Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_fota spune:
Buna ziua tuturor.pt sustinere si sfaturi.
Raul BRAVOOOO.
Simplicity avem deja un dinte a spart gingia si iese al doilea,si am vazut ca langa astia mai vine unu se poate sa iasa jos 3?
Si alexandra reactioneaza mai ales la poza lu tatii
o strig cand e in patut si uita la mine pun mana pe tatii si ii spun ta-ta-ta si rade se bucura,cand mut mana pe fata mea ca suntem amandoi in poza si si ii spun ma-ma ma urmareste deci zic eu ca intelege
De azi dim exerseaza ceva si ma baga in boala face cate 2-3 4 pasi pe langa canapea si apoi se desprinde de acolo si cade in fund,iar se ridica iar face la fel stau cu ochii numai pe ea desi are covoru si o patura pusa dar mi-e sa nu cada cine stie cum doamne fereste .
Felicitari tuturor pufuletilor pt progresele facute
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
blue_flower spune:
Am fost la magazinul Naturalia sa iau oua bio. Nu ma mai duc acolo ....am lasat 160 lei, am luat toate prostiile pe care le-am vazut. Oua, ulei, cereale si biscuiti pt bebe, seminte, paste, pasta de alune cu scortisoara, toate minunatiile...a, si oua....bine ca nu am uitat sa le iau, cascaval....deci eu nu mai intru acolo....toate sunt f bune si imi vine sa le iau pe toate.
Aveau crema pt fundul lui bebe la 60lei...bio...m-am abtinut, si sampon tot de bebei la 25lei. Asta chiar mi s-a parut scump si nu am luat.
Ma apuc iar de munca.
Eu nu am notat cate kg a avut Dani si nici evolutia lui pe luni. Din cand in cand il mai cantaresc. Desi observ ca in ultima perioada nu a mai luat atat de mult in greutate. Cred ca vreo 200-300gr tot a luat. E musai sa notez chestia asta? Acum are vreo 9.500kg si probabil vreo 73-74cm, ca la masuratoare se zbate .
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Felicitari Bubu mic!!!!!!! Fetele eu sunt cu capul, stiu, dar nu pot sa ma fac ca nu aud...Ieri am iesit cu piticul la plimbare si ma intalnesc cu o cunostinta si ma intreaba cat are bb. 9 luni face peste cateva zile, raspund eu....Vai, dar e mare de varsta, e el f. mic de statura.. Asa o fi? Are 73 de cm, 8800g si 45 perimetrul cranian. Voua vi se pare mic? Mie mi se pare un copil normal. Pufuletii vostrii cat sunt de lungi? |
al meu la ultima masuratoare la inceputul lunii avea 70 cm, 9,700 kg.. perimetrul cranian habar nu am
PS: astia 70 de cm sunt relativi..+-2 ca nu sta drept sa il masor
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Multumesc Haircut Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata." |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
bubu_bu spune:
multumim pentru felcitari
lilo ce draguta micuta ta!
mamidepuiuti lasa pruncul...nu te necaji....asa fii relaxata creste el mare...se vezi cum il vezi doar de la spate...eu ce m-as bucura sa il mai tin pe raul la san....sa dorm cu el in brate....eheee chiar de mi-a fost greu perioada aia....tot ma bucuram de clipele alea...acum sunt momente cand pur si simplu ma impinge cand vreau sa-l pup sau sa-l iau in brate...mestereste el ceva sau sunt reclame...nu are ochi si nici urechi pentru nimeni...sunt sigura ca fiecare copil are ritmul lui
simpli ma gandesc si la tine la fel....vb lui mamidepuiuti cat e vioaie e ok
ioana....asa se invata sa-si tina echilibrul sa-si fixeze centrul de greutate....asa a inceput si raul
raul are cam 10 kg sper ca nu mai mult....e greu tare ma rupe de mijloc...dar nu-mi fac ganduri ca e vioi si vesel...nu papa mult....chiar putin cateodata....asa e el...
blue flower....mooama ce preturi la magazinul alapfff scump nene scump
bubu_bu spune:
m-am uitat la ele sa mai vad retete ca ele tot afiseaza si...am citit ca s-a purtat urat cu o fata de acolo si a starnit discutii aprinse....o stiam fata faina...se pare ca nu toti de aici sunt deschisi si sinceriunii mai au si interese si rautati...pfff...ma gandesc ca a fost colega noastra de odisee
ana_g spune:
bubu, ai baiat mareee.....si dulce......si seamana cu mami!
lorex, n-am citit eat, love and pray, am vazut ca e film cu julia roberts, mi-ar place sa-l vad, ca-mi place de ea. expresia dolce far niente o stiu de la soacra-mea, referitor la motani mai ales
toate discutiile astea cu cate kile sau cm mai au, arata ca de diferiti sunt bebeii si cum fiecare are ritmul sau de dezvoltare, tabelele alea sunt pur orientative. nu cred ca la scoala sau cand s-or insura/marita o sa-i intrebe cate kile au avut la 9 luni, daca mergeau, cand au stat in fund&co. si eu ma mai stresez cu greutatea uneori, dar incerc sa ma relaxez, el e vioi, f energic, f vesel, ce sa-i mai cer? ma pupa, pot sa ma supar ca are nici 8 kile la 9 luni? are timp sa puna....
i-am dat lu asta mic ieri fasole verde, vreo 4-5 pastai, pasate, impreuna cu legumele obisnuite...a fost concert aseara...la fundu lui!serios.....a tras un vant la un mom dat de s-a trezit taica-su din somn..."el sau tu?"..."eellll"....azi i-am dat conopida, premiera, exceptand conopida din borcanasele hipp de prin excursii. sa vaz la noapte ce-o sa faca....
mama unui pui...Stefan
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu fetelor o mai stiti pe ioanact? |
ce s-a intamplat? unde?
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric