Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Felicitari Bubu mic!!!!!!! Fetele eu sunt cu capul, stiu, dar nu pot sa ma fac ca nu aud...Ieri am iesit cu piticul la plimbare si ma intalnesc cu o cunostinta si ma intreaba cat are bb. 9 luni face peste cateva zile, raspund eu....Vai, dar e mare de varsta, e el f. mic de statura.. Asa o fi? Are 73 de cm, 8800g si 45 perimetrul cranian. Voua vi se pare mic? Mie mi se pare un copil normal. Pufuletii vostrii cat sunt de lungi? |
Iti calculez pe grafic si ii spun maine
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Lillo, merci mult Sa ii dau un galbenus intreg o data? Sa inteleg ca tu in ziua in care ii dai carne nu ii dai si iaurt sau nu am inteles eu bine. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Nu i-as da direct un galbenus intreg. Eu am inceput cu 1/8 dintr-un galbenus, apoi 1/4, 1/3,1/2 si apoi unul intreg, asta la distanta de 2-3 zile, deci a durat muuuult pana a ajuns la 1 intreg.
Ii mai dau iaurt daca nu papa bine carnea sau oul. Daca papa tot ce ii pregatesc nu ii mai dau iaurt. Cat a fost bolnavior a primit iaurt zilnic, macar 2-3 lingurite pt ca a facut o candidoza bucala de la antibiotice si iaurtul ajuta in situatia asta. Acum limbuta e curata asa ca nu mai primeste zilnic.
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Eu cand am intrebat aici pediatrul despre iaurt si branzica mi-a spus ca nu imi recomanda. Sunt proteine inutile si nu are rost sa-i dau Dar cum v-am auzit pe toate ca dati i-am dat si eu lui Arthur si iaurtelul in care pun eu o banana sau caise(dulceata facuta de mine fara zahar ) ii place de numai. Nici ficat nu mi-a zis sa-i dau. I-am dat o singura data acum doua sapt (cand era discutia despre ficat ) de la un pui de casa pe care il taiasem noi. Si ca sa vedeti cat sunt si eu de zuza , Arthur nu a mancat nici acum ou. Stiu ca nu e singurul dar e printre putinii. Si avem gini in curte care se oua, deci bio din sursa sigura si tot nu i-am dat. Ar trebui? Sunt eu cu capul? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Si ce-i dai sa pape???
ioana_fota spune:
Bubu ai PM
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Ma termina copiii astia. Eram la bucatarie sa fac mancare. Fiica-mea la desene, sau asa am crezut eu, si ma cheama sa o ajut....Facea patul, cu manutele alea mici intindea cearsafurile si nu reusea sa dea jos patura sa intinda si pe sub ea. Si mai imi si zice, mami nu iti face tu griji, ca eu sunt fetita mare si pot sa fac patul, tu mergi sa faci papa. Cand a crescut asa? |
vaaaaiiiii...ce frumoooos!
Deacum ai ajutor in casa!!!
Vai...oare si Iurik mea o sa fie harnicutza?
Dupa cum se uita de atent cand fac treaba sau cand spal pe jos cu mopul eu zic ca baga la cutie pt mai incolo
lorex spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am fost la magazinul Naturalia sa iau oua bio. Nu ma mai duc acolo ....am lasat 160 lei, am luat toate prostiile pe care le-am vazut. Oua, ulei, cereale si biscuiti pt bebe, seminte, paste, pasta de alune cu scortisoara, toate minunatiile...a, si oua....bine ca nu am uitat sa le iau, cascaval....deci eu nu mai intru acolo....toate sunt f bune si imi vine sa le iau pe toate. Aveau crema pt fundul lui bebe la 60lei...bio...m-am abtinut, si sampon tot de bebei la 25lei. Asta chiar mi s-a parut scump si nu am luat. Ma apuc iar de munca. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
...si eu abia ma abtin cand intru acolo sa nu iau de toate.
Sper sa le si consumi
Samponelul nu mi se pare scump.
Eu am dat 30 de lei de pe net, tot bio..
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lillo
Nu i-as da direct un galbenus intreg. Eu am inceput cu 1/8 dintr-un galbenus, apoi 1/4, 1/3,1/2 si apoi unul intreg, asta la distanta de 2-3 zile, deci a durat muuuult pana a ajuns la 1 intreg. Ii mai dau iaurt daca nu papa bine carnea sau oul. Daca papa tot ce ii pregatesc nu ii mai dau iaurt. Cat a fost bolnavior a primit iaurt zilnic, macar 2-3 lingurite pt ca a facut o candidoza bucala de la antibiotice si iaurtul ajuta in situatia asta. Acum limbuta e curata asa ca nu mai primeste zilnic. |
Si eu am inceput cu o optime (tai intai doua, apoi fiecare jumatate in 4). I-am dat mai mult timp o optime. Apoi un sfert mai mult timp...Acum sunt la jumatate si nu am de gand sa-i cresc degraba. Retinusem nush de pe unde ca abia la 1 an trebuie sa ajungi la galbenushul intreg...poate ma insel dar eu asa am de gand sa fac. Stiu ca e destul de greoi pt ficat mai ales ca trebuie fiert tare!
Eu mai am probleme cu vezica biliara si daca pap unul intreg fiert tare ma cam ia durerea. De aceea consum doar moale si max de 2 ori pe saptamana. Si musai de tzara sau bio
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity acum am venit de la control,Ariana intr-o luna de zile nu a luat nici un gram in greutate,ba din contra a slabit....acum are 6.600 Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata." |
modelutza ca mami si ca tati!