Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

tocmai ma suna Omu' sa-mi zica ca Andru se vaieta ca-l doare o ureche..sper sa nu fie nimic grav ci doar o alarma proasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Stie cineva cum se ajunge la Decathlon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Sanatate bolnavilor! Am mancat, imediat ma apuc ade impachetat. NU avem prea multe, dar tot se aduna de o masina mare. Sper sa am timp luni dimineata sa fac putina curatenie in apt nou...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Stie cineva cum se ajunge la Decathlon?

este la iesirea din buc spre pitesti in militari la autostrada pe alee cmagazine sicu auchan pupici
tot de pe tel scriu greu
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Bianca de Ali_bia!!

De atat am vreme acum..

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ufff... noi iar pe la spital azi, nitel asa, sa nu uitam.. l-a luat pe Mate o durere de burta azi dimi, care intr-o ora s-a nasolit de nu mai putea sa calce pe piciorul stang, arata ca-l doare undeva in stanga..nu va spun ce ganduri erau in capul nostru, ne gandeam sa nu fie hernie etc... am mers la G.A. si dupa ce l-a palpat dr, cica, 'ok, tre sa facem un tuseu'.. am crezut ca mor cand am auzit.. eu stiam ce e, iub nu a inteles exact ce a zis dr, eu m-am facut ca nu stiu, ca il lua lesinul si pe asta!.. iar procedeul a fost... naspa.. ma rog, nu cred ca a durut, desi a urlat, dar senzatia, discomfortul... pe mine m-a scos din minti ideea, eram fleasca apoi, a trebuit sa stam pe hol 15-20 min 'sa vedem daca a avut efect manevra'.. daca nu, cica ar trebui tinut sub supraveghere... a adormit, deci se linistise burtica... cica a fost colica nu-s-de-care, ceva spasme intestinale, si ca mai fac si ei d-astea.. ne-a recomandat Debridat azi.. acum, dupa somn, e ca nou, alearga si se joaca o-aici..Doamne ajuta!! nu ma mai tin nervii, zau... o fi de la agitatie, de la nebuniile pe care le face, adrenalina?.. ca numai in cap peste balconm nu s-a aruncat Doamne fereste, asta ar mai lipsi...

va pupam, un we frumos in continuare!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, uf, stii ca se zice ca o belea nu vine niciodata singura... Sper sa va ocoleasca relele si sa se faca bine Matei, sa nu va mai dea palpitatii.

Mergi la inceput

Noi am inceput sa "ne impachetam". Eu si A pe o parte facem, Matei pe de alta desface... Cutiile sunt prin toata casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Nicoleta, asa e... la noi cand vin, vin toate gramada... si nu numai cu Matei, asa..in general... asta e.. numai sa fim sanatosi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput