Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

randunici
exista ceva mai bun ca fervexul pt gripa? inainte la raceala luam un plic de fervex, si dormeam neintoarsa, acum nik!
nu dorm de 2 nopti, nu aud, nu simt miros si gust, ma doare carnea, salele, am bufeuri, ma dor urechile, capul, gatul, caile nazale, incheieturile, ochii, si lista ar putea continua
si ma mir ca ana a facut atata febra. si mai tre sa am grija si de puradei, pe motiv de sot absent!

bai mare, dragelor, am alunecat in butoi.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Raluca, tratamentul in astfel de cazuri, amana interventia chirurgicala, nu trateaza, iar eu nu sunt adepta asteptarii niciodata, in orice situatie a vietii, nu numai medicala, pentru ca atunci cand tre sa iau o decizie importanta, o iau bine cand ma grabesc, altfel dau gres.
Te-am zapacit, scuze, nu e cu rea intentie, acuma sunt

Mergi la inceput

vad ca tot de bolesnite se discuta sanatate tuturor!!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Sovi,uelcam in za club. Pai mai tare ca Fervexul, e Coldrexul maxgrip, are doza mai mare de paracetamol,sau Bioflu plus, am vazut rezultate bune la pacientii tratati.Si mie imi plac, dar eu nu pot sa iau acuma. Sanatate

Mergi la inceput

mi se rupe inima cand vad cum muceste puiul micsi e asa de nevinovat, si de frumos

Mergi la inceput

Livy, sar'na

Daca te lasa sufletul (ca ustura), pune-i niste zeama de lamaie in ser, si ai sa vezi rezultatele. ustura ca naiba, noroc ca astia mici-mici nu sunt prea ranchiunosi. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

lyvy, informatii pe tema n-am, dar iti trimit o si puiuta

luny , bine ca sunteti acasa!

sovi, la stari gripale urate, la ai mei functioneaza foarte bine modafenul. eu n-am putut sa iau niciodata ca-s alergica, dar ei isi revin foarte bine si repede de la el.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Lyvy, nu stiu ce sa zic cu amanatul. Sotului i s-a recomandat operatia cand era mic si nu au vrut parintii sa o faca, au tot amanat-o si pana la urma s-au retras si acum nu mai are nici o problema. Probabil depinde si de cat de deranjante sunt simptomele.
Daca tot suntem in tema, Sovi sau Luny parca ati dat la copii uleiul din ficat de cod. Cum l-au acceptat? E rau tare? Si cat timp ca mie mi-a zis cineva de 3 luni consecutiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Cuscra Bioflu plus mi-a zis si mie mama ca i-a facut bine. Ai grija de tine! Nu poate veni nimeni sa te mai ajute? cum te descurci?

Lyvy operatiile de polipi se fac la orice varsta. Eu stiu copii de trei luni operati pt ca nu puteau respira deloc, cu vegetatii adenoide marite din nastere. In principiu tb sa fie sanatoasa pt operatie. Cum a zis Claudia-Daciana infectiile repetate des mai ales la urechi sunt semn clar.
Bafta, sa gasiti solutia cea mai buna.

Luny bine ati revenit acasa. Multa sanatate alergatorului.

Sanatate tuturor, sa fugiti de virusi si sa va bucurati de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai, ali-bia si dephin cand au revenit pe craca au zis ca nu mai pleaca. unde-s?

o pt naty

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput