuma sunt amandoi treji si eu proaspata ca o stafida. Mi-am facut o cafea, dar cine mai are, mai vreau, ca-s truli de somn si inca nu ma pot culca la loc. Ar trebui sa ies nitel, dar pana una alta o fac doar telepatic, ca nu pot nici degetele pe taste sa le misc normal. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Ma bag si eu la cafeleala, adica dau cafea la discretiune!
eu bag fara cofeina.
eu sincer nu stiu cum se face ca-s asa de obo, dorm de la 10 seara pana la 6-7 dimineata si tot obo ma trezesc, cand citesc ce program aveti voi... mi se face somn din nou!
te pup
A
castelana mami fericita
dayanara spune:
nici mie nu.mi ajunge cafeaua care tocmai am terminat.o...
am dormit de pe la 12 pana la 6-7, eu asa nu rezist :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
castelanaC spune:
Andira bine ai revenit draga!
imi pare rau pentru Iris, sanatate multa si tie putere.
Hai cand iti mai revii du-ne si pe noi cu gandul In Canada ca la Iasi tocmai am fost saptamana trecuta si iubim schimbarile!
pipici la galustile tale
castelana mami fericita
BDana spune:
Bina ziua, mamici.
Sunt mamaica lui Stefan, nascut in 12 aprilie anul acesta, deci, in aceeasi perioada cu puii vostri. Recunosc cinstit, ca mi-am mai bagat un ochi pe la voi pe aici si in per de gravidenie si dupa ce am nascut. Daca nu va suparati ca va scriu asa tarziu, poate ne primiti si pe noi in randul vostru. Nu voiam sa devin activa pe forum ptr ca, in urma cu 5 ani, la primul copil, forumul imi crease dependenta si nu vroiam sa se repete. Promit sa imi menegeruiesc timpul si sa intru macar odata pe zi.
Va doresc o zi buna si copii cat se poate de cuminti.
babyangel spune:
'Neata la toata lumea,
Eu am ratat complet capitolu' 73...si cred ca va trebui sa ma obisnuiesc cu asta..nu pot sa intru des ca nu ma lasa Codrin..E prezent la tastatura si gata!
Incep cu urari pt iepurasi:
La multe lunite iepurasilor Ianis si Ricky!! Cu intarziere va doresc tot ce e mai bun sa va inconjoare!
trec la ziua de 20
La multe lunite Ingrid Evelina, Mihaita si celorlalti iepurasi care nu prea ne incanta cu prezentA
si in cele din urma:
[b]La multe lunite Eric si Angela...2 clujeni veritabili!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
carmickey spune:
buna dimineata,dam cafea fierbinte azi, haideti va invit pe toate mamicile,dar si cu bebeii le dam si lor un biberon cu lapte....:)
la multe lunite bebeilor de azi,muta sanatate si voiosie...
castelanaC mersi mult de tot...cum adica nu am PM eu stiu ca am..ce trebuie sa fac? mersi mult, mult, mult, trebuie sa fiu tare,puternica,si sa imi sustin baiatul care mititelul nu mai el stie ce este in sufletul lui...mai plang si eu, dar mai mult noaptea...
andira multumesc frumos
User-ul OanaI a primit: 21 bucati ou, 10 bucati paine, 8 litri vin
si adelina se sperie la un zgomot mai tare,chiar si cand se aud copii strigand pe afara ea s-a speriat...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
babyangel spune:
PUP TOATE FETELE CARE NE-AU FACUT URARI DE 7 LUNI, SI VA INVIT LA....UN GRATAR DE PUI SI UN ACTIVIA CU 0% GRASIMI..eu sunt la dieta si nu mi-am permis tortuletz...Mai am 5 kg si gata..
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a