Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

va multumesc tuturor pt sustinere. va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase. m-au ajutat mult. multumesc pt commenturile lasate la pozele mariutei noastre. as mai multumi dar ma simt ca la oscar....

trebuie sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi

Eric( de Oanaiacovita, Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (d mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim). sa fiti veseli mereu dragalasilor.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Oana, nu merita sa te enervezi si sa plangi. Da cu ignor ca asa merita. Eu una, sincer, o invitam elegant sa isi caute cazare in alta parte daca tot nu se simte bine la tine. Oricum te admir ptr calmitatea de care dai dovada. FELICITARI!!!

Nu dezvolt subiectul ca vad ca s-au mai linistit apele putin.

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Acum am vazut poze cu Ianisu..doamne ce ochi, ce carlionti....Daca era fetita, zau de nu trebuia sa va cumparati pusca sa alungati petitorii
Oanka si eu zic ca nu are rost sa pui la suflet. Eu nu am scris nimic legat de subiect, pt ca eu nu sunt asa finuta ca fetele de aici..si as fi scris niste cuvine Ioaneiact, pt care sigur as fi fost banata de moderatori. Si cum sunt f dependenta de voi, am preferat sa tac. pt tine!
Kosir nu te speria f tare. Si sotul meu a purtat un pantof cu talpa groasa cat a fost mic, pt ca tot asa avea un picior mai scurt (de cand s-a nascut si pana la un an a stat in ghips cu piciorusele...nici nu vreu sa imi imaginez ce era in sufletul soacrei mele). Si acum nu are nici o problema. A purtat ghetuta, a alergat mult (si acum joaca fotbal), si crede-ma ca nu a ramas cu nici un defect! Curaj ca totul o sa fie bine!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!

Sa imi scuzati mesajul scurt, dar am o durere de cap crunta ca nici pana la ora asta nu am pus nimic in gura. Vroiam doar sa va zic ca la inima totul e ok,la stomac ar fi ceva probleme, dar astept si rezultatele la analize.
Multumim mult de urari.

In toata nebunia asta, vreau sa propun schimbarea parolei. As vrea sa protejam iepurasii de rautatea unei persoane.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus fetelor!
Sa nu ma dati iar disparuta, dar netul nu merge bine de cateva zile...se pare ca au instalat altii ceva pe linia noastra, iar eu acum intru pe netul altora...acum astept sa vina cei de la firma sa verifice.
Am reusit insa sa recuperez cate ceva din ce ati scris.
Legat de retete pe fiecare zi...eu am scris ce mancare ii dau intr-un mail mai lung, nu se schimba nimic, in fiecare zi aceleasi legume si schimb doar carnea, si fructele. Pt cine intreba, eu ii dau mereu in mancare o lingurita de ulei de masline extravirgin.
Pt fetele care se chinuie cu diversificarea... la noi timp de o luna nu imi manca decat cate o lingurita...atat! dar cum mi-a zis si pediatra, in fiecare zi faceam papica, si ii dadeam lingurita, ca sa se obisnuiasca. Acum papa de numa-numa, adica eu sunt multumita. Printre trucuri, eu trebuie sa il tin de manute, acum doar de o mana, ca altfel imi lua lingura, baga manutele in gurita, nu statea locului. Acum papa frumos, deschide gurita si ma cearta ca nu ii dau mai repede. Printre altele, mai pun si eu un pic de fruct in supica, sau la cateva linguri de supa, ii dau putin fruct, iar el e tare incantat. La noi nu tine figura sa ii dau si lui o lingura in mana pt ca o baga in gurita si nu o mai scoate, ca sa ii dau si papica.
Vroiam sa va intreb: Alessa papa destul de repede, adica masa noastra nu dureaza mult...o fi bai? la voi cat dureaza?
Am mai observat ca la supica daca ii pun ludaie (asta cred ca e dovleacul placintar), mananca tare bine.

In rest...e in miscare mereu, de cateva zile, dupa ce l-am gasit in picioare in patut, am dat salteau la nivelul de jos. Se ridica mereu in picioare, cum se poate prinde de ceva se ridica, merge de-a busilea, ne-am mutat cu "casa" pe jos pe covor...dar tot nu ii ajunge. In schimb, asa cum se si spune, nu povesteste multe, e prea preocupat sa se miste.

