Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (457)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

miha(vorba tonicutei) frumoasa si desteapta
tonicutzD-zeu sa-l odihneasca,imi pare rau...

lyvy si sunt alaturi de tine,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mersi Vali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

mersi Vali!

cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai imi trimit ceva mail-uri acasa si-s gata cu serviciul... "oficial"

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, primul job "incheiat in glorie"!!

La multi ani, Raluca!! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Tonic, este greu de acceptat ideea... Dumnezeu sa-l odihneasca.

Azi avem o zi senina, dar friguroasa, isi arata soarele intreaga dantura, ieri cred ca a fost la fierar! :) Sper sa fie un week-end frumos, ca linistit sigur nu va fi. Luni ne mutam :).

Eu sunt cam obosita... mai 2 zile de curs si gata, miercuri si joi... stiti vorba aia cu "m-am dus... si m-am intors..."... ei, nu e chiar asa, dar cam pe-acolo. De lunea viitoare (nov) sunt libera ca pasarea cerului cica, desi vreau sa ma duc in continuare la un curs mai ieftinut, de 2 ori pe saptamana.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

salut
stie cineva, in weekend putem face anei undeva analize intr-un cadru civilizat? iar are febra, si pe mine ma lasa nervii.
eu am facut otita, am fost la orl azi. am luat tone de calmante si am ajuns la recordul de 3 nopti nedormite, decat cate 2-3 ore.

va pup.

a, Nico, parca ma intrebasesi de stimularea apetitului? la noi a functionat "apetit junior"

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

miha, ce tare ai fost la masa rotunda! felicitari si "concediu" placut si util, incheiat apoteotic cu un "cozonacel" bine dospit in brate.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha am vazut pozele, esti exact in centrul atentiei desteapta noastra! ma bucur ca ai terminat cu munca
nicoleta spor la mutat, sa vedem si noi cand sunteti gata, ca greeeu ati mai gasit!
sovi la Medlife!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Cuscra imi pare rau ca sunteti tot bolnavioare
Cu otita te inteleg, am patit-o si eu vara trecuta cand ne-am intors de la mare. Daca pui la socoteala faptul ca eram la Braila unde nu exista ORL privat si ala din spital n-avea saracul nici otoscop, iese un tablou super. Fara antibiotic nu mi-a trecut, tot asa nu dormeam noaptea de durere. Mi mi s-a tras de la amigdale, care cica aveau puroi, dar pe mine nu ma dureau neam
Sa-mi spui daca reusiti cu analizele, ca si eu ar tb sa-i fac lui Luki, dar nu ma indur sa-l intep

Nico spor cu mutatul, e foarte "placut", te inteleg

Valen Luca mic sta incaltat in casa? Am niste pantofiori de casa de la al meu, noi-nouti, doar eticheta e taiata si imi pare rau de ei ca sunt tare frumosi, ti i-as da pt el.
Poate ne vedem in parc pe undeva.

Fug acasa la pitici, daca iesiti in w-end pe undeva, strigati tare sa aud si eu.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu mutatul... nu ma intelegeti gresit, vreau sa ma mut! Nu ma sperie prea tare nici ziua de luni, cand se va intampla asta (marti e sarbatoare la astia, deci liber, A are si luni liber... asta e de bine)... doar ca vroiam un apartament mai fain. Asta e, vom trai si in asta, numai sa fie OK (bine izolat etc.), ca de nu... Glumeam cu Adrian si ziceam ca avem noroc numai la ce cumparam, nu si la ce inchiriem :)). Mai bine aveam bani sa ne cumparam unul, deci... :))))

Sanatate, Sovi! Doar te dor urechile? Iei antibiotic? Uf, sanatate si tie, si micutei! A inceput sa mearga in picioare?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput