Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny da, Nicoleta, asa e... la noi cand vin, vin toate gramada... si nu numai cu Matei, asa..in general... asta e.. numai sa fim sanatosi!! Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
uau...sanatate maxima, hotarat matei!! e si maxim de luna plina.
si noi ca si voi, acum si omu e varza! are febra, l-a apucat maseaua si criza de tuse. mi-am impartit calmantele cu el. a fost sora sa se ocupe de copii si sa ma duca la dr homeopat acasa sa ma reevalueze.
lyvy, voi tot cu BB?
sanatate tuturor, ca e mai buna decat toate!(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gudinde spune:
In primul si-n primul rand sanatate tuturor puiutilor!
Clodute multumesc pentru raspuns. Am fost, e departe rau de mine, dar fain magazinul. Din pacate n-am apucat decat sa iau cateva chestii ca a trebuit sa ma intorc rapid acasa.
Lyvy nu stiu daca mai tii minte dar nepotica mea a fost operata inainte de 3 ani. Facuse acea otita urata dupa prima incercare de incepere a gradi. Deci, anestezie generala, tot tacamul si sa sti ca desi am avut niste emotii crunte este mult mai bine ca s-a operat. Dr-ul a decis operatia dupa o perioada de tratament, deci atunci cand a considerat ca este necesara interventia, chiar daca ea era micuta. Ceva nu-i placea lui in evolutia fetei si a decis operatia si bine a facut caci la operatie s-a gasit o punga de puroi aderenta la os. Sigur, sunt probleme diferite chiar daca tin ambele de ORL, ideea pe care vroiam s-o transmit e ca sunt sigura ca si dr-ul vostru a cantarit bine riscurile. Nimeni nu se arunca sa opereze copii asa mici. Tim pumnii si sper sa se recupereze Iris la fel de repede si bine ca nepotica mea.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Sanatate lui Matei si la toata lumea, si noua.....offffffff ![]() Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)Povestea nasterii |
noi suntem bine! sa scapati si voi cat mai repede de bolesnite, mama lor!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sovietica
uau...sanatate maxima, hotarat matei!! e si maxim de luna plina. si noi ca si voi, acum si omu e varza! are febra, l-a apucat maseaua si criza de tuse. mi-am impartit calmantele cu el. a fost sora sa se ocupe de copii si sa ma duca la dr homeopat acasa sa ma reevalueze. lyvy, voi tot cu BB? sanatate tuturor, ca e mai buna decat toate!(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
eu sunt fericita ca e bine copilul, ce-o fi fost..s-a dus!!!
restul.. treburi de adulti.. or trece ele, ca atatea altele..
sanatate si voua!Iubirea mea,
luny spune:
Gudinde ai fost la Decathlon
.. si mie imi place acolo, am fost doar o data si habar n-am drumul sa ti-l descriu, caci eram in dreapta, normal:))
ce ai achizitionat?![]()
Iubirea mea,
gudinde spune:
Luny mi-am luat 2 tricouri, un pantalon si o pereche de balerini de yoga.
Nimic foarte fancy sau scump. Am mers pe varianta simplu, clasic si in buget.
Si mie mi-a placut mult magazinul. Cautasem initial la Adidas si la Intersport unde nici n-am gasit exact ce cautam si mi s-au parut si cam scumpe.
bitza037 spune:
Neataaaaaaaaaaa!!!!
dau eu cafeaua azi, hai trezirea, ca-i asa frumos afara, o zi superba de toamna !!!!

eu fac o ciorbitza de gaina de tara si mai traziu vreau sa fac American pie

lyvy spune:
Neataaaaaaaaaaa!
Sovi, da tot cu BB suntem la Alex, nu stiu cat mai muceste ca mi mila de el!!!
Gudinde,
Doamne ajuta sa fie bine si la noi !!
Eu sunt tot pe regim, mai mult hidric, ca dupA 3 zile de diaree, nu mai pot inghiti nimic, azi am mancat un pic de paine prajita, si nu stiu ce sa mai mananc, ca pe toate le elimin. Raceala e tot pe la mine, cu secretii verzi de peste tot....si tot asa.
Iris a inceput antibioticul pentru ca urmeaza interventia si trebuie sa fie sub protectie.
luny spune:
uu-uu![]()
ce frumos e afara.. si noi cu omul ce lucra pe casa si in casa.. deci cam consemnati la domiciliu, iesim pe rand![]()
Bitzo.. miaaamm
Iubirea mea,

Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)