Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am trimis parola la cateva fete, va rog trimiteti mai departe, merg sa imi iau ceva de cap, ca explodez.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
Am intrat sa scriu un ultim mesaj ( n-am citit nimic din urma si nici de-acum incolo nu voi citi, cine are ceva de zis ma gaseste pe mess -chiar si offline daca nu sunt) cum ca: îmi cer iertare fata de Oanka, n-am vrut sa se ajunga aici, dar am fost provocata si n-am putut sa tac. Tb sa-I spun in fata ce aveam de zis.
In fine, asta a fost ultimul mesaj.

La revedere!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

as vrea si eu parola daca se poate. multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Rebiana si oana multumesc!
meniul de azi
dimineata iaurt cu banana si biscuiti
pranz legume la cuptor(cartof dulce, conopida, telina, pastarnac, patrunjel, spanac si o gutuie) cu galbenus si un strop de ulei de masline si un iaurtel
seara budinca de biscuiti cu mar copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!
Am intrat sa scriu un ultim mesaj ( n-am citit nimic din urma si nici de-acum incolo nu voi citi, cine are ceva de zis ma gaseste pe mess -chiar si offline daca nu sunt) cum ca: îmi cer iertare fata de Oanka, n-am vrut sa se ajunga aici, dar am fost provocata si n-am putut sa tac. Tb sa-I spun in fata ce aveam de zis.
In fine, asta a fost ultimul mesaj.

La revedere!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Imi e oficial scarba!

Ma bucur tare in schimb ca nu o sa te mai citesc pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

LAlexandra si al meu papa repede-in jur de 10 minute a terminat cu mancatul.Asta cand ii place mancarea iar cand nu-i place inchide gurita si nici c-o mai deschide- deci tot repede terminam cu mancarica.
Felicitari lui Alessa pt progrese.
Retele Miriei sunt pe gmail.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am intrat special sa spun LML iepurasilor si am gasit didamai scandalul !
Nu ma pronunt ca nu am apucat sa citesc, sunt inca racita si nu ma simt bine.

Oana bafta la eco, te-am votat ca in fiecare zi, da rnu mai retin ce iti dadeau.

As vrea si eu parola cand are cineva timp.

Pupici si sper sa nu mai fie certuri. Au si ele rostul lor dar cred ca suntem destul de mature sa ne intelegem si sa lasam de la noi.

La multe lunici iepurasilor : Eric Nicholas de oanaiacovita, Rares de Irinabobe, Mara Elena de sanzi, Angela Ioana de mihaelagrosan, Amalia Alexandra de delsim !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

LAlexandra si al meu papa repede-in jur de 10 minute a terminat cu mancatul.Asta cand ii place mancarea iar cand nu-i place inchide gurita si nici c-o mai deschide- deci tot repede terminam cu mancarica.
Felicitari lui Alessa pt progrese.
Retele Miriei sunt pe gmail.

mersi mult de raspuns, si la noi tot asa rapid se desfasoara totul..
O sa iau retetele atunci de acolo. Mersi

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Rebiana si oana multumesc!
meniul de azi
dimineata iaurt cu banana si biscuiti
pranz legume la cuptor(cartof dulce, conopida, telina, pastarnac, patrunjel, spanac si o gutuie) cu galbenus si un strop de ulei de masline si un iaurtel
seara budinca de biscuiti cu mar copt

mamica de Rares 21.02.2010

Spune-mi,te rog, cum pregatesti budinca de biscuiti cu mar copt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LAlexandra, si noi papam repejor, iar cand nu mai vrea nici nu mai insist....M-am lecuit cu Alex, atat l-a mai stresat soacra-mea de mic cu mancatul, (de parca ar fi dovada suprema in buna crestere a unui copil), incat acum avem mari probleme..nu-i place sa manance, nu prea manaca singur, considera mancatul o adevarata corvoada...nu am de gand sa repet gresala si cu Ovi. Iar pe soacra din fericire, am scos- mult din ecuatie de data asta, mi-e ciuda si acum ca am lasat-o sa se implice mult prea mult in cresterea lui Alex, vorba aia, zicea cineva pe aici, "bunul simt dauneaza grav sanatatii..."
Concluzia era sa-i lasam sa-si faca si singurei program, preferinte, etc, nu sa impunem...chiar sa simta foamea zic eu..ce e rau in asta??

Mergi la inceput