Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Neata.
Am citit de pe mobil, dar nu am mai avut timp sa si scriu...
Miha, stiu cum e sa ai probleme cu domnii hemoro, la prima sarcina am avut, mai ales dupa ce am nascut. Cred ca stii si tu deja. Curatenie locala LUNA, spalat dupa fiecare scaun, uns cu unguent (naturiste: cu galbenele, castan, propolis etc.). Uneori ajuta sa folosesti unguentul si inainte de a avea scaun. O amica a mea a mers la o clinica particulara si i-a aranjat zona (500 de euro tot, cu garantie timp de 6 luni, chiar daca apar altii, parca; nu cu operatie, ci cu ligaturare??, parca asa se numea...). Oare nu poti merge de pe acum la un consult? Poate au ceva solutii si in sarcina/alaptare etc. uf, greu! Evita statul pe scaun sau mult in picioare... Cafeaua irita, condimentele... evita alimentele care constipa, bea multa apa... da, sunt experta in "dansii" :).
Sovi, sanatate multa! Rea gripa ai mai luat!
Livi, as avea cate ceva de zis de operatia de vegetatii... Sincer, eu nu as face-o. Mai degraba as tine copilul acasa, daca as avea cum, nu l-as mai trimite la gradi o vreme. Si cred ca s-ar repara de la sine. Sunt patita cu orelistii si propunerile de operatii... Stefan avea de fapt rinita alergica, dar cine sa fie atent la astfel de "detalii"??... Eu am ajuns la Buc si i-a facut un medic endoscopie nazala. S-a vazut clar ca nu erau de operat vegetatiile! Era doar putin inflamata zona... nu zic acum ca si la voi e la fel, ci doar ca eu sunt patita si acum suflu si in iaurt.
Stela, va fi bine! Operatia asta nu poate decat sa imbunatateasca! Nu este placut, dar trece! Curaj! 
Revin. La 2 si la 6-7 vin unii de la firme de mutare sa faca o evaluare a costurilor... Sunt chiar curioasa!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp bai, mi-e jena sa intreb, ma tot codesc de-o vreme... puiutii vostri sunt interesati de litere? ca de cifre parca-mi amintesc ca a zis careva. ma ia prin surprindere... din joaca, m-am trezit ca stie vreo 10 litere. asta poate pentru a compensa cu faptul ca nu sta fara scutec , nu vrea sa faca baie , face kk la 2-3 zile si mananca mai putin ca o pasare .Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Matei ma intreaba tot timpul: ce scrie pe bluza/geaca / pe castronul in care mananca...etc...
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
Nico, Sinescu este un om extrem de bun,sociabil si fara nas pe sus, pe cuvant de onoare....prima data am ajuns la el prin cineva, dar la controlul de dupa operatie, eu am intrebat cum sa procedam pentru programare sa nu stam la coada aia mare degeaba, si el a zis ca nu trebuie nici o programare, sa venim foarte de dimineata la spital sa fim printre primii(daca nu ma insel cred ca in jur de ora 6 mi-a zis, ca ramasesem eu socata de ora) si intra-adevar socrul meu a fost a 5-a persoana, a mers destul de repede....si ne-a repetata in cabinet ca putem sa venim la spital exact la fel, ori de cate ori avem nevoie, fara ca sa dam telefon inainte.
Miha.....Antonia stie destule litere, dar asta pentru ca m-am enervat eu in vara ca mai toti copii vorbesc si ea ba, si am zis macar daca nu poate sa zica cuvinte sa zica litere
....si uite asa, am enumerat persoanele care ii plac ei cel mai mult, si i-am zis cu ce litera incepe numele respectiv, si ea stie ca litera B este de la Boghi(Bogdan), A de la Aina(ALina),J de la Jais...etc.....acum s anu crezi ca stie alfabetul, doar atata cat sa-i faca maica-sii damblaua
.....
nu poti sa potolesti hemeoroizii cu Proctoglivenol??(sper ca am retinut numele corect)ca eu asa le-am venit de hac dupa nastere(am avut cu toate ca am nascut prin ceza, nu mai inteleg cum vine asta???)
VALENTINA C spune:
vad ca nu sunt singura cu hemoroizi. La Matei m-au deranjat de 2 ori, dar am scapat de ei dupa 2 luni. Acum, cum ma constip putin, cum apar!!

Astept sa treaca, fiindca m-am saturat de ei

Nicoleta spune:
Miha, Matei face in scutec aproape tot (seara la baie face pishu la oala din picioare... sau cate un kk doar cu tati). Nu stie litere, nu stie cifre... dar are timp, parol! Nici Stefan nu stia si nu era un capat de tara...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
pentru raspunsuri, si de una si de alta!
de hemoroizi
... nu-i mai rezolva decat cutitul la mine, n-am nicio-ndoiala. am "productie" nu gluma
, si interni si externi, si noi, si vechi
.
acum singura mea tinta e sa "supravietuiesc" pana-i pot opera.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
sovi la mine merge bine si Humex, 3 pastile/zi, sunt doze speciale pt dimi, pranz, seara. Sanatate voua
raluca eu tocmai am reluat uleiul de ficat de cod! i-am dat si anul trecut pana in vara, il ia fara probleme, atat pe ala natur, cat si p-asta cu aroma de lamaie. Ala natur e ceva mai rau la gust, depinde de copil..![]()
tonic, miha, zoze
multumim
STELA osafiebine, tin pumnii
miha si Mate stie 2-3 litere cand are chef
, are un puzzle de lemn si le tot aranjeaza acolo.. i-am tot asociat eu mereu litera cu cate ceva, animal, mama, tata, d-astea.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Miha pe Luk nu-l intereseaza literele, dar nu m-ar mira sa le stie. El e genul care prinde din zbor, fara sa para interesat de ceva in special in afara de masini si trenuri.
A avut o perioada in care nu vroia nici el sa faca baie, dar am luat la spalat toate masinutele, trenuletele si alte chestii de care era interesat, am folosit spuma, bilute de baie, sare si fulgi colorati (are Antuca un set pe care nu a apucat sa-l mai utilizeze) si asa am depasit perioada, dar n-a fost deloc usor. La fel e si cu imbracatul/incaltatul, daca nu gasim argumentul convenabil nu-i prea usor.
La faza cu mancarea nu pot raspunde ca al meu e mancacios.
Imi pare rau ca ai asa pb cu hemoroizii, nici nu-mi imaginam ca poate fi asa grav. Multa sanatate va dorim.
blankar spune:
Vali ,ce ai zice daca ar veni o mamica la
tine la gradi sa iti spuna ca isi duce copilul
la gradi numai cand e vreme urata?????
tonic spune:
Stela multa bafta marti!
Nicoleta bafta cu mutarea!
Cuscra odihneste-te si fa-te bine repede!