Pufuleti pufosi de Ian-Feb 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ma termina copiii astia.
Eram la bucatarie sa fac mancare. Fiica-mea la desene, sau asa am crezut eu, si ma cheama sa o ajut....Facea patul, cu manutele alea mici intindea cearsafurile si nu reusea sa dea jos patura sa intinda si pe sub ea. Si mai imi si zice, mami nu iti face tu griji, ca eu sunt fetita mare si pot sa fac patul, tu mergi sa faci papa.
Cand a crescut asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

am dat pe send prea repede...il iubesc de mor asa ardelean cum e el,se uita la mine si ma topesc...imi zic ca are vreme sa mearga...o viata-ntreaga...si pe mine ma pupa(cand vrea) si are momente cand adoarme singur in patut...eu toata noaptea sunt chiauna ca il iau din patut,ii dau tzitzi si il pun inapoi...la 5 jumate l-am pus azinoapte langa mine ca adormeam cu el in brate

da' si cand o fi mare si voinic si a merge dupa nora mea cea frumoasa si isteata...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

manca-l-ar mama pe el de placintzica.
Poate o sa ai surpriza sa se ridice direct in picioare si sa mearga, ca mai sunt si shtrumfi din astia..
Mie mi-e drag de mor de el, e asa de dulce
Bucura-te de inocenta lui ca acushi ti-o ia la pas si pleaca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Raul bravooo! curajosul!

Lillo stai mama, linistita! Kiti are 10 luni, in jur de 8500 gr si 74 cm. La 9 luni avea 8800 gr, 73cm si perimetru' capatana 42 sau 41. Si dr s-a mirat cat de bine a crescut de la 6 la 9 luni. So, madam aia e nepriceputa!
Relax mamicule!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
...si a fost cumva maraici pana la 1 an si 3 luni???...ca sa stiu si eu la ce sa ma astept...

pai i-am asteptat de la 4 luni. adica daca era putin maraita spuneam ca sigur e de la dinti . si uite asa am pus timp de 11 luni toate supararile ei pe seama dintilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

acum am venit de la control,Ariana intr-o luna de zile nu a luat nici un gram in greutate,ba din contra a slabit....acum are 6.600

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Lorex, Danyelana .
Aveam si eu pe undeva tabelele de crestere dar cred ca sunt pe un hdd neconectat.

Danyelana si eu zic ca poti sa ii dai 2 galbenusuri fierte tare pe saptamana. Oul e un aliment f. complex, are minerale, vitamine, proteine si grasimi bune. Daca sunt si bio atunci e perfect. Nu iti face griji ca ii dai prea multe proteine. Ei au nevoie de ele pentru ca sunt in plina crestere, iar masa musculara are nevoie de proteine pentru a se dezvolta. Bineinteles ca nu ii vei da si ou si carne si lactate in aceeasi zi, pentru ca intr-adevar aportul prea mare de proteine afecteaza rinichii, dar un galbenus si lapticul obisnuit eu cred ca e ok.
Noi avem 1-2 zile de "post" pe saptamana. Nu sunt fixe, dar in afara de lp nu mai primeste nici un fel de produse de origine animala in acele zile. In restul de zile primeste la o masa fie lactate (branzica, o ling de smantana), fie ou, fie carne (pui, vita sau ficat) iar la gustare doar fructe.

IDEM SI NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Ma termina copiii astia.
Eram la bucatarie sa fac mancare. Fiica-mea la desene, sau asa am crezut eu, si ma cheama sa o ajut....Facea patul, cu manutele alea mici intindea cearsafurile si nu reusea sa dea jos patura sa intinda si pe sub ea. Si mai imi si zice, mami nu iti face tu griji, ca eu sunt fetita mare si pot sa fac patul, tu mergi sa faci papa.
Cand a crescut asa?

cat de dragut....

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

acum am venit de la control,Ariana intr-o luna de zile nu a luat nici un gram in greutate,ba din contra a slabit....acum are 6.600

Motto-ul de azi:
" Cea mai infidela amanta a omului este Speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata."

poate din cauza ca a inceput sa fie tot mai activa ce ti-au zis?

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Motto-ul de azi:

poate din cauza ca a inceput sa fie tot mai activa ce ti-au zis?

mami de fetita mica
mi-au spus ca din cauza ca a fost racita/noi dintisori ce stau sa apara si faptul ca e mai activa(dar nu e singurul copil activ),incerc sa nu fiu necajita din cauza asta si sa caut alte solutii ....i-am explicat cum procedez cu mancarea si mi-a spus ca e ok,am asa un sentiment ca trebuie sa incep sa ii dau din mancarea noastra,dar incerc sa o mai lungesc un pic....

Multumesc Haircut

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:

Motto-ul de azi:

nu ti-au dat alte detalii??ea asa cum e vesela,mananca bine?Trebuie sa descoperi cauza...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput