Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Valen Luca mic sta incaltat in casa? Am niste pantofiori de casa de la al meu, noi-nouti, doar eticheta e taiata si imi pare rau de ei ca sunt tare frumosi, ti i-as da pt el.
Poate ne vedem in parc pe undeva.

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Nu sta incaltat cu nimic, doar sosete. Si botoseii aia cu talpa antiderapanta si-i scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sovi, si eu tot Medlife as zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nico, spor la impachetat, nu cred ca iti e usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

lyvy, avem firma de mutare ma. eu am ales sa impachetez, desi ar fi putut sa o faca si ei! Insa dupa aceea le cautam peste tot pe toate. Abia astept sa plecam, aici sunt ceva probleme cu apt..

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele?

am vazut o randunica in ultima zi de servici.....ma asteptam sa vad macar o poza si cu burtica

Ramo, cand intrii pe mess, da un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cafea de weekend, aromata si cu multa frisca
In rest cam "blue" asa...de la vreme, de la oboseala, de la multe adunate...dar trec ele toate ,SPER!
Nu prea v-am citit, recunosc
Ultima pasiune a lui Dudu :POMPONEII [porumbeii)

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Mimo, lasa blue-uiala! E week.end! E drept ca la unii e de 4 zile, dar poti trai in 2 cat in 10!! Hai, ca te asteapta toate ale casei, plimbat copil etc. Baga o cafea si trece! Eu simt deja turatia la maxim! Imediat mergem la cumparaturi.

Va puuup! Paaa! :)))

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

neata, e un frig la noi de ingheata si mucii in nas!!!

merci de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza din campul muncii..mimo pentru cafea
bitzaacum am vazut mesajul tau..sunt online pana la ora 13 ,daca nu apari te contactez cand ajung acasa
nicosa aveti un WE linistit chiar daca-i lungsa va obisnuiti in noua casa
sovi sanatate!!

eu ma simt tare rau,ma trezii cu o durere de cap ,ureche,nas infundat...cand ma lasa cand ma ia..nu mai suport...acum ma dor toate ,parca as fi batuta...ma dor ochii,cand suflu nasul ma doare capul ...Andru tot mai behaie,ii dau sirop de tuse din nou..naiba sa o ia de raceala...cred ca ne-o pasam unul de la altul,mai ales ca dormim impreuna ...am luat un nurofen si un paracetamol,cand ajunng acasa bag ceai la greu,de dimineata nu mai avusei timp sa-mi fac...

Andru a fost incantat de teatrul de papusi,cica a aplaudat,a inceput sa se simta bine la gradi,pupa doamnele ,le ia de gat...dar cand se trezeste dimineata tot mai zice"mami,peata a sevici ,eu aman atasa cu tati"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

oho, Ramo, cap, urehi, nas... impart patul cu tine daca vrei, dam noroc cu cate o doza de Ketonal (anti-inflamator). glumesc, Doamne ajuta sa nu se concretizeze tatonarile astea. da si tu cu oscilo, lavaj apa cu sare in nas, ceaiuri... nu ca la mine a tinut, dar macar ne facem datoria.
sa nu uiti de doza soc de vitamina C, daca gasesti de concentratie 1000 mg per pastila (noi am gasit la plafar) -cica merge pana la max 12 pastile dinastea pe zi, in 3 reprize.

Va multumesc pentru pontul cu Medlife, azi, vazand-o pe ana atat de vioaie, am decis sa asteptam pana luni, ca prea suntem loviti in aripa si eu si omul. E ciudata febra ei, brusc o face, tine putin, si dispare! cu sau fara antitermic, uneori dispare doar de la remediul homeo. si pot trece 12-24 ore fara sa aibe nimic!!

Eu acum sunt pe intervalul de efect maxim de anti-inflamator puternic, ca altfel nu-s coerenta nici atat. Va spun, eu atata durere n-am dus niciodata!! Dr mi-a zis ca inca nu-mi da antibiotic (deh, asa imi trebuie daca homeopatul e si orl-ist) ca nu am puroi, e DOAR otita medie seroasa . ma omoara lichidul ala pe timpan!

Tonicuscra, zi asa, ai bifat si tu otita nu oricui le da DD incercari dinastea :)))

Nico, cum stai cu cutiile? iti urez spor cu veselie
ma intrebai daca merge ana. noooooo, nici gand! doar tinuta de ambele maini! nici sa impinga carutul nu vrea! ma sperie fata asta. noroc ca m-a mai calit sasa, care a mers la 15 luni

Blanka, da cati copii sunt in grupa la gradi unde vrei sa il dai pe Eric? la sasa sunt doar 5 la grupa mini, si nu ii scoteau afara decand cu toamna, dar le-a convins Omu. Si-a permis sa faca putin scandal, ca au vreo 20 de copii in total acolo toate grupele, nu pot spune ca le e asa greu, cred ca era comoditate.
Vali nu ma injura, cred ca tu acum judeci din pdv-ul tau, normal poate la voi sunt si copii mai multi. La noi s-a supus la vot, cu parintii. Concluzia e ca acum, daca nu ploua, numai afara il gaseste acum pe sasa cand merge sa il ia.

Monix, al tau cu pomponeii, al meu cu pompireii (pompierii) simpatici rau!

gata, ma duc sa ranesc prin bucatarie, e jale ce-i pe acolo, la cat am stat in pat.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput