Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata Burtici,

MSymo si Mairis Felicitari pentru nastere! Asteptam vesti cum va simtiti voi si bebelinele!
MSYMO Sper ca durerile sunt mai putin intense si au grija de tine acolo si te ajuta cu calmante!

Roxana_ioana Bine ai venit in odiseea noastra!

Alexa Super veste! Ma bucur ft mult pt voi, in sfarsit o sa fiti acasica si sa va bucurati de noua etapa! Sa ne mai pui poze!

Crisulet Imi pare rau de faza cu chistul! Sper sa se retraga repede si sa nu ai de suferit de pe urma lui! Stai cuminte, ca prea te-ai muncit lunile astea, si sunt sigura ca o sa ai vesti bune pt noi!

Ioana Nu ma pricep sa confirm sau nu daca ala a fost dopul...dar din carti se cam aseamana descrierea! Oricum, cred ca prinzi loc in fata pt motzate! Suntem aici!

AnaO Moama cat ai putut sa conduci, esti prea tare!!! Ma bucur ca esti multumita de spital si conditii! De-acum profita de faptul ca esti ingrijita si sa te bucuri de timpul tau! Bebe David o sa te solicite la maxim dupa, dar cred ca va fi minunat!

Miruna Superba camera lui Iustin! Sa se bucure de ea, sanatos si voios!

Crisis De ce esti asa nerabdatoare sa iasa? Sunt sigura ca Eva va decide singurica cand sa te surprinda cu venirea ei pe lume!

Nu prea am prins faza cu prezenta, dar am intrat pe documents si m-am trecut prezenta!

Fetelor, ma iertati ca nu sunt asa activa, dar nu sunt intr-o faza prea buna...dar sunt aici si va citesc, cu mult drag!

Va las, ma duc sa imi fac un shake cu banane, sunt in zona, revin! Va pup cu drag! Sa aveti o zi minunata!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza fetelor ..
Vin si eu la voi la cafea daca ma primiti.
Eu o sa fiu pe fuga azi si nu cred ca o sa am timp sa citesc/scriu, dar am sa intru seara sa recuperez.

Am o frica foarte mare legata de faptul ca nu o sa am lapte la nastere. Nu am avut nici un fel de semn pana acum. Nici colostru, nici sani albiti (ma refer la faptul ca a iesit putin putin si uscat - cum povesteati voi), nu curge nimic din ei .. nimic ..nimic. Ce ma fac daca nu o sa am lapte sau am canalele infundate sau mai stiu eu ce .. Chiar imi doresc sa alaptez bebelul macar cateva luni.

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele, stau si ma gandesc la cazul Lidiei, saraca!Nu merita dat in judecata salonul?Adica mi se pare outrageous!Fetele din afara, cred ca s-ar castiga bani frumosi din asa ceva....Adica sa fii la un pas de a face septicemie, sa nu-ti poti alapta copilul......si ei sa scape basma curata?

36+
37 ecografic

Nu prea poti sa dovedesti ca de acolo a fost. Iar in tara noastra mori cu dreptatea in mana Totusi cu un avocat bun merita incercat..

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetele,

Am fost si noi ieri la doct. Deci bebele meu si-a pastrat aceiasi pozitie, e cu capul bine bagat in stomacul meu, eu cred ca a gresit iesirea, caci se tot impinge in sus de zici ca vrea s aiasa pe gura nu alta. E destul de maricel cu 9 zile mai mare. Si acum cel mai probabil va trebui sa fac cezariana. Pffff, tare aiurea, caci eram setata pe nasterea naturala. Acum cum o vrea Dumnezeu, dc asa e mai bine pt noi, asta sa fie. Insa mie imi e mai teama de cezariana decat de nasterea naturala.

