Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

cand au fost Ali bia si Delphin???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

lyvy, acum cateva luni au aterizat din nou pe craca si au promis ca nu mai pleaca. delphin a revenit in Franta, cateva zile zicea ca nu o sa aiba net, dar ca nu dureaza mult. ali-bia era in Spania sau Italia (na! ca nu mai stiu), fara fete, greu greu, draga de ea! si zicea si ea ca de data asta nu mai zboara din cuib.
cred ca tu tocmai pe atunci nasteai, asa ca le-ai ratat.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mama,mama!! Sanatate muulta,multa tuturor!

Anca,Muff,bine ati venit acasa!

Ramo!

Olga,lasa ma,ca asa sunt baietii..Plus ca n-are cu cin' semana piticel si firfirel Hai ca mai aveti asa de putin!

Ma apuca nostalgia-imi amintesc ultima noapte cu Maria in burta,in spital..Ce m-am mai privit in oglinda aia,ca n-am avut camera la mine sa mai fac o pozica mica,mica..Cioara mea,cata bataie de cap mi-a dat

Intreb si eu,desi nu stiu daca-si mai aminteste careva-lohiile n-ar trebui sa fie deja seroase deja,la 2 sapt.de la cezariana?? Ca la mine sunt tot sangerii,iar odata pe zi,ma mai apuca si cate-o revarsare brusca si abundenta..

craca si..valeu:

La multi ani,pucca!!
Sa fi sanatoasa si fericita,alaturi de ai tai dragi!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

'na ziua!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE PUCCA!
..nu dai si tu niciun piscot,nik?

Tin pumnni stransi pt Irisuk de Lyvy sa fie bine si sa ia mami si tati decizia cea mai buna..sanatate si puiului mic,Lyvy..si tie.
Miha,of,sa ai putere s-o mai duci cu hemoroizii aia..
Sovi,pup,fii tare,vei da tu gata carcaiasul din casa..Sanatate voua.La randunoiul meu a actionat rapid Theriflu plicuri..mai ceva decat fervex,cica..

Si acum,va rog,niste pumni stransi si pentru mine ca s-a programat operatia de nodul pt MARTI DIMINEATA...am emotii cat casa,desi imi suna intr-una in minte cuvintele scrise de Nico"Daca-i musai,cu placere",am o groaza teribila incepand de la seringa pan la bisturiu,nush cum naiba mi-am pierdut curajul intr-atat....dar,c'est la vie...scap eu si de asta..

Va pup si sanatate maxima...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,PUCCA!!!

mstela osafiebine...tin pumnii stransi -stransi
sovisanatate
zoze bai nu mai stiu exact cum au fost dar stiu clar ca am avut ceva scurgeri/sangerari o buna perioada de timp

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, PUCCA!!!
sa fii sanatoasa si sa va bucurati de familia voastra frumoasa

stela, bafta si tie! gheu, gheu cu d'astea. de eram si eu mai curajoasa eram scapata si eu de ale mele.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

bai, mi-e jena sa intreb, ma tot codesc de-o vreme... puiutii vostri sunt interesati de litere? ca de cifre parca-mi amintesc ca a zis careva. ma ia prin surprindere... din joaca, m-am trezit ca stie vreo 10 litere.
asta poate pentru a compensa cu faptul ca nu sta fara scutec, nu vrea sa faca baie, face kk la 2-3 zile si mananca mai putin ca o pasare.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihatp, noi ne mai jucam cu literele...a primit un puzzle cu alfabetul de ziua ei si aranjam des literele. Din joaca a invatat si zice : mami, ia pe A si mi-l da pe A sa-l pun la loc, apoi pe I si tot asa, cateva litere stie, nu mai mult. Offf, ,mama lor de hemoroizi ca te supara, imi pare rau.

Stela, pumnii stransi la maxim, o sa fie bine.

Sovi, sanatate multa, imi pare rau.

Tonic, de Galapagos ce sa-ti zic? Ruleaza la Imax , mamicile de la mine care-au fost s-au declarat foarte incantate, sper sa fie asa. Nu stiu sigur cand ajungem, sambata sau duminica, in functie de cum, cu cine o las pe Rebecca. In principiu, duminica dupa-amiaza ca atunci ar ajunge mama la mine, sa vedem...

Lyvy, ufff, imi pare tare rau.

Mergi la inceput

clau, cum mai e sotiorul?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

multumesc pt propuneri
Tonicuscra pai maman esi ea super virusata acasa la ea. la o urgenta pot sa chem omu, ca s-a intors in buc, doar ca vine acasa numai sa doarma.
dealfel l-am si convocat sa vina cu bioflu plus in dinti, am bagat 2 si deja vad cu ochiul drept

miha, sasa in general nu e interesat de activitati care presupun statul pe loc. stie pe x si pe zero, atat. chiar mi-au zis de la gradi care e singurul dintre pitici care nu sta la masa de colorat decat 1 minut :( ceilalti stau 10. tre sa ma apuc sa dresez copilul. desi asta speram sa o faca ei.

Stela, pumnii stransi pentru tine cine va fi mandra de ea si fara de nodul marti seara? stelaaaa!

Zoze, ti-am vazut familia sportiva
cu lohiile dupa ceza, nu prea stiu...

hai ca m-a luat cu ameteli. ma duc

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput