Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child mie periadra mi-a spus 4 lingurile pe portie. Inceput cu o linngurita si crescut prgresiv pana la 4 . eu inca nu am inceput sa-i dau carne

Patrujelul in mancare l-ati dat la recomandarea pediatrilor?
Ea am in curte dar parca am o retinere....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Irinabobe, nu te supara ca nu l-am vazut nici pe iepurasu tau....sunt chiauna
deci sa creasca mare si sanatos si sa va faca multe bucurii!

Denisa, din pacate nu am fost inzestrata de la mama natura cu un fizic suplu, si mereu a trebuit sa fac ceva pt a-l avea...ca sa nu mai zic de nesimtirea mea de pe sarcina de a pune 30 kg..si inca imi spun ca nu am exagerat cu nika pe sarcinaAsta tupeu ,nu??

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

Andira bine ai revenit!
Sanate multa pentru micuta Iris.Sa dea Dumnezeu sa-i treaca mai repede mucisorii si tusea si sa pape ce-i da mamica.

Roxana imi pare rau ca Silvana plange.Uff sa-i iasa dintisorii mai repede si sa-i treca. Noi tot cam in stadiul asta suntem.dar eu nu stiu cum sa-mi dau seama ca-i ies dintisorii-gingia e tare si se vede forma dintilor in gingie dar nu deasupra (nu prea stiu cum se explic) La voi cum se vede?

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

dupa un bocet m-am descarcat putin dar nu pot accepta minciuna.
ioanact daca ai probleme cu memoria, te ajut eu....m-ai accesat pe mess intrebandu-ma daca va pot gazdui cand veniti in iasi la cuvioasa. nu te-am invitat, asa ca te rog sa pui punct la orice comentariu la adresa mea. si m-am purtat cu indiferenta pt ca nu prea aveam subiecte comune de discutii. si de ce erai necajita ca nu mai stai pana joi, vineri??

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Eram sigura de autoinvitatie.
Fetelor trimitem notificare catre moderatori? E cazul? Oana te rog sa decizi tu. Ti-au fost aduse injuriile cele mai multe.

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

votez si eu PRO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, dana, nu ca nu.mi place, dar as vrea s aintru mai rar

ileana n.am chef de munca zau :))) daca tot e sa aleg prefer forumul

andra e frumos foc ianis sic e asortat e el cu trening si adidasi la fel

denisa eu la mana simt dintii deja

dimineata
mango+banana+piersica+cereale
a mancat foarte putin, asta pt ca la trezire a baut 200 ml de lapte
cred si nici eu nu am mai avut timp sa insist pt ca tre sa plec la medic sa.mi iau analizele

la pranz
dovlecel+dovleac+morcov+cartof
mereu pun ulei de masline din ochi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata si de la noi.
Prezent la cafelute.
Am fost la dr. cu Mihai. Nu are nimic la coloana, e de bine insa, are piciorul stang mai scurt cu 1,5 cm decat dreptul. De aici bazin putin deformat, umar stang mai jos decat dreptul si impresia de probleme la coloana. Acu nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Sunt socata. Mi se pare asa ireversibil, offfffffffff.
Am comandat o talpa de 1,5 cm pe care o va purta toata perioada de crestere. Cu talpa asta in pantof vom merge la radiografie de coloana sa fim siguri ca e ok. Insa ca are un picior mai scurt ca celalalt va ramane mereu. Bine ca nu se cunoaste.
Sofia ieri ne-a refuzat categoric pestele, e a doua oara, de unde trag concluzia ca nu-i plac chestiile foarte aromate sau cele fara nici un pic de dulceata. Eu folosesc mereu in supica -piureut, cartof dulce, sau dovlecel si de aici gustul dulce mereu. Sper sa revenim la atitudini mai intelepte .

Andira bine ai revenit. Imi pare rau ca avetia sa probleme si ca voiajul vostru a fost umbrit de problema asta. fatuca dulce sa-i treaca.
Oanka pup fatuca dulce. Maria este o frumoasa si o scumpete. Are ochii lu mami. Nu stiu cu cine ziceti voi ca seamana, dar are niste ochi ca ai lu mami.
Dana bine ai venit. Asteptam amanunte despre voi
Stanucel o sa gasesti putere sa treci peste asta. Baiatul tau cel mare o sa te ajute. Dar trebuie sa-l ajuti si tu pe el. Nu o sa fie usor. Dar sigur o sa reusiti. Cand simti nevoia poti sa te descarci, nu-i problema

Sigur am uitat ceva.
Da uitasem, voiam sa spun ca si noi intram in categoria celor fara dinti deloc si fara activitati spectaculoase, doar stam in fundulet, nu ne ridicam, nu ne intoarcem, nu vorbesc de mers in patru labe ca mi se pare departeeee.

Evamika v-am vizionat . SUPERBA!!!!!

Gata ca mataie mandra.
Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

elba da stiu la ce te referi , se vede forma in gingie dar nu deasupra, asa se vede la silvana cam demult, dar asta e normal

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Andra, Pupam Ianis superb. Moooama ce frumos e el. Niste poze super reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fetele trebuie sa ies asa ca scriu fuguta:
Kossir, m-a strans in spate cand am citit despre Mihai...sanatate multa si speram sa fie bine cu talpa...
Sofia merita un pupic cum sta ea in fundulet!

Andra L-am vazut pe Ianisssssssssss, o frumusete de baiat, Doamne ca-ti vine sa-l mananci! Sa-ti traiasca, este un baietel tare reusit!

HoneyBaby pai patrunjelul este in lista alimentelor permise acum la 6 luni, deci de asta am si pus. Eu nu ma iau neaparat dupa pediadri de aici cand e vb de alimentatie, il hranesc dupa princiipiile noastre, mie de ex a doua zi dupa ce nascusem primeam mancare plina de usturoi, ginger si ceapa, nu am mancat, am tinut dieta ca la noi la inceput. te pup

fug, poate mai intru mai pe seara

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
La multe lunite! iepurasilor: Eric( de Oanaiacovita, Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (d mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)!!!

OANA, bafta multa la eco, sper sa fie bine!User-ul OanaI a primit: 27 bucati ou, 8 litri vin, 9 bucati paine...

OANKA, nu plange, chiar nu merita!!!

Revin mai incolo,ma duc sa mai fac cate ceva pana nu se trezeste Briana.
toata lumea.

Mergi la inceput