Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)
Raspunsuri - Pagina 13
ramo_cata spune:
tocmai ma suna Omu' sa-mi zica ca Andru se vaieta ca-l doare o ureche..sper sa nu fie nimic grav ci doar o alarma proasta
Nicoleta spune:
Neata!
Sanatate bolnavilor! Am mancat, imediat ma apuc ade impachetat. NU avem prea multe, dar tot se aduna de o masina mare. Sper sa am timp luni dimineata sa fac putina curatenie in apt nou...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Stie cineva cum se ajunge la Decathlon? |
este la iesirea din buc spre pitesti in militari la autostrada pe alee cmagazine sicu auchan pupici
tot de pe tel scriu greu
o zi buna
zozela spune:
La multi ani,Bianca de Ali_bia!!
De atat am vreme acum..
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
luny spune:
ufff... noi iar pe la spital azi, nitel asa, sa nu uitam..
l-a luat pe Mate o durere de burta azi dimi, care intr-o ora s-a nasolit de nu mai putea sa calce pe piciorul stang, arata ca-l doare undeva in stanga..nu va spun ce ganduri erau in capul nostru, ne gandeam sa nu fie hernie etc... am mers la G.A. si dupa ce l-a palpat dr, cica, 'ok, tre sa facem un tuseu'
.. am crezut ca mor cand am auzit.. eu stiam ce e, iub nu a inteles exact ce a zis dr, eu m-am facut ca nu stiu, ca il lua lesinul si pe asta!
.. iar procedeul a fost... naspa..
ma rog, nu cred ca a durut, desi a urlat, dar senzatia, discomfortul... pe mine m-a scos din minti ideea, eram fleasca
apoi, a trebuit sa stam pe hol 15-20 min 'sa vedem daca a avut efect manevra'
.. daca nu, cica ar trebui tinut sub supraveghere
... a adormit, deci se linistise burtica... cica a fost colica nu-s-de-care, ceva spasme intestinale, si ca mai fac si ei d-astea..
ne-a recomandat Debridat azi.. acum, dupa somn, e ca nou, alearga si se joaca o-aici..Doamne ajuta!! nu ma mai tin nervii, zau... o fi de la agitatie, de la nebuniile pe care le face, adrenalina?.. ca numai in cap peste balconm nu s-a aruncat
Doamne fereste, asta ar mai lipsi...
va pupam, un we frumos in continuare!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Luny, uf, stii ca se zice ca o belea nu vine niciodata singura... Sper sa va ocoleasca relele si sa se faca bine Matei, sa nu va mai dea palpitatii.
Nicoleta spune:
Noi am inceput sa "ne impachetam". Eu si A pe o parte facem, Matei pe de alta desface...
Cutiile sunt prin toata casa...
luny spune:
da, Nicoleta, asa e... la noi cand vin, vin toate gramada... si nu numai cu Matei, asa..in general... asta e.. numai sa fim sanatosi!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!