Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Neata fetili! Nici o nastere in direct? nimic?
Danait am aceeasi problema cu epilatul dar tocmai am vb cu tipa de la cosmetica si a zis ca schimba ceara cand vin eu deci voi fi prima care o foloseste
De cand vroiam sa va intreb o chestie..la mine cand se misca bebe mai tare face un zgomot de parca ii pocnesc oasele..la voi se aude asa ceva?

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!! Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Eu m-as face cu ceara de aia unica... desi stiu ca doare mai putin cu ailalta. Da acum ma gandesc doar ca aparatul ala de ceara unica... pe ala nu il sterilizeaza nimeni, si intra in contact cu tot felul de pieli Singura nu pot sa ma fac, barbata-miu a zis ca am innebunit daca i-as cere asa ceva

Eu am avut o data senzatia ca imi rupe coastele. Ma durea infiorator, cred ca isi intisese comod picioarele in coastele mele. Da sunete nu aud

s37 Lucas Petru

danait,cosmeticiana este obligata dupa fiecare utilizare sa dezinfecteze cu spirt rola aparatului,ii poti cere sa faca asta in fata ta!!

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare burticute si mamici!

Eu sunt cu o generatie in urma, adica ian-feb, dar va citesc deseori, pentru ca aveti o odisee foarte simpatica !

Am intrat sa va salut, sa le felicit pe mamici si sa le urez multa bafta celor care sunt in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna, fetelor!

Ioana_Mami, dar iti place sa ne facu curioase; noroc cu doura ca ne-a linistit.

MSymo, sper ca te simti mai bine.

Alexa1985, ce veste minunata.Asteptam poze cu Andreea acasa!

Crisis81, au venit cateii? si mie mi-a iesit ieri unul dintre ei din curte si statea asa de speriat in fata portii, dar el e mic, are 4 luni si cred ca nu i-a placut experienta (eu am 2 westy).

Ana_o, ce vesti mai ai?

Astazi program de bucatareala, compot de pere ptr iarna, gogonele si ardei iuti la borcan, dar nu va ganditi ca eu voi fi pionul principal...am o doamna care ma ajuta.Teoretic, de ieri ar trebui sa stau numai la pat...Si mai incolo vreau sa fac un pilaf cu pui de tara, parca mi s-a facut pofta de asta.

voi ce mai gatiti usor si rapid, ca nu ma mai simt in stare sa stau ore in bucatarie?

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 8 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana ..iti trimit eu un cafeu cu multa spuma de lapte ..ca sa nu bei de la automat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Neata si de la noi ...
Pai mai fetele ...plecam eu sa nasc fara sa cer motate???
M-am trezit pe la 10 si m-am bagat curatat bucatria ... era dezastru ...eu nu stiu cum 2 oameni pot murdarii atatea vase......
Acum masina spala vase...si eu ma imbrac sa ma duc sa imi ridic analiza ptr streptococ B ...care spre binele lui sa nu fie prin preajma !
Pupici muuuultttiiiii!!!!

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Ana_o, asta cu odihna proaspetelor mamici, o inteleg f bine; din aceasta cauza eu nu vreau rooming-in.

AMR 8 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Fetelor pe mine nu ma atrage deloc ideea de wrap ( sper sa nu ma catalogati la babaciuni care au mereu ceva de comentat ), iar a avea bebe in carucior pt mine e cel mai ok mod de a fi independenta. In primul rand pot sa merg la cumparaturi si sa umplu partea de jos a carutului, imi sprijin toate gentile, plasutele pe maner, etc. E practic ca bebe sa ramana in carucior cat descarc eu cumparaturile si le pun in masina. Apoi Amalia mea dormea cel mai bine in el, cat ne plimbam, asa ca alea erau momentele mele de relax. Chiar cand i-am schimbat landoul in carut obisnuit tot bine dormea, cu orele.....Nu mai spun ca aici la fiecare colt de strada, dar ABSOLUT la fiecare exista acea bordura speciala pt carucioare/ bagaje ca sa nu urci/ cobori bordura.
Sincer nu vad ce lucruri practice poti sa faci avand un bebe suspendat pe tine. Ok inteleg ideea de apropiere, si de contact permanent al bebelui, insa altceva practic nu prea vad.

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Alina, lucruri practice: pui masina de spalat in functiune, intinzi rufe, speli vase, faci de mancare, mananci chiar, cu un bebe care doarme perfect la tine in wrap si nu stai sa il calmezi in patut sau stiu eu unde.

Depinde si de copil, al meu nu a vrut neam sa stea singur. De aceea si doarme cu noi in pat acum, inca ceva vreme il tinem si apoi ii luam pat si va dormi la Noah in camera, cand mai cresc amandoi.

In carucior fi-miu rezista maxim o ora cu somnul, apoi plangea si vroia in brate. In wrap scapam de o grija, e mai usor in wrap decat in brate, cu el in brate chiar ca nu faci nimic, nicio usa nu o deschizi, decat cu capul. Am venit de multe ori cu el in brate si impingand carut in acelasi timp, e crunt...

Dar tine de cum se simte mama, daca nu sunteti confortabile cu wrapul mai bine luati caruciorul. Wrapul nu e o moda, e doar o stare de spirit. Ca si co-sleepingul si tot ce tine de attachment parenting, ori simtim asa, ori nu. Important e sa nu devina manie, obsesie, o oarecare masura trebuie pastrata.Eu foloseam cam jumatate de saptamana caruciorul si cealalta jumatate wrapul, in functie de circumstanta. Daca mergeam in parc departe nu aveam niciun chef sa pliez caruciorul la metrou, etc, copilul luat in wrap si plecam. Mi s-a parut f practic, mie una.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mie nu prea mai imi vine sa gatesc..obosesc f repede..la noi inca este f f cald pt perioada asta..ieri 34 au fost..bucataria mea este f mica si nu am AC acolo deci mi-e f greu...m-am setat pe delivery deocamdata..la noi gasesti delivery pt absolut orice..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami
Acum masina spala vase...si eu ma imbrac sa ma duc sa imi ridic analiza ptr streptococ B ...care spre binele lui sa nu fie prin preajma !
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Doamne ajuta sa nu faci cunostinta cu crocobaurul! tare stresant e!

AMR 8 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Andreea noi vom naste in aceeasi zi.
Vad ca nici tu n-ai modificat semnatura.Mie mi-e cam lene s-o modific zilnic...
Azi trebuie sa-mi fac si eu niste cartofi la cuptor ca am salivat destul dupa ai vostri.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 9 zile

Mergi la inceput