Sper ca pe cand ne pune netul sa pun si eu niste pozici, ca acum merge greu cu netul altora si nu le pot incarca. Nu am reusit sa vad pozele, ca totul merge greu...

Ramy, sau cine ma poate ajuta, am citit ca deja ati salvat retetele de la Miria. Va rog, mi le trimiteti si mie.

...offf, nu mai stiu ce am citit, sper sa imi amintesc

am editat...atatea greseli aveam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare mamici si pitici ,

Carmen (Kossir) - nu cred ca-i ceva grav cu Mihai, baietii au perioada de crestere pana la 22 ani, are tot timpul sa se regleze pana atunci (si ce, noi fetele avem sanii egali) Mie chiar mi-a explicat un nene dr odata ca nimic nu este simetric, nici maini, sani, urechi, etc. Asa ca nu te stresa

Carmen (Stanucel)

Roxana , e mai greut dar o sa treaca. Dupa ce sparge gingia nu o sa mai planga. Asa am patit si eu cu Sarah. A plans , a marait , dar dupa ce au fost vizibili dintisorii, gata! Asta la primi doi, pe urma nu a mai fost decat putin maraita. Hai ca trece si asta!

Irene si pe micuta Diana. Sanatate maxima , draga mea!

Andra fataaaa ce baiet frumos ai!

Oanka, nu merita, zau, sa te superi! N-ai de ce! asa sunt unii oamneni, limitati, atata pot si mai mult nu

Andira, bine ai revenit

Gaby, Miria, Ami, Oanaiacovita, Castelana &

parca vad dupa ce trimit msg ca iar uit pe careva

Bun venit noilor fete

LMA pentru toti sarbatoritii!!!

hai sa va zic in cateva vorbe ce patimesc eu: V-am scris in urma cu cateva zile ca nu mai pot sa-mi alaptez copilul, asta e, m-am resemnat. Din fericire a acceptat bibe si se pare ca este ok cu LP. BTW eu ii dau Nan2, voi ce parere aveti? Este alt LP mai ok sau de ce ar trebui sa tin cont cand ii cumpar laptele? In fine, toate bune si frumoase dar mandrele mele de tzitzi, ma dor de behai si se umpleeee de imi vine sama urc pe pereti. Am incerc sa mulg cate putin , pun apa rece, dar degeaba, doare ca naiba. Am sunat dr si mi-a recomndat sa iau dostinex , doua pastile , una la 12h. Luat! Si acum mi-e rau de vad triplu, ma ia cu lesin ..... Sunt epava, ma simt groaznic . O sa incerc sa mananc ceva, sper sa reusesc. Trebuie sa ma pun pe picioare pt Sarah. Sunt singura cu ea si am ajuns la temerile lui Roxana. Doamne fereste sa nu ma ia cu lesin cand sunt doar eu cu ea in casa. Ca sa nu spun ca am lasat usa de la intrare descuiata in caz de lesin sau mi-e si mai rau si trebuie sa chem salvarea...
hai ca nu ma mai intind cu scrisul, merg sa vad cum reusesc sa ma intremez

pupacim pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Jeni, e cam puternica doza ce ti-a dat-o de Dostinex. Eu am luat una la 3 zile. Incearca sa mananci bine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca
Roxana, singura solutie sa scapi de dependenta este, cum zice Dana, un servici sau ceva examene Te bagi?

Nu merge - nu merge! Cel putin nu la mine :)) merg zilnic la serviciu si am inceput si a doua facultate. E drept ca intru o data, de doua ori pe zi pe forum but even so....

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

ROXI Silvanei sa n-o mai doara gingiutele!
ANDIRA ai dreptate, eu am nascut la 37 de saptamani. Am fost gand in gand pentru ca si eu m-am gandit foarte des la tine si fete!
BDANA welcome
IOANAA seamana, chiar foarte bine, Mara cu Luca. Pupam baietii frumosi foc!
OANKA

Mergi la inceput

OANA sunt pentru schimbarea parolei. Oricum eu sunt mama prudentei si matusa suspiciunii :)))

Mergi la inceput