Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata

Dupa o noapte grea - mai adaug niste cofeina, sa fie aici la fetele harnice daca au nevoie!
Eu sunt la cafeaua nr 2. De 2 zile o aburesc pe Petala si se culca la 21, dar se trezeste pe la 22,numai ca o aburesc la loc repede.
Acum "ma-ma, ama-ama, mam-mam" se aud la greu din camera ei. E suparata ca am lasat-o singura, alintatura!
Deci zice si mama, dar nu m-am laudat aici pt ca zicea prea sporadic, d ar azi vad ca o tine una si buna, asa ca avem si noi primul cuvintel!!
Multumesc ca mi-ati mai scris la suboectul vaccin BCG.
Uratenia de buba a spart aseara, noroc ca deja ii lasasem o compresa sterila pe manutza, prinsa cu plasture, ca azi dimin era plina... Acum a ramas o gaura si o zona vanata pe langa, cam 1 cm diametru. Trebuia sa merg azi la spitalul TBC cu ea, si nu aveam nici un chef- va dati seama ce microbi umbla pe acolo...dar doctora cu care am vorbit la telefon mi-a zis ca nu mai e cazul deocamdata si ca sa o mai sun....oare totusi sa ma duc ??? stau cu grija...
In rest...trebuie sa merg cu ea la analize. Pot sa-i dau tot atunci si gauri pt cercei, sau exagerez?? Nu vreau sa o traumatizez.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri si pt ca va faceti timp si de mine, care sunt mai chiulangioaica pe forum.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Stiam eu c-am uitat ceva

Oana ai si-n Maroc doi pumni stransi. Doamne ajuta. O sa fie bine
Si un maaare Silvanei sa treaca odata disconfortul de la ingeras mic si bland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna!

Am citit pe fuga ca ati scris mult de ieri cand nu am mai intrat. Si sunt foarte suparata si indignata de ce s-a intamplat!!

Draga Oana, zau ca nu merita sa plangi pentru asa persoana! Gandeste-te la Maria, la familia ta!

Eu am cunoscut-o pe Oana, si va spun cu mana pe inima, ca e asa cum o stiti si voi de aici de pe net! O persoana de nota 10!!

Nu ca altii care se mai intreaba de ce nu vreau sa ne cunoastem??

Ma opresc, dar sunt foarte suparata...

AlinaCT sa iti fie rusine!!!

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La muuulte lunite :
Eric( de Oanaiacovita, Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (d mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)
Bravo mamici ca i-ati crescut asa de frumos pana acum!!!

Scuze ca am facut mici greseli mai sus...sunt stresata ca vine soacra:))

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui BDana

Bina ziua, mamici.
Sunt mamaica lui Stefan, nascut in 12 aprilie anul acesta, deci, in aceeasi perioada cu puii vostri. Recunosc cinstit, ca mi-am mai bagat un ochi pe la voi pe aici si in per de gravidenie si dupa ce am nascut. Daca nu va suparati ca va scriu asa tarziu, poate ne primiti si pe noi in randul vostru. Nu voiam sa devin activa pe forum ptr ca, in urma cu 5 ani, la primul copil, forumul imi crease dependenta si nu vroiam sa se repete. Promit sa imi menegeruiesc timpul si sa intru macar odata pe zi.
Va doresc o zi buna si copii cat se poate de cuminti.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005) si Stefan (12.04.2010)

Bine ai venit!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

PUP TOATE FETELE CARE NE-AU FACUT URARI DE 7 LUNI, SI VA INVIT LA....UN GRATAR DE PUI SI UN ACTIVIA CU 0% GRASIMI..eu sunt la dieta si nu mi-am permis tortuletz...Mai am 5 kg si gata..

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Pana la urma ce dieta tii?
Eu incerc acum Rina sa vedem daca merge dar nu prea imi place.
Spor sa dai jos si ultimele 5.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Mi-am amintit. Nu sunt eu pedofilul!!

Irina, ieri si azi...

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Simt nevoia sa revin cu niste lamuriri.
Nu am comentat nimic pana acum legat de felul in care s-a comportat IOANACT, desi, sincer, m-a contrariat enorm.

Sustin ceea ce a propus GabyHila, si vreau sa argumentez:
1. nu e prima data cand provoaca tensiuni si polemici fara sens, dar de data asta a fost cel mai grav atac la persoana.
2.a avut sansa de a-si cere scuze, dar nu a facut-o, a continuat in aceeasi maniera + aroganta.
3. timpul fiecareia dintre noi a mai mult decat pretios in aceasta perioada, nu are sens sa-l irosim citind asemenea lucruri.
4. nu in cele din urma, suntem mame ce crestem copii si formam caractere, nu vad de ce am tolera / incuraja un astfel de comportament.

indiferent de ceea ce se va hotari in final, din partea mea, user-ul IOANACT nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata. Vreau sa o votez pe Oana.

Mamici voi striti mai bine pentru ca ati fost impreuna de la odisee dar mi se parte cam drastioca decizia banarii. Ce s-a spus si un avertisment poate ar fi deajuns.

Sa puneti poze si pe contul comun sa le vad si eu cind am timp. Vazut aseara Mara dulce in geaca mov si caciulita roz. Albert si mamai zimbitori, frumosi. O vinez pe Kira sa vad locul de joaca.

Toti iepurasii sunt superbi, minunati, sa ii tina Dumnezeu sanatosi.

Bun venit mamicii noi, nu va speriati fara motiv te meinic de persoanele noi. La grupul Dariei am intrat cind avea ea 7 luni si sunt una dintre cele mai constante prezente. Precautia nu stica in nimic totusi.

O zi buna, felicitari sarbatoritilor, pe curind!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle.

Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Si eu votez sa reclamam la moderatori!!!

Ioanaa ff bine punctat!

La multi ani iepurasilor de azi!!

Tb sa ies ca se iorlaieste Irina ca ii este somnic. Poate intru mai dupa-amiaza.

Roxana - imi pare rau pentru noaptea pe care ati avut-o. Si la mine s-a trezit Irina si nu a mai dormit o ora azi-noapte, lucru care nu l-a mai facut pana acum.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput