Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

da, varianta noua reactualizata o am si din cate am frunzarit-o eu asa cand am luat-o, am apucat sa citesc numai putin la incput in avion cand m-am intors, mi se pare ca explica asa cam ca la prosti, ce sa faci si cum sa faci, lucruri poate banale pentru unele mamici sau persoane, sau poate depasite pentru ca mama si soacra sunt in preajma si ai de l acine lua lectii , sa iti mai dea un sfat, sa iti mai explice una alta...eu aici nu am nici mama , nici soacra aproape, o sa fiu singura cuc , eu cu sotu` si bebe, eu o sa fac si desfac... eu o sa ma dau cu capul de pereti cand nu o sa stiu ceva... sau poate dau fuguta la carte si citesc acolo ce si cum... cartile englezesti le-am citit , nu pe toate dar nu explica asa cum explica Capraru in cartea asta .. eu de la inceput am spus ca mi-e frica , ca eu o sa fiu singura aici, ca nu o sa am pe nimeni sa imi arate si explice si stii tu , cand esti asa departe de casa si de limba natala e tare greu, sa nu mai spun ca am si lacrimi in ochi acum numai cand ma gandesc ca nu o sa am pe nimeni langa mine cand o sa nasc si nu o sa imi arate nimeni cum sa fac ... in afara de moasa care o sa vina acasa cateva zile sa imi arate cum sa fac cu bebe una alta ...dar dupa ce ma fac ??

BB on board!!! 17+

Strumphitzo, stai linistita ca bag mana in foc ca te vei descurca cu bb mic.
Si eu sunt aici doar cu sotul, adica fara nici un ajutor . Nu mi-am pus niciodata problema ca nu ma voi descurca. Mereu am mers pe premisa: daca cele de la tzara, fara carte si vai mama lor fac fatza sa creasca nu unul ci 3-4 copii, eu de ce nu as putea?
La noi Andrei a fost si bolnavior, deci a fost greu asa incat am jurat atunci ca daca aud vreo mamica, cu pui sanatos, ca se vaita ca ce greu e sa cresti domne un copil, ma bulbuc la ea instant.

In concluzie: nu te panica, sigur te vei descurca. Si ca si tine, si eu am cumparat la primul copil tot ce tine de ingrijit copiii, sarcina etc. Este necunoscut si e normal sa vrei sa fii informat.
Te pup si fruntea sus!

P.S. Cat despre scris aici, prefer sa nu o mai fac asa ca inainte, ca deja s-au format bisericutze, de aici si neraspunsul la anumite intrebari puse de anumiti useri. Prefer sa fac altceva.

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Imi pare rau ca ai ramas cu aceeasi impresie! Eu tot sper ca vei reveni. Ignora ce nu iti place si vino si mai stai de vb cu cateva dintre noi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata fete.
Deea, scuze pt intirziere. Serveste te rog
am stat sa citesc din urma.
Sunt la serviciu, l-am dus pe Mati si m-a anuntat educatoarea ca au un caz de varicela...Acum sper sa nu ia si fiu-miu ca eu nu am facut nici o boala molipsitoare...Bine ca-s trecuta de primul trimestru...
Deea, frumoasa burticutza! si fie-ta ce sa mai spun...ai grija de ea mami...Ti-am mai spus eu, mi se pare tare furmusica.
Fetelor, nu va mai certati pt nimicuri...pai se poa'????
Ma duc la trebsoara ca am biroul plin de hirtii de rezolvat..

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, ai grija cu varicela, fratele meu a facut-o acum la 32 de ani si a fost crunt, 3 saptamani a zacut, vreo sapt jumate nu a avut voie sa se spele, avea bube peste tot ( cap, gura, etc ) si febra, frisoane..cica simptomele sunt mult mai puternice la varste asa mari..

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Neatza!

Mi-a luat ceva sa va citesc si cand cu ochii in calculator, cand fuguta la baie , la bucatarie. Azi sunt foarte harnica si mi-am copt si vinetele, le-am si curatat imediat, ca asa m-a invatat mama si acum ma duc sa fac trebusoara prin bucatarie.

Sunt fericita, am luat doar 100 de grame de saptamana trecuta, nu am mai pus kg. Aseara eram deprimata si nu am mai fost in Real, am plecat cu sotul meu la o plimbare in parc si am mers fetelor, dar am mers vreo 2 ore. Desi am plecat la ora 20, era f putina lume in parc, 2-3 persoane ici colo, in rest eu si cu scumpul meu sotz.

Acum sunt suparata, ca sunt stricata la stomac de alaltaieri, dar am crezut ca mi-am revenit din moment ce ieri nu am facut nimic,insa nu e asa, NU stiu ce sa fac, o sa beau un ceai de menta, desi recunosc, il urasc din toata inima, imi e o scarba de el, cum nu va puteti imagina, asta de cand eram mica, la fel mi-a fost rau si mi-a dat mama sa beau. Aveam 12 ani si de atunci nu imi aduc aminte sa mai fi pus gura pe ceai de menta, dar imi voi face acum.

Eu de la ora 3 dimineata nu am mai dormit, ma simt grea, abia ma misc , nu stiu ce am avut, dar la ora 6:45 m-am ridicat din pat odata cu sotul meu.

Deea burtica, e tare frumoasa, iar de Stefi ce sa mai zic, iti vine sa o mananci. O adevarata domnisoara, ce sa mai!(chiar ca e fitoasa)

Iony burtica , a crescut nu gluma, e tare frumoasa! Si hainutele sunt asa dragalase!

Happiness pentru a doua oara pe ziua de azi, sper sa te convingem si eu si fetele sa vii sa scrii mai des pe la noi, sa nu mai fi suparici!

Si eu am cartea Mama si copilul, nu fac nicio aluzie la discutia voastra si chiar ca ma apuc sa mai citesc din ea, nu acum , ca mai fac treaba pana ma ia moleseala ca am dormit doar 3 ore. Putza asta al meu e tare voios. Eu il simt f rar cand stau in picioare, insa cand stau in fund , il simt bine.

Ally nu mai dai nicio veste? Ce este cu tine?

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

'neatza burticutze harnicutze!:)

Fetelor, nu va faceti probleme ca nu va descurcati cu bb!!! Eu in ultimele 2 luni de sarcina am citit tot ce-am prins, si am si vizionat diverse pe net, asa ca m-am simtit pregatita psihic si fizic si pentru nasterea naturala de care mi-a fost frica toata viata si cum sa ma port cu bb...adevarul e ca a fost si un copil cuminte; n-a fost plangacios si nu s-a imbolnavit pana la 7 luni niciodata. Au fost rare momentele cand am simtit ca ma depaseste situatia...

Ati urmarit filmuletele de pe youtube cu dr. Ana Culcer? despre cum sa faci baie, masaj, cum sa ingrijesti buricul, despre igiena nasului, ochilor, urechilor... http://www.youtube.com/watch?v=J70uM8vHk2k ;
aici e cu alaptarea http://www.youtube.com/watch?v=X4gA-0sOCVA

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

prezent!!!

citesc de 1h si nu mai terminam

bb_yasmi o merdenea are 400 si ceva de calorii,eu m-am lasat de sportul acesta
roxy felicitari pt stelutele albastre

acum bag si ochiul la picasa

citeam,scuze ca nu tzin minte numele,inca nu l-am invatzat,mamica tanara de 3 copii din UK eu tot citesc ca iei paracetamol pt contractii si alte cele..nu iei cam mult?eu shtiu ca e pt febra!

fetele cu kg putzine care se vaita,atata timp cat bb e bine suntetzi nishte fericite
fetele cu kg mai multe,avetzi grija

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

io is aia
mai...da` nus` asa tanara la 24 ani :)))
paracetamol si atat iau,nimic altceva,altceva nici nu iti dau astia pt contractii,doar in cazuri de exceptie de baga in spital si te trateaza cum trebe.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

apropo de bbei mishcaretzi

Maria era tare agitata in burta asha cum spun roxy si bb_yasmi..juniorul dc da si el 2-3 lovituri seara,dimineata foarte rar,iar in cursul zilei deloc

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

si al meu e puturos in comparatie cu fetele

Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

bineinteles ca tot ceea ce citim si auzim, trecem prin filtrul propriu , nu numai asta cu info despre bebe... si da , cred ca si instinctul de mama o sa fie mai puternic dupa ce o sa nasc... sper , mi-am dorit din suflet acest copil si il doresc , dar stau cateodata si ma intreb daca o sa pot sa fiu o mama buna si o sa stiu sa am grija de el ?

miki, soacra a spus ca ea nu vrea sa fie "a pain in the ass for me" ca si de aia nu vine des sa ma deranjeze si mama , ehh cu bune si rele, am vazut cum a facut si la surorile mele, dar stii tu, iti mai arata cum sa tii pe bebe la baie , cum sa il pui sa suga bine sa traga cu putere si sa nu se chinuie...una alta... nu ca maica-mea nu i-ar fi spus sora-mii sa ii dea bors fetei pe la 4luni cand fata era si a fost exclusiv alapatata pana la 6 luni si apoi s-a avut grija la meniu

gata revin mai tarziu , dinner time for me here

BB on board!!! 17+

strumphitza draguta,cand ai sa iti vezi pruncu in brate,micut si nu se linisteste decat cand iti aude tie vocea si il imbratisezi,ai sa stii mai bine ca oricine ce ai de facut cu el stai linistita.
eu am fost singura cuc cand am nascut prima oara,putin m-am panicat ca nu stiam ce sa fac,dar cand incepea sa planga o manevram imediat de ziceam ca am fost mama de 1000 ori.
cu Melissa,la fel am fost singura,a fost mama aici 3 saptamani dar am preferat sa fac eu tot cum stiu,mama decat spala,calca,facea curat,o scotea pe Ebonee la plimbare,in oras si eu ma descurcam cu Melissa,nici macar la baita nu am avut nevoie de ajutor

ai sa fii o mama exceptionala

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

si acum `neata
va las o cafeluta sau ce vreti,eu am fugit la trebi,o zi frumoasa va doresc

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Unde sunteti fetelor??? :(

mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Unde sunteti fetelor??? :(

mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 19+

Mai sunt eu pe aici, din cand in cand, cand nu fug la bucatarie sau baie sa mai trebaluiesc!

Mergi la inceput