Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Noapte buna gravidute mumoase

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

da, varianta noua reactualizata o am si din cate am frunzarit-o eu asa cand am luat-o, am apucat sa citesc numai putin la incput in avion cand m-am intors, mi se pare ca explica asa cam ca la prosti, ce sa faci si cum sa faci, lucruri poate banale pentru unele mamici sau persoane, sau poate depasite pentru ca mama si soacra sunt in preajma si ai de l acine lua lectii , sa iti mai dea un sfat, sa iti mai explice una alta...eu aici nu am nici mama , nici soacra aproape, o sa fiu singura cuc , eu cu sotu` si bebe, eu o sa fac si desfac... eu o sa ma dau cu capul de pereti cand nu o sa stiu ceva... sau poate dau fuguta la carte si citesc acolo ce si cum... cartile englezesti le-am citit , nu pe toate dar nu explica asa cum explica Capraru in cartea asta .. eu de la inceput am spus ca mi-e frica , ca eu o sa fiu singura aici, ca nu o sa am pe nimeni sa imi arate si explice si stii tu , cand esti asa departe de casa si de limba natala e tare greu, sa nu mai spun ca am si lacrimi in ochi acum numai cand ma gandesc ca nu o sa am pe nimeni langa mine cand o sa nasc si nu o sa imi arate nimeni cum sa fac ... in afara de moasa care o sa vina acasa cateva zile sa imi arate cum sa fac cu bebe una alta ...dar dupa ce ma fac ??

BB on board!!! 17+

Strumphitzo, stai linistita ca bag mana in foc ca te vei descurca cu bb mic.
Si eu sunt aici doar cu sotul, adica fara nici un ajutor . Nu mi-am pus niciodata problema ca nu ma voi descurca. Mereu am mers pe premisa: daca cele de la tzara, fara carte si vai mama lor fac fatza sa creasca nu unul ci 3-4 copii, eu de ce nu as putea?
La noi Andrei a fost si bolnavior, deci a fost greu asa incat am jurat atunci ca daca aud vreo mamica, cu pui sanatos, ca se vaita ca ce greu e sa cresti domne un copil, ma bulbuc la ea instant.

In concluzie: nu te panica, sigur te vei descurca. Si ca si tine, si eu am cumparat la primul copil tot ce tine de ingrijit copiii, sarcina etc. Este necunoscut si e normal sa vrei sa fii informat.
Te pup si fruntea sus!

P.S. Cat despre scris aici, prefer sa nu o mai fac asa ca inainte, ca deja s-au format bisericutze, de aici si neraspunsul la anumite intrebari puse de anumiti useri. Prefer sa fac altceva.

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Roxy asteptam maine sa vii cu vesti bune si bineanteles pozici cu bubulina mica

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Happiness uite aici ptr tine
Hai nu mai fi supi si mai treci pe la noi sa ne spui cum te simti, ce mai face bubulina

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Am plecat la desi stiu ca ma ia somnul pe la 2-3
tocmai de aceea ma trezesc tarziu
Va pupacesc pe toate

fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Happiness uite aici ptr tine
Hai nu mai fi supi si mai treci pe la noi sa ne spui cum te simti, ce mai face bubulina

fericita 21+ cu

Merci.
Esti o dragutza!

Mamica fluturasului Andrei si 22+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza!!!
Simona ce-i cu tine de nu dai cafeaua...oare esti tot acasa cu Matei?
sper sa se fi facut bine

ieri a fost miercuri nu???
pai inseamna ca Ally a avut examen la scoala de soferi....nu zicea ea asa?
Ally ce ai facut?

Roxy azi esti fericita, iti vezi buburutza
ieri imi ziceai sa merg si eu la eco...sincer nu stiu ce sa fac..azi ar fi dupa-amiaza dr. ala pe care-l cunosc eu si ma primeste fara programare...dar am si alte trebuiri si parca nu imi vine sa il sun....ma mai gandesc

acum sunt tare nervoasa ca am niste acte incurcate de ocontabila si o tot sun sa rezolve mai repede ca am de umblat cu ele si ea ciuciu...vineri mi-a zis sa o scuz ca in weekend are musafiri , dar ca ma suna ea luni negresit si mi le face...e joi si nu m-a sunat...acum parca imi e si rusine sa o mai sun...puii mei...pe banii mei...urasc astfel de oamneni fara cuvant

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Multumesc strumphy. Imi scapase treaba cu listuta.
Pastele e pe 24 aprilie.

Am mancat o portocala, care dupa ce ca era deshidratata, nici nu mi-a facut prea bine. Am niste dureri ca cele de gastrita in capul pieptului. Imi fac un ceai de tei ca si asa dorm pe mine tot timpul.

Oare am vreo sansa ca luni la eco sa aflu si eu culoarea caruciorului? E cam devreme, nu? O sa am 13 sapt si 4 zile. Dar poate avem noroc peste 2 sapt la morfo din sapt 16.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Eu fix la 13 s si 4 zile am aflat ce este. Tinem pumnii, Important e sa vrea sa iti spuna si dr insa eu am vazut si singurica faptul ca am un baietel.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

da, varianta noua reactualizata o am si din cate am frunzarit-o eu asa cand am luat-o, am apucat sa citesc numai putin la incput in avion cand m-am intors, mi se pare ca explica asa cam ca la prosti, ce sa faci si cum sa faci, lucruri poate banale pentru unele mamici sau persoane, sau poate depasite pentru ca mama si soacra sunt in preajma si ai de l acine lua lectii , sa iti mai dea un sfat, sa iti mai explice una alta...eu aici nu am nici mama , nici soacra aproape, o sa fiu singura cuc , eu cu sotu` si bebe, eu o sa fac si desfac... eu o sa ma dau cu capul de pereti cand nu o sa stiu ceva... sau poate dau fuguta la carte si citesc acolo ce si cum... cartile englezesti le-am citit , nu pe toate dar nu explica asa cum explica Capraru in cartea asta .. eu de la inceput am spus ca mi-e frica , ca eu o sa fiu singura aici, ca nu o sa am pe nimeni sa imi arate si explice si stii tu , cand esti asa departe de casa si de limba natala e tare greu, sa nu mai spun ca am si lacrimi in ochi acum numai cand ma gandesc ca nu o sa am pe nimeni langa mine cand o sa nasc si nu o sa imi arate nimeni cum sa fac ... in afara de moasa care o sa vina acasa cateva zile sa imi arate cum sa fac cu bebe una alta ...dar dupa ce ma fac ??

BB on board!!! 17+

Heiiiiiiiiiiiiii, ce se intampla aici? Tu care esti sefa optimistelor, ce e cu starile acestea?? O sa vezi ca totul va fi bine, te asigur si ca te vei descurca minunat! Sunt sigura de asta. Fara lacrimi in ochi, doar de bucurie atat. Vei vedea ca bebelina ta te va ajuta si ea si va fi cumintica. DAca nu va fi cumintica, pe mine sa ma certi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Deea, scuze pt intirziere. Serveste te rog
am stat sa citesc din urma.
Sunt la serviciu, l-am dus pe Mati si m-a anuntat educatoarea ca au un caz de varicela...Acum sper sa nu ia si fiu-miu ca eu nu am facut nici o boala molipsitoare...Bine ca-s trecuta de primul trimestru...
Deea, frumoasa burticutza! si fie-ta ce sa mai spun...ai grija de ea mami...Ti-am mai spus eu, mi se pare tare furmusica.
Fetelor, nu va mai certati pt nimicuri...pai se poa'????
Ma duc la trebsoara ca am biroul plin de hirtii de rezolvat..

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput