Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ate e-adevarat c-am ajuns la Buzau de ziua mea, anul trecut..si vroiam sa te cunoastem dar nu sa stam o per cat iti imaginezi tu.
Acum faci legatura cu vizita Oanei.

Nu am stat decat 5 zile, nu 10.
Imi pare rau c-am cunoscut-o pe Oana, asa e daca nu cunosti omul.
Nu m zic ca m-a lasat sa ma chinui cu amandoua in ploaie cand am mers la biserica..ea statea si vb la tel si eu asteptam carutul.
Asta e cand depinzi de cineva.
Nu mai comentez ca sunt f multe de zis.
Insa ma bucur ca au ajuns fetele la moaste (eu aveam CM). Intelegeti ce vreti ca tot ziceti ca sunt sotie de preot..dar asa sunt eu.
Poate ca am stat intentionat atatea zile.

Am m fost anul trecut la cineva la Iasi, dar n-am avut nici o pb..inca m vroia sa m stam dar tb sa plecam.

Imi pare rau ca interpretati asa..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Sanzi, si fetita mea este mai sensibila si se sperie la orice sunet mai ridicat. Cred ca acesta este felul ei, cu toate ca noi nu suntem asa de calmi. Fetita este o super vesela, activa, vorbareata, daaaaar in acelasi timp este foarte linistita si sensibila! Nu stiu cu cine o semana, probabil cu tatal meu, asa era el de felul lui.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANACT - Din toata nebunia creata sigur ai inteles ca trebuie sa nu depinzi de nimeni si sa nu mai apelezi la nimeni. Pentru ca nu toti oamenii sunt dispusi sa te ajute atunci cand vrei tu, iar daca nu pot sa te refuze, cu siguranta, simti din plin disconfortul pe care li-l faci cu prezenta ta.
Cel mai bine e sa nu te mai inviti la nimeni si sa strangi cativa banuti pentru 2-3-5 zile undeva unde va puteti duce si sta linistiti numai voi. Asta, cand stii ca urmeaza sa fie un eveniment pe care nu vrei sa-l ratezi.

Nu te supara, dar poate a fost o lectie care trebuia invata!
Oho, si cate mai sunt de invatat, inca!
Fii mai atenta pe viitor!

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, mai esti? Pui poze?
Andira, multa sanatate lui Iris! Si cu diversificarea, stai linistita! Are tot timpul, Mara la 8 luni mananca extrem de putin si eu mereu imi repet ce zice Vladi, ca pana la un an laptele e baza si nu ramane nimeni nediversificat.
Evamica, ma gandesc la tine, sa scapi repede de problema, multa sanatate! Eva merge foarte bine de-a busilea si nu imi vine sa cred cum se ridica in picioruse!
Stanucel, felicitari pt premiul baiatului tau! Adelina e o dulce in premergator. Ai doi copii minunati!
Oana si eu te votez zilnic, dar de la o vreme foarte zgarciti sunt, dau maxim 2 produse si alea in cantitati mici. I-o fi ajuns criza... Pupici lui Eric si LA MULTE LUNITE pentru azi, ca e deja trecut de miezul noptii!
LA MULTE LUNITE si Angelei, de MihaelaGrosan si lui Rares, de Irinabobe! Sa fie sanatosi si norocosi!

Am vazut toti iepurasii de pe contul comun si am lasat comentarii acolo sa nu uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sunt suparata ca silvana plange rau, ies dintii, dar a facut criza, nu doarme de pe la 5 dupa amiaza, acum e la leo in brate
dar daca tot o sa ajunga subiectul la zz va spun sincer ca m-am cacat pe mine de ras:)))

alina oricum ar fi fost cazarea, gazdele, aici oanka nu ti.a zis nimic urat, cum poti spune ca iti pare rau ai cunoscut astfel de oameni?! nu vei schimba nimanui parerea despre oana, ia si tu si citeste de la inceput si mediteaza, dai detalii care te afunda si mai tare tot pe tine, nu am priceput faza cu gatitul si cu statul in ploaie, cu faptul ca avea musafiri si ca faceau galagie, e casa ei e treaba ei nu e treaba ta

as mai scrie dar nu ma adun si asta nu doarme

iris multa sanatate! sa te faci bine frumusico

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Oanka, sincer, cred ca esti o fata deosebita! tie si Mariei tale dulci!
Roxi, imi pare rau ca Silvana e agitata, sper ca s-a linistit, mititica de ea!

Noapte buna tuturor, cu cat mai putine treziri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Of, of, mai, mai!
Am reusit sa va ajung din urma finally! Mda, vad ca ziua de 20.10.2010 nu a fost chiar asa cum ne asteptam ci din contra... Nu vreau sa comentez prea multe, tot ce stiu e ca nici mie nu-mi plac musafirii si cred ca as innebuni sa stea cineva 10 zile la mine. (inafara de frati sau parinti). Ioanact, de ce nu te-ai pus nitel in locul Oanei? Tie ti-ar place sa ai musafiri si sa nu mai plece? Sa se autoinvite la tine, sa zica ca stau cateva zile si-apoi sa o tot lungeasca la nesfarsit? Iar tu in tot acest timp sa trebuiasca sa stai dupa ei, sa le faci de mancare atatea zile, iar ei sa nu faca altceva decat sa astepte sa fie serviti si sa stea pe internet? Si-apoi sa-ti mai si auzi vorbe ca nu i-ai tratat destul, ca nu s-au simtit bine, si dupa ce i-ai suportat atata, ca mai bine mergeau la pensiune? Hmmmm, chiar nu pot sa cred ca exista oameni atat de nerecunoscatori...
Oanka, vorba lui Ramy, bine ca a trecut!
As mai fi scris multe dar e tarziu si maine ma trezesc dimineata sa-l duc pe Nick la cresa, asa ca mai scriu in mare ce-mi aduc aminte.
Roxi, pupam micuta bombonica! Sa-i iasa restul de dintisori fara dureri!
Stanucel, ma rog sa iasa odata soarele si pe strada ta, imi pare rau ca esti deprimata si inca totul sta sub semnul nesigurantei dar sunt convinsa ca DD pregateste ceva special pt voi.
Ina, pupam Robinsteinul cel frumos, parca mi-l imaginez cu strampi si pantaloni scurti la cresa. Apropo, nu poti sa faci poze acolo la cresa sa-l vedem?
Asteropi, bine ai venit in Ro! Pacat de vremea asta nasoala!
Irene, sanatate multa si tie si Dianei!
Kossir, sanatate lui Mihai!
Andira, bine ati revenit in tara! Sanatate lui Iris!
Miria, "mortala" faza cu camera frigorifica! Cred ca ramaneam cu sechele pe viata!
Evamika, wow ce precoce e fii'ta! E din aceeasi zi cu Denis si el de-abia acum sta in fundulet, cred ca "va mai curge multa apa pe Somes" pana va face ce face Eva!
Mihaelagrosan, cum a fost la nunta surorii tale? Ca noi la nunta surorii mele ne-am simtit tare bine, a fost o nunta reusita, m-am zbenguit ca in tinerete , copiii au fost cu socrii, au dormit de-amiaza acasa dar apoi au venit si ei la restaurant, au fost cuminti si admirati de nuntasi. Maine incerc sa pun poze.
As mai scrie dar cand vad cat e ceasul ma iau cu mainile de cap, maine o sa fiu cheauna toata ziua! Pup gasca, sper sa nu se aprinda prea tare spiritele pe-aici si sa intervina altii...
Noapte buna tuturor!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara, am recuperat si eu din urma.

Andira mult sanatate fetitei. Si eu astept cind ai timp impresiile despre Canada.
Poate ar fi bine sa nu scapi din vedere si aerosolii atit de discutati aici.

Babyangel, multumesc pentru recomandarea cu Barsana. Trebuie sa vad exact ce gasim, imi place si rustic dar sa aiba si un pic de rafinament.

Despre discutiile din ultimul capitol IOANACT vreau sa iti spun ca atunci cind ai pus problema ca nu l-am felicitat pe fratele tau, am vrut sa te sfatuiesc sa dai dovada de finetea si bunatatea pe care le presupun statulul tau. Nu vreau sa fiu acuzata de parti pris dar toate reprosurile tale la adresa Oanei au fost puerile/vezi ala cu ploaia.

Mamici sunt prin preajma, sa aveti o zi de joi magica!

Recuperez zilelel urmatoare pozele.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
mei fetele mei, cites, citesc, citesc si nu-mi vine sa cred.

ma culcasem aseara cu gandul ca azi ii voi scrie lui Stanucel , ma doare sufletul cand ma gandesc la tine, sunt momente foarte grele si sa stii ca ai tai copii te vor sustine sa iesiti cu capul sus, unde sa iesiti...asta-i greu si imposibil de zis.
Sa ai incredere in tine, sa fii convinsa ca vei muta muntii din loc pentru copii tai, pentru tine. Nu te amara sa vb rau de el, ignora-l cat mai poti, oricum va fi probabil prezent in viata voastra, copii isi vor da singuri seama cine este el.
Ai si tu nevoie de seninatate, de o viata normala si de liniste interioara!
Capul sus si sa ai grija de tine!
Apreciez mult la tine decenta si demnitatea de care dai dovada.
Sa te apere cel de sus, sa-ti binecuvanteze copii!

nu te amara daca aici pe forum ne mai aprindem la cate un subiect, doar suntem o gasca ce ne stim de ceva vreme, nu?
si stii cum se zice, asta face ca discutiile sa fie mai "colorate" si nu in ultimul rand "spumoase"

te pup si scuze daca mi-am permis sa-ti scriu si eu
cred ca esti full de sfaturi si de povete, voiam initial sa-ti dau PM dar nu ai

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Am vrut sa ignor subiectul, adica sa-l ignor la capitolul comentarii, dar nu pot!
Am tot considerat ca au spus fetele tot ce era de zis, dar parca tot ma mananca buricele degetelor!
Am vrut sa nu scriu din respect pentru Oanka, care am simtit-o ca nu este asa bucuroasa ca noi ne dam aici cu parerea pe forum despre bunele ei intentii. Oanka scuze, doar doua vb zic si apoi bag no comment!
IoanaCt este vb de tine, probabil stiai si am observat ca-ti face si placere sa discutam cu si despre tine, impreuna cu tine, iti place sa fii in luminile forumului, nu conteaza cum si de ce, important este sa gravitam in jurul subiectelor tale. asta am vazut cand te suparai si aproape ca ne apostrofai ca nu ai primit comentarii la poze, urari lunare si alte cele.
pana la plimbarea ta la Iasi nu m-am bagat si sincer nu m-a deranjat, in fine fiecare pe un forum public dupa cum bine spuneai chiar tu, se poate discuta despre orice.
Gata draguta, termina cu comentariile, cu amanuntele care nu fac decat sa te puna intr-o lumina obscura ca accea din spatele tarabei de la piata, pentru ca asa te porti.
Nu stiu cati ani ai dar te porti ca si cum esti o adelescenta lezata.
ceea ce m-a surprins este ca tu esti cea care sporesti discutia, o sustii si mai vii cu comentarii, aici s-a tot incercat sa te mai franeze cate o fata sa-ti atraga atentia ca ai exagerat si poate mai bine ti-ai cere scuze si ti-ai revizui comportamentul, dar tu ii dai inainte.
domnia nu se cumpara odata nici cu o pereche de tocuri nici nu se dobandeste la casatorie!

te rog incearca sa fii decenta macar din respect pentru un om mare care ti-a intins o mana!

atat am avut de zis, mai mult e chiar de prisos... scuzati fetele ca m-am bagat si eu in seama.

castelana mami fericita

Mergi la inceput