In leg cu sling/warp si eu deabia astept sa-mi achizitionez unul sau cate unul. Fetele care le-au folosit care dintre cele doua e mai util inca de la inceput. Eu am un pounch tot cump de la Diana, atunci cand am vrut eu sa cump nu mai avea slinguri si eu voiam neaparat unul.Eu il gasesc f util acum, pt ca o am si pe Lorena. Si imi e mai simplu sa pun bebe in sling si gata sa plec si cu Lorena de manuta. Dar e destul de comod pt bebe asa de devreme?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi suntem mai flower-power, am crescut-o singurei pe Maria. Nu avem pe nimeni in Bucuresti, iar Maria mult timp, pana pe la 2 ani, nu a acceptat pe nimeni in afara mea. In wrap si mei-tai am dus-o pana la 2 ani f bine. Noi cam in toate wk iesim pe-afara, in natura. Acum vom iesi mult si iarna, ca Maria vrea sa alerge, sa se joace... nu mai depinde asa mult de mine traseul si as vrea sa fiu langa ea cat mai mult, ca pana acum daca se poate, nu sa stau langa carut si cand nu e cazul. Eu am expus avantajele, e o buna alternativa pentru un anumit gen de persoane, sa zicem.

Fetelor, Maria are 14 kg la 3 ani, ultimul luat de curand; a stationat 7-8 luni pe la varsta de 2 ani cu greutatea. Toate analizele au iesit bine, nu i-am facut unele anume, dar fiecare copil are o anumita conformatie, iar unii doctorii exagereaza rau, parca doar sa comenteze ceva!

Am gasit sare fara sodiu la plafar, pentru cine e interesat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Neatza fetelor ..
Vin si eu la voi la cafea daca ma primiti.
Eu o sa fiu pe fuga azi si nu cred ca o sa am timp sa citesc/scriu, dar am sa intru seara sa recuperez.

Am o frica foarte mare legata de faptul ca nu o sa am lapte la nastere. Nu am avut nici un fel de semn pana acum. Nici colostru, nici sani albiti (ma refer la faptul ca a iesit putin putin si uscat - cum povesteati voi), nu curge nimic din ei .. nimic ..nimic. Ce ma fac daca nu o sa am lapte sau am canalele infundate sau mai stiu eu ce .. Chiar imi doresc sa alaptez bebelul macar cateva luni.

33+ Tudor Andrei

Sa ai o zi usoara!
Nu-ti face griji, nici eu n-am nici un semn dar sunt sigura ca vom avea lapte din belsug, nici nu concep altfel. Nu este o regula ca daca nu iti curg sanii cat esti insarcinata nu o sa ai lapte.

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, stau in pat si ma uit pe fereastra...desi nu e soare, mi se pare foarte frumos, frunzele copacilor au culori de vis!!! Gata, m-am hotarat, sambata si duminica tragem cate o plimbare in parc, stau la nici 5 min de parc si nu am mai iesit la plimbarica de duminica cealalta, week-endul trecut am umblat prin magazine ai am facut treaba in casa . Si cred ca ies si maine cu Nicholas, dupa ce il iau de la gradi, ca nu am cursuri si imi permit o plimbarica. Astazi il ia bunica de la gradi, sa faca nani la ea si sa se odihneasca si mami. Mie imi este comod sa il plimb pe bebe in carut, stiu ca nu am voie efort cu cezariana mea si nu vreau sa risc, mai ales ca stiu de la prima operatie ca voi avea disconfort in zona burticii pt cateva sapt.
De Mairis stim ceva? Dar de Ioana?

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain
Crisis De ce esti asa nerabdatoare sa iasa? Sunt sigura ca Eva va decide singurica cand sa te surprinda cu venirea ei pe lume!

Cred ca te referi la Eva a lu' Crisuletzul, dar ea mai are mult si bine de stat in burtica la mamica ei. Sebi meu e la termen deci sper sa iasa cat mai repede ca sa poata iesi avand in vedere ca eu vreau sa nasc natural.

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Heidy, sigur va fi bine! E foarte natural sa alaptezi, si nu exista semne "prevestitoare".
Hera, la a doua sarcina bb se intoarce mai tarziu, ai putea sa intrebi si dr. Eu as mai incerca exercitiile de pelvic rocking. Sunt cazuri cand moasele la nastere reusesc sa-l intoarca pe bb, deci niciodata nu e prea tarziu. Mai e o tehnica de comunicare cu bb prin miscari, mangaieri, dar imi scapa numele si iti poti indruma bebelusul sa se intoarca. Mie mi-e asa teama de cezariana ca as incerca pana in panzele albe sa il asez cum trebuie.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

allloooooooo ioana ???te-am lasat pana acum ..nasti????
azi merg si eu la doctor, nu mai stiu care dintre voi parca mai mergea..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput