Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Eu imi stersesem ultimul post azi noapte gandindu-ma sa nu mai aprind si mai tare discutia! Acuma imi pare rau!
In 2 randuri era vorba de grosolania care da dovada Ioanact. Oanka a fost un fel de sluga fata la tine? Sa te cazeze, sa iti faca de mancare, sa te duca la moaste, sa iti asigure linistea si sa iti dea jos caruciorul ca tu stateai in ploaie? Sotul tau unde era in acest timp, nu de de alta dar parca v-ati dus cu masina la la Iasi?
Scrisesem de statutul tau de sotie de preot care il ai in acest moment si nu il meriti. Un sfat cat se poate de sincer este sa iei cartea bunelor maniere si sa o citesti. O sa te scuteasca de multe alte neplaceri pe parcusul vietii.
oanaiacovita spune:
Neata!
Vorba Castelanei citesc citesc si ma minunez. Am citit de fapt azi noapte pe la 4 si nu am reusit sa mai dorm.
Rebiana plecasem cica sa ma odihnesc, ca azi merg la eco si, oricum am mari emotii, acum sunt intr-o stare continua de stres.
Daca scriam azi noapte probabil nu ma puteam abtine, dar vorba Andrei_s, i s-au acordat deja prea multe pagini cuiva care mereu doar asta si-a dorit. Asa ca ma opresc, eu cel putin.
Dar vreau sa ii spun Oanei pentru ca nu voi fi aici cand va citi acestr pagini odioase de-a dreptul, sa nu puna la suflet, pentru ca oricat a incercat cineva sa ii terfeleasca numele si familia nu va reusi in fata noastra. Ghinionul cuiva e ca suntem destul de mature sa pricepem cine, ce si cum e in povestea asta, si inca sute de posturi in genul celor de dinainte nu ne vor schimba parerea despre o persoana cum e Oana!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi mai are cineva bb foarte...speriecios? Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) |
da eu, dar eu cred ca seamana cu mine, ma sperii foarte usor.
Se joaca asa de concentrat ca aunci cand stranut de ex se sperie, noi ne distram de reactia sa, el saracul pune buza.
Asta a luat de la mine: speriala, gadilatura, deci numai de bine!!!!
cand se sperie il iau in brate si-i vorbesc, ii trece dar tot mai ramane cu privirea lui serioasa.
te pup
castelana mami fericita
oanaiacovita spune:
Sanzi si Eric e ff sperios. Cand stranunta sotul mai tare, incepe sa planga. Sper sa isi revina cu timpul.
LML iepurasilor de 21: puiului meu drag si scump - Eric, Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (d mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
GabyHila spune:
Oana azi ai capatat de la mine 11 litrii de vin! ieri au fost darnici tare! Iti tin pumnii la eco sa iasa toate bune! la ce faci eco?
Joy se frichineste pe parchet. Noi stim sa stam in fund de mult si sa ne intoarcem de pe o parte pe alta. Daca e pe spate sau pe burta se pune in fund f repede! De mers de-a busilea mai mult cu spatele:)e simpatica tare si o iubesc rau! ieri a m pupat-o si radea in hohote:) a obosit razand scumpa mea!
Ella mi-a iesit iaurtul! Azi dimi am mancat un borcan :) tu ce iaurt pui? eu am avut din ala de la tara care cred ca era adunat cu cheag! am incercat cu napolact si a iesit un fiasco:) numa iaurt nu era ala! Am gasit la mama intre vase 2 olcici de lut! de maine fac in ele iaurt! oare iese si cu lapte degresat pt noi??
dayanara spune:
oana bafta la eco!
si silvana se mai sperie, dar s.a mai obisnuit cu ivan care tipa tare , brusc, intentionat s.o sperie, dar cand se sperie se uita la noi, daca ne vede cu fata senina, razand, rade si ea, acum invata reactiile in functie de ale noastre
are gingia umflata lata in 4 locuri, doar in 2 se simt deja la mana
a dormit pe la 11.30 cred, ca niciodata, doarme si acum, in schimb eu n.am mai avut somn si m.am pus de.am calcat tot:)
castelana am luat ieri papaya, n.am gasit foarte galbena, e si un pic verde, dar se va coace in casa ca avocado, nu?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara are gingia umflata lata in 4 locuri, doar in 2 se simt deja la mana a dormit pe la 11.30 cred, ca niciodata, doarme si acum, in schimb eu n.am mai avut somn si m.am pus de.am calcat tot:) castelana am luat ieri papaya, n.am gasit foarte galbena, e si un pic verde, dar se va coace in casa ca avocado, nu? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
off dintii astia, sa iasa mai repede fara probleme!
da papaya se coace la temp camerei mai repede, cred ca fi buna sambata-duminica,
azi i-am dat papaya cu para, nu prea ii place dar mananca asa strambat.
castelana mami fericita
iliraluca spune:
Oana, bafta la eco, asteptam vestile bune.
Noi azi noapte am dormit bine, sunt fericita. Azi plecam la Bucuresti ca iar are sotul treaba si vreau sa ii cumpar cosmonaut Kirei.
Off, saracuta Silvana cum se chinuie cu dintisorii. Sa treaca repede. Noi suntem din categoria fara dinti si fara semne.
atb spune:
'Neata fetele!!! [emoticon care casca] Am dormit si eu vreo 5 ore cu 2 intreruperi de alaptat dar acum sunt cu cafeaua in fata si piscoturile nelipsite. I-am zis soacrei sa nu-i mai aduca piscoturi lui Nicholas ca e satul pana peste cap de ele, ca la cresa la gustare tot aia le da, dar daca nu intelege n-are decat, ca langa cafeaua mea sunt numa'bune, va poftesc si pe voi!
La multe lunite Eric de Oana, Rares de Irinabobe, Angela de mihaelagrosan, Mara de sanzi !!!
Sa mai scriu acum ce-am vrut sa scriu aseara si ce-mi mai aduc aminte.
Corimami, si Denis a avut pustula de la vaccin destul de mare, se mira asistenta cand am mers cu el la controlul de 6 luni, s-a apucat sa o masoare cu rigla, pe-atunci avea 7-8 mm in diametru, dar intre timp i s-a mai estompat, acum mai are cam 3-4 mm dar puroiul i-a disparut aproape complet, e doar putin umflat si rosu. Trec si astea, nu-ti fa griji! Pupam Petala scumpa!
Honeybaby, m-ai facut curioasa cu crestele din palma, azi de dimineata, cum s-a trezit Greuceanu m-am apucat sa-l verific prin palmi.Si voiam sa te intreb, cum e ulcica aia speciala de lut pentru prajit usturoiul? Poti sa-i faci o poza? Unde se gaseste de cumparat? Reteta pusa de tine la sosul de usturoi, smantana si avocado mi-a lasat gura apa , trebuie sa incerc si eu.
Oana, tinem pumnii azi la eco!!!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andira spune:
Oana, Rebiana, Miria, Gaby, Ramy, Andra, Ileana, Sanzi, atb, Erina - va multumesc frumos!
Rebi - sa stii ca m-am gandit la tine de multe ori .
Si vroiam sa te intreb: tu ai nascut la 37 sapt fix? Ca nu stiu ce mi-a venit odata, si mi-am dat seama ca eu am nascut exact cand aveai tu DPN
Miria - au vazut-o pe Iris 3 dr deja, ultima a fost medicul la care mergem noi in mod normal.
I-am facut si radiografie la plamani, cu mucii astia care nu mai pleaca, si in treacat dr mi-a spus ca are hipertrofie de timus. N-am dezvoltat subiectul ca mi-a distras atentia, insa banuiesc ca nu e ceva grav in momentul asta. Din ce am citit pe net, mai vedem cand mai creste.
Erina - n-am prins nici o discutie cu aerosoli, multumesc pt info. Dar iti spun sincer ca nu fac aerosolii decat daca imi spune medicul, imi tremura mana ca naiba cand e sa-i pun adrenalina, si ma uit de 5 ori la seringa ca sa fiu sigura ca am pus cat trebuie.
Noroc ca de data asta mi-a dat sa fac cu 1ml adrenalina, adica exact cat are fiola, mai ramanea sa casc ochii bine si la doza de SF.
Honey - imi pare rau ca iti urez LMA cu intarziere, sa fii fericita si sa-ti implineasca Maya toate visele!
Magdone - LMA si tie, si sa te bucuri de minunile mici!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)