Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mesaj de la ioana: bucatareste si intra in 20 de minute pe forum.....

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

nimic surprinzator, nu ?
suntem o odisee de harnice si talentate

Bafta la doctor !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mesaj de la ioana: bucatareste si intra in 20 de minute pe forum.....

si 36+ cu

nimic surprinzator, nu ?
suntem o odisee de harnice si talentate

Bafta la doctor !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am intrat si eu rapid sa le felicit pe proaspetele mamici: Felicitari Symo! Felicitari Mairis!
Symo, sper ca te simti mai bine. Multi pupici pt voi!

Eu cred ca o sa mai am timp de net peste, sa zic asa, optimist, ...10 ani E tare greu, dar si frumos. De citit nu mai am timp, maxim 5 minute, asa ca doar o sa va mai scriu.
Poate imi trimite si mie cineva PM cu datele noului cont de poze pt cozonacei, macar poze sa pun, sa nu ne uitati
Va pupam pe toti! Intru zilnic sa vad cine mai naste.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

OMG... abia am paucta sa va prind. Tot alerg dupa voi de azi dimineata si abia am reusit sa recuperez. dar lasa sa vedeti cat scriu deu de saptamana viitoare cand is in concediu. Yeeeiiii
Amelia cat mai mergi la lucru? Nu trebuie sa iesi in prenatal? ca noi parca ieseam in acelasi timp si eu ma am o saptamana de concediu de odihna drept pt care ies mai repede.
Ral-eli unde ai dormit pana la urma? te-a lasat sotul sa dormi pe canapea??
Alexa felicitari in suflet. Bun denit acasa Andreea!!!

Cris ti-ai recuperat cateii??

Doura si restul fetelor care merg azi la doctor.. tin pumnii sa fie bine!!

Noi suntem bine, inca la birou.. tot incerc sa imi dau seama daca bebe s-a intors sau nu. fetele care au bebe in pozitie craniana, unde simtit cand misca bebe? cum ar trebui sa il simt daca s-a intors?Il simtit jos cand sughite?

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

anya, doura Multumesc de incurajari. Doamne ajuta.

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, cine poate modifica si la mine, pe Patrick il cheama si Stefan, si s-a nascut la 37s+ (37s +2zile)
Multumim!
Fug, am stat deja prea mult. Ca o mama denaturata ce sunt, desi eram impotriva suzetei, ma duc sa sterilizez una si sa le fac cunostinta Fac asta pt ca ar suge non stop ceva, si dc nu e tzitzi, suge pumnul

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow girls,

Limonada tuturor!!!!!!!!!!!!! Am schimbat prefixul!!!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Nu stiu ce am, dar ma "trage" patul grav. Azi noapte am dormit cam agitat, bebeii s-au trezit la raport, chiar sunt "setati" sa planga dupa titi. I-as fi luat pe toti la mine, sa-i adorm eu cu povesti, ca sa poata mamicile dormi. Saracele... Oricum, aici saloanele au 3 paturi, baie proprie si rooming-in. Toate! Va imaginati ce greu te odihnesti, ca lehuza, cu 3 bebei care plang la unison?? Cam greu, sincer...

Beatrice, ai dreptate! Pe langa troller, mai am inca 3 genti cu mine, trebuia sa ma vedeti cand le-am adus! Ca sa nu mai spun ca tot personalul m-a intrebat ce fac cu atatea bagaje, daca m-am mutata, cumva, la ei... Ce n-au observat, sunt pernele, pilota, lenjeriile de pat, protectia pentru saltea... deci am venit cu intreg arsenalul, pot fi ele conditiile conditiilor, daca n-am miros de-al meu cu mine, nu ma pot odihni. Inutil sa va ma spun ca arata a camera de hotel rezerva mea, am pana si gel odorizant de camera.
Il astept pe doctor, l-am rugat azi dimineata sa ma lase sa dorm si sa controleze colul la final de program. Eram zombi, ma trezisem la 6, mi-am luat halatul, am "tras" masina in fata intrarii in maternitate, apoi am scos bani de pe card, ca la magazinul spitalului n-au pos... deci la 8 numai chef de control n-aveam.

Am sunat-o pe Symo, tot in dureri, dar fericita ca i-o adusesera pe Dienuta. Cica dormea, era superba, cu un fes rosu, tricotat... un caput mic si delicat si o mutrisoara cu grimase, schita cu gurita gesturile alea specifice nou nascutilor. M-am topit cand mi-a povestit. Insa imi pare atat de rau ca o doare asa tare... Ah, a pus-o la san, dar "nimic", momentan. Fetita dormea si mami inca n-are lapte.

Eu, care sunt la prima nastere, va zic sa nu va grabiti cu nascutul. Ma uit la mamele de-aici, sunt fericite, dar epuizate, abia merg, iar de somn, nici ele nu mai stiu de cand n-au dormit. Zic sa profitam maximum de ultima perioada cu ei in burtica, sa ne odihnim si sa ne linistim.
Claudia, foarte bine ca planuiesti o iesire in parc, sunt sigura ca te vei bucura de alegerea asta. Cursurile.. mai pot astepta, eu una n-as putea sa ma mai gandesc la ele.
Doura, te asteptam cu vesti de la dr. Oricum, totul va fi bine, stiu!
Crisis, nu stiu de ce abia astepti nasterea, mai ales ca o ai pe Teo si cam stii la ce sa te astepti de la un bebe. Bebeii vin cand vor ei, nu?
Despre wrap/sling, nu pot comenta, ca nu ma pricep. Domnul iubi vrea sa cumpere, are cateva site-uri salvate, eu o sa-i cedez lui locul meu, sa-l poarte pe bebe oricum vrea el. Pana una, alta, ma multumesc cu un carucior. Pe care, btw, nu l-am cumparat!
Hera, eu cred ca mai sunt sanse sa se intoarca bebe. Nu-ti pierde speranta!
Miruna, trimiti o cafea si la TM?
Sun, felicitari pentru noul look, sa vezi ce bine-o sa te simti si dupa vopsire!
Dana, super tare noaptea ta! Pesemne, oboseala...
Deja m-am lungit, dar dc nu scriam, uitam gandurile. Si oricum simt ca n-am "cuprins" totul.
Cu lenea din dotare, cobor sa-mi iau o cafea de la automat.
Revin, va pup fara exceptiune!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Fetelor, Maria are 14 kg la 3 ani, ultimul luat de curand; a stationat 7-8 luni pe la varsta de 2 ani cu greutatea. Toate analizele au iesit bine, nu i-am facut unele anume, dar fiecare copil are o anumita conformatie, iar unii doctorii exagereaza rau, parca doar sa comenteze ceva!

Luca are 15 kg la 2 ani. De aceea nu l-am putut purta mult in wrap, mi-ar fi placut, dar a ajuns repede la 10 kg si am intrerupt acest sport.
Cand te uiti la el, nu e gras deloc, e exact cum trebuie, insa e lung, tinand cont ca taica-su are 2 m si eu peste 1m70, are de unde...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Fetele, cine poate modifica si la mine, pe Patrick il cheama si Stefan, si s-a nascut la 37s+ (37s +2zile)
Multumim!
Fug, am stat deja prea mult. Ca o mama denaturata ce sunt, desi eram impotriva suzetei, ma duc sa sterilizez una si sa le fac cunostinta Fac asta pt ca ar suge non stop ceva, si dc nu e tzitzi, suge pumnul

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

done

si 36+ cu

Mergi la inceput