Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)
Raspunsuri - Pagina 12
letzy81 spune:
Vai fetelor!Ati inceput sa scrieti intr-un ritm ametitor.
De abia am recuperat aseara un capitol ....
Vroiam sa o felicit pe Symo.Imi pare rau ca are mici neplaceri dar sunt sigura ca in momentul in care o va tine pe Diana in brate va uita de toate cele.
Off!am uitat de aseara ce mai vroiam sa spun
Despre noi...a ramas 27 oct data cezarienei,dupa ora 17...
Dar nu inteleg de ce mi-a zis sa fac 2 doze de dexametazona(cica pt prevenirea sindromului de detresa respiratoria la nou nascut)la 38 de sapt!?!
Bebe este bine,IRurile mai bune ca nicicand....
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+SANDRA-GABRIELA
AMR 9 zile
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou allloooooooo ioana ???te-am lasat pana acum ..nasti???? azi merg si eu la doctor, nu mai stiu care dintre voi parca mai mergea.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 36+ cu |
Deci Ioana tace si face
Sa vii cu vesti bune de la doctor
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
douradoudou spune:
si eu zic sa nu te ingrijorezi heidy..nicaieri nu scrie ca este obligatoriu sa-ti curga colostru inainte de nastere.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
misticgirl spune:
Ma bag la un film, apoi mananc de pranz. Sa citesc numai vesti bune si mesaje optimiste cand revin
Ioana, sper ca esti bine!
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)
douradoudou spune:
anya eu am un feeling ca ioana este la birou
de abea astept la doctor sa vad ce-mi spune
si 36+ cu
ral_eli spune:
doura bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!
chiar asa, ioana pe unde bantui? acasa sau la spital?
eu scot o motata , just in case
34+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Vai fetelor!Ati inceput sa scrieti intr-un ritm ametitor. De abia am recuperat aseara un capitol .... Vroiam sa o felicit pe Symo.Imi pare rau ca are mici neplaceri dar sunt sigura ca in momentul in care o va tine pe Diana in brate va uita de toate cele. Off!am uitat de aseara ce mai vroiam sa spun Despre noi...a ramas 27 oct data cezarienei,dupa ora 17... Dar nu inteleg de ce mi-a zis sa fac 2 doze de dexametazona(cica pt prevenirea sindromului de detresa respiratoria la nou nascut)la 38 de sapt!?! Bebe este bine,IRurile mai bune ca nicicand.... FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 37+SANDRA-GABRIELA AMR 9 zile |
mi se pare aiurea..nu sunt medic dar nu vad sensul..esti la termen..am nepoti care s-au nascut mai devreme si nu au facut dexa...si au fost f bine si sanatosi
si 36+ cu
lorin7774 spune:
neata...
am mai scris un mesaj si s-a sters
asa ca fac rezumatul doar: copiii au pusee de crestere, nu va faceti griji de 1-2 kg in plus sau in minus...iar doctorii de cele mai multe ori sperie mamele, parca asta le e meseria
nu ma pot abtine sa nu va spun ca pe noi ne-au trimis la 8 luni la neuropsihiatrie, ca doarme Miruna prea mult si sigur are un retard intelectual din cauza asta ca sa ajungem la 4 ani sa mi se spuna ca e supradotata intelectual !
un singur doctor din cati am vizitat eu cu Miruna (si nu au fost putini) mi-a zis simplu : mergeti acasa linistiti si fiti parinti asa cum simtiti !
tot m-am intns...am un "cui" cu doctorii astia..
la noi e soare si frumos. va doresc si voua o zi linistita
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+
vmadelain spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisis81
Cred ca te referi la Eva a lu' Crisuletzul, dar ea mai are mult si bine de stat in burtica la mamica ei. Sebi meu e la termen deci sper sa iasa cat mai repede ca sa poata iesi avand in vedere ca eu vreau sa nasc natural. Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Daaaa, scuze de confuzie!!! Nesomn maica! Iertare!
Madalina34+
douradoudou spune:
mesaj de la ioana: bucatareste si intra in 20 de minute pe forum.....
si 36+ cu