Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 12
coraly spune:
Salutare! De 3 zile zic ca scriu si abia azi am reusit. Su tem la ai mei, si tastatura asta e defecta, s-a stricat tasta ' '
, adica litera ce urmeaza dupa 'm' i alfabet![]()
. Imi cer scuze ca mesajul va fi mai greu de citit.
Beca, ce fel de ceremo ie era aceea? Ce rochie superba ai avut! Si areti foarte bi e! Sergiu mi-a zis alaltaieri ca el mai vrea 1 bebelus![]()
Cris, cam prea mare febra sa fie legata de eruptie.
Adreea, ce frumos arata Phillip cu freza lui. Am i cercat si eu sa-i las lui Sergiu dar u i-a stat asa frumos. Si piciul ce par auriu si mare are:) Dom cred ca e codasul stupului la lugimea parului.
Aly\ta, mie \u-mi meerge li\kul cu poze.
Revi\ ca s-a trezit piticul...
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
cris_82 spune:
asa e,aveti dreptate..acum a inceput sa ne ia tusea si un muc

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
otiliap spune:
carla, multa sanatate la amandoua!! ii veniti voi de hac tusei pana la urma.
cris, baga oscilolo, ceai de anason si multa vitamina C. sanatate printesei!! 
cosminica spune:
buna!
cris
Mirunelu' sa treaca!
Eliza mi-a facut febra vinerea trecuta noaptea, 39.5, dimineata 39.7, apoi maxim 38.4, febra ceda fff bine la antitermice, 36.4. Duminica n-a mai avut nimic. Totul fara niciun simptom. Si nici dintisor n-a iesit. Eu am zis ca-i vreo viroza usoara. Ce parere aveti?
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Bebe Beca spune:
Pup fetele si copilasii bolnaviori.
Spuneti-mi, va rog, exista remedii pentru un copil care manca bine si dintr-o data nu mai mananca? Adica astazi a mancat cate maximum 3 lingurite de mancare. In rest, este vioaie...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Am aterizat si noi, franti de oboseala. Am ajuns pe la Valcea, apoi am luat-o spre Turnu Severin (pe la prieteni), apoi Craiova si acasa
. A fost frumos dar obositor.
Pe Razva nu-l doara dintisorul ciobit
, doar ca se vede ca e rupt din el, atat.
Sta sa-i pocneasca 2 maselute, dar vad ca e bn pana acum si si sunt ff umflate. Sper sa fie ca la prima sa ma trezesc cu ele in gurita fara alte simptome.
V-am citit dar imi pare rau ca nu va pot raspunde acum. Imi pica ochii in gura de somn ![]()
Maine trebuie sa merg si cu Razva sa facem IDR-ul 
intregului stup.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
neata mamici..dau
cafea]
calda si vougue 

Azi vad ca nu am depasit 39 cu temperatura,dar tusim si un muc tine neaparat sa ne arate cum sta de fapt situatia
sper sa scapam repede ca ma omoara moleseala asta a ei..nu sunt jucarii imprastiate,nici macar o piesa de lego pe care sa calc si sa injur cu noaptea in cap...deci e mult prea naspa
otilia
,azi ma duc sa fac aprovizionarea ca ceai de anason nu am, si vad ca raman si fara oscillo..
cosminica
,cam aceeasi situatie e si la noi..oricum ar fi,nu o sa-i dau antibiotic deloc
ioana i-ai dat sa rontaie intre mese??lapte??..asa patesc eu cand o las sa rontatie cat vrea ea,la masa face pe nebuna si nu vrea sa mai pape..
sorilea foarte faina plimbarea voastra
tinem pumnii la testare azi si te esteptam cu vesti
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
Cris, pupici Mirunei, sa treaca repede.
Cosmina, si eu cred ca a fost un pui de viroza la voi.
Ioana, daca nu a compensat cu lapte, probabil ca are si ea toane, ca toti avem, inclusiv la mancare.
Sa va zic ce a facut sotul meu "resonsabil" ieri. Mi-a cerut placinta cu ceva, am zis ca fac cu mere si cu branza, dar numai daca are grija de Larisa in timpul asta. Zis si facut, eram in bucatarie cu Saby, el in sufragerie cu cea mica, el evident ca se juca. La un moment dat, Lary mi-a luat de pe birou paharul cu cele 2 degete de visinata si l-a dat pe gat si putin pe jos. Cand s-a prins sotul cum sta situatia, a lasat jocul si a tinut sa ma linisteasca spunand ca nu s-a murdarit fata, de parca asta ar fi fost problema
.
Apoi, azi-noapte Larisa a avut aproape 3 ore in care nu a dormit, am tinut-o in dormitor ca sa nu o trezeasca pe Saby, m-am chinuit sa o adorm cu toate ca-mi cadea capul de durere, iar domnul a gasit de cuviinta sa plece sa doarma in sufragerie. Eu am mai prins o ora de somn inainte sa o duc pe Saby la gradinita, sunt chiauna rau. El e fresh, normal.
otiliap spune:
neata fetele
am intrat pe fuga, ca=s bagata in treaba pana peste cap, va spun la amiaza ce si cum. am vrut doar sa vad ce face mirunelul
cris, ma bucur sa citesc ca nu a mai facut febra asa mare. foloseste cat poti de des batista bebelusului, sa-i cureti nasucul si sa fuga si mucul netrebnic
.
multa sanatate de la noi!! 
strunfita spune:
Neatza!
Cris, multa sanatate, sa-i treaca Mirunei febra 
Carla, putere multa
Coraly, am tot uitat sa-ti zic, asa-mi place sa te citesc din nou 
La noi Bogdan a tras-o in week-end cu amigdalele mari si gatul rosu, febra vineri si sambata, de sambata seara e fresh si up and running. Sper sa nu-mi ia si Andreea, ea tuseste momentan... Carla, ceva remediu contra tusei seci imi recomanzi? Tuseste cand e culcata si cam 10-15 minute dupa ce s-a trezit din somn, in rest in timpul zilei e ok.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi