Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am gasit...mai bine nu ma mai uitam, am ramas cu un gust amar

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata buna

raul

lorex,touche!m-ai atins...cum sa nu fiu relaxata si sa incerc sa privesc partea plina a paharului? macar aia cativa ml de lichid din pahar?...daca stau sa ma gandesc cate NU face alex si le facea radu,as putea sa merg in lume de nebuna...ma mai loveste cateodata nebuneala si imi imaginez tot felul de bazdaganii,nu degeaba mi-am dus kupilu' sa fie vazut de neuropsihiatrii si psiholog...si te aud ca o tii pe bobitza sa faca pasi sustinuta,ca e cam stangace... nush daca sa rad sau sa plang...so...alex nu se ridica singur in fundulet(de ridicat in picioare nici nu se pune problema);nu sta pe burta mai mult de 30 de secunde;nu merge de-a busilea;nu spune mama,tata,papa sau cate mai spun pufii pe aici(este doar la bababababababa);nu rontaie cabluri ca nu ajunge la ele;colac peste pupaza,de o luna si ceva s-a transformat in jiji noaptea;nu are dinti(se astepta cineva sa aibe?); nici kk la oala nu face ca jiji originalu',in schimb mananca de rupe...orice...si sa nu fie blenduit...btw...ii dau din mancarea noastra
mai intru din cand in cand in butoi din motive de dezvoltare neurosenzoriala,psihomotorie si alte "neuro" in ritmul lui propriu si personal,dar...numar pana la 10 si respir adanc

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Hai ca nu ai nici un motiv sa intri in butoi. Alex e perfect normal si se dezvolta in ritmul lui. Ce-ti veni sa duci copilul la psi? Erai in lipsa de activitate?

Sper ca nu te-ai suparat

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Si ca sa vedeti cat sunt si eu de zuza , Arthur nu a mancat nici acum ou. Stiu ca nu e singurul dar e printre putinii. Si avem gini in curte care se oua, deci bio din sursa sigura si tot nu i-am dat. Ar trebui? Sunt eu cu capul?

[

Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman [/b][/blue][/i]

eu zic ca ar trebui sa-i dai out, de max 3 ori pe sapt(numai galbesnus)fiind o importanta susrsa sde fier(alaturi de carne).Daca nu s-ar putea sa ai surprize de genul lipsei de Fe.Parerea mea!Si de la lipsa de Fe nu mai mananca si asa se creeaza un circuit!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Merci

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Lorex, Danyelana .
Aveam si eu pe undeva tabelele de crestere dar cred ca sunt pe un hdd neconectat.

Danyelana si eu zic ca poti sa ii dai 2 galbenusuri fierte tare pe saptamana. Oul e un aliment f. complex, are minerale, vitamine, proteine si grasimi bune. Daca sunt si bio atunci e perfect. Nu iti face griji ca ii dai prea multe proteine. Ei au nevoie de ele pentru ca sunt in plina crestere, iar masa musculara are nevoie de proteine pentru a se dezvolta. Bineinteles ca nu ii vei da si ou si carne si lactate in aceeasi zi, pentru ca intr-adevar aportul prea mare de proteine afecteaza rinichii, dar un galbenus si lapticul obisnuit eu cred ca e ok.
Noi avem 1-2 zile de "post" pe saptamana. Nu sunt fixe, dar in afara de lp nu mai primeste nici un fel de produse de origine animala in acele zile. In restul de zile primeste la o masa fie lactate (branzica, o ling de smantana), fie ou, fie carne (pui, vita sau ficat) iar la gustare doar fructe.

Lillo, merci mult
Sa ii dau un galbenus intreg o data? Sa inteleg ca tu in ziua in care ii dai carne nu ii dai si iaurt sau nu am inteles eu bine.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Ma termina copiii astia.
Eram la bucatarie sa fac mancare. Fiica-mea la desene, sau asa am crezut eu, si ma cheama sa o ajut....Facea patul, cu manutele alea mici intindea cearsafurile si nu reusea sa dea jos patura sa intinda si pe sub ea. Si mai imi si zice, mami nu iti face tu griji, ca eu sunt fetita mare si pot sa fac patul, tu mergi sa faci papa.
Cand a crescut asa?

Doamne cat e de dulce

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

acum am venit de la control,Ariana intr-o luna de zile nu a luat nici un gram in greutate,ba din contra a slabit....acum are 6.600

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata."

Ariana modeluta

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

acum am venit de la control,Ariana intr-o luna de zile nu a luat nici un gram in greutate,ba din contra a slabit....acum are 6.600

Motto-ul de azi:
" Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata."

poate din cauza ca a inceput sa fie tot mai activa ce ti-au zis?

mami de fetita mica
mi-au spus ca din cauza ca a fost racita/noi dintisori ce stau sa apara si faptul ca e mai activa(dar nu e singurul copil activ),incerc sa nu fiu necajita din cauza asta si sa caut alte solutii ....i-am explicat cum procedez cu mancarea si mi-a spus ca e ok,am asa un sentiment ca trebuie sa incep sa ii dau din mancarea noastra,dar incerc sa o mai lungesc un pic....

Multumesc Haircut

Motto-ul de azi:

Nu cred ca e o solutie sa-i dai din mancarea voastra (parerea mea ) Daca ea e bine de ce iti faci asa multe griji, poate dr are dreptate ca e de la raceala, dinti si activitate. Si apoi cu cine sa semene grasa, doar mami si tati sunt modeluti

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua tuturor.pt sustinere si sfaturi.
Raul BRAVOOOO.
Simplicity avem deja un dinte a spart gingia si iese al doilea,si am vazut ca langa astia mai vine unu se poate sa iasa jos 3?
Si alexandra reactioneaza mai ales la poza lu tatii
o strig cand e in patut si uita la mine pun mana pe tatii si ii spun ta-ta-ta si rade se bucura,cand mut mana pe fata mea ca suntem amandoi in poza si si ii spun ma-ma ma urmareste deci zic eu ca intelege
De azi dim exerseaza ceva si ma baga in boala face cate 2-3 4 pasi pe langa canapea si apoi se desprinde de acolo si cade in fund,iar se ridica iar face la fel stau cu ochii numai pe ea desi are covoru si o patura pusa dar mi-e sa nu cada cine stie cum doamne fereste .
Felicitari tuturor pufuletilor pt progresele facute

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Bravo Alexandra !

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

m-am uitat la ele sa mai vad retete ca ele tot afiseaza si...am citit ca s-a purtat urat cu o fata de acolo si a starnit discutii aprinse....o stiam fata faina...se pare ca nu toti de aici sunt deschisi si sinceriunii mai au si interese si rautati...pfff...ma gandesc ca a fost colega noastra de odisee

pt ce ai scris in mesaju de mai sus.
Ai ideee cum o cheama pe fetita ioaneict?ca sa pot sa-mi aduca aminte ca am o vaga impresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bubu, ai baiat mareee.....si dulce......si seamana cu mami!

lorex, n-am citit eat, love and pray, am vazut ca e film cu julia roberts, mi-ar place sa-l vad, ca-mi place de ea. expresia dolce far niente o stiu de la soacra-mea, referitor la motani mai ales

toate discutiile astea cu cate kile sau cm mai au, arata ca de diferiti sunt bebeii si cum fiecare are ritmul sau de dezvoltare, tabelele alea sunt pur orientative. nu cred ca la scoala sau cand s-or insura/marita o sa-i intrebe cate kile au avut la 9 luni, daca mergeau, cand au stat in fund&co. si eu ma mai stresez cu greutatea uneori, dar incerc sa ma relaxez, el e vioi, f energic, f vesel, ce sa-i mai cer? ma pupa, pot sa ma supar ca are nici 8 kile la 9 luni? are timp sa puna....

i-am dat lu asta mic ieri fasole verde, vreo 4-5 pastai, pasate, impreuna cu legumele obisnuite...a fost concert aseara...la fundu lui!serios.....a tras un vant la un mom dat de s-a trezit taica-su din somn..."el sau tu?"..."eellll"....azi i-am dat conopida, premiera, exceptand conopida din borcanasele hipp de prin excursii. sa vaz la noapte ce-o sa faca....

mama unui pui...Stefan

bafta multa

Mergi la inceput