Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 11
Bebe Beca spune:
Apropo, fata mea este, in continuare, in greva foamei. De dimi a mancat cateva bucatele (vreo 3 mici) de omleta si cateva guri de lapte. Si atat...Sa vedem la pranz cum o fi.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
19+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
alynta creste mariuca
nici nu zica ca nu are 2 lunite![]()
carla ia mai bine sa stam noi acasa unde-i cald,si sa-i trimitem pe ei in congo la crocodili
ioana poate o supara ceva de este iar grevista...
si ca sa fiu si eu la zi cu subiectul zilei,stiti ce-mi zice al meu aseara dupe doar 1 ora si jumate de stat acasa si kinderul prin picioarele lui??"mami,cand ucizi copilul(adica sa-l pun la culcare)ca nu mai pot!!"

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
Se pare ca luna plina dauneaza sotilor
. Al meu nu stiu cand s-a facut asa incapatanat, sper ca e doar o criza, ca altfel ma gandesc serios la Congo pentru unul din noi. Mai are si tupeul sa-mi spuna ca el s-a chinuit noaptea cu Saby cand am intarcat-o (eram in luna a 7-a de sarcina), asa ca acum trebuie sa inghit tot, daca a facut si el ceva odata...
Si eu am tratat-o pe Larisa cam cu indiferenta, ma enerveaza tusea asta numai noaptea, asa ramasese si Saby dupa viroza, dar am "amutit-o" in doar 24 ore schimband granulele homeopate. La cea mica se manifesta identic, dar nu functioneaza aceleasi granule, o sa fac azi niste incercari, ca asa nu mai merge.
cosminica spune:
buna!
alynta, philip, alic ce copilasi dragalasi

mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
CarlaV spune:
Pupam fetele, pentru cine are FB, am pus pozele de la Sealife, acvariul acela minunat unde am stat juma' de zi. Cele de la Disneyland sunt prea multe si deocamdata ma pierd in ele.
Editez sa spun ca am pus pozele si pe site-ul Sabinei, este albumul nr. 45.
cris_82 spune:
neata,dau o 
calda si 

..
sectoriciul de ieri de dupa masa a inceput sa-mi debuteze cu stari febrile,acum e langa ta-su in pat mufata la biberon si i-am luat temperatura..39,1
nu tuse,nu muci,nu nimica,doar febra..suspectez niste dinti ca de cateva zile isi tot bag mainile in gura si tot de prinde rontaie si baleste excesiv,dar ma termina febra asta a ei

carla no ofence,dar cred ca sotului i se potriveste mai bine Congo
,iar daca stau bine si ma gandesc,Timbuktu e mai potrivita pentru razvratirile de acest gen![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!!
cris, am vazut postarea ta.
sa iasa dintisorii mai repede mirunelului, sa nu mai faca febra!! dar nu-i cam mare febra pt dintisori?? parca stiam ca la dinti e undeva pana la 38,5... 
si multumesc pt cafea...acu o savurez. 
andreea, am vazut pozele cu baietii tai. sunt niste frumosi. si ce-mi plac coafurile lor... le sta ff bine. bag de seama ca la voi e ff cald, de mai stati afara la maneca scurta...noi suntem cu gegi groase, cu caciuli, mai avem putin si trecem la manusi si fular. 
multumm de reteta cu conopida. vreau si eu sa o fac. dar nu pui deloc apa sau lapte in vasul cu conopida cat sta in cuptor?? 
a trecut tornada??
otiliap spune:
alic, am vazut filmuletul cu mica dansatoare. dar cred ca ar trebui sa=i schimbi papucii de dans
, ca prea o deranjau. ![]()
are niste ochisori atat de frumosi!!! 
cris, tocmai am notat retetele. multumesc. le incerc cat de curand. 
alynta, ce a zis strabunica de mariuca??
chiscutele!!
carla, e mai bine larisa??
cat despre sot, sa stii ca si eu mai fac rascoala, cand nu mai pot. si se mai linisteste. noi ne impartim treburile, mai ales sambata, ziua libera a sotului. in rest, nu am ce=i cere, ca e mai toata ziua plecat. ieri, de exemplu, l=am pus la scuturat covoarele de la parter, l-a periat. si a facut si mancare. ![]()
beca, a trecut raceala sarei?? 
CarlaV spune:
Buna dimineata!
Otilia, Larisa tuseste noaptea de ma dispera si fornaie pe nas. Daca bag seara aspiratorul, nu iese nimic mai mult decat daca isi sufla singura nasul. Nu stiu ce sa mai fac, incerc diverse homeopate, la Saby au mers bine, la ea merg doar cat sa atenueze crizele.
Mi-a spus o doctorita prietena cu mama ca fiul ei a tusit in primul an de gradinita din septembrie si pana in iulie. Fiind mereu in contact cu alte tulpini virale, e greu sa se vindece complet. si cum surioarele impart totul frateste...
Nici mie nu mi-a trecut tusea complet, tot noaptea ma mai apuca.
Cris, pupici Mirunei, teoretic e prea mare febra ca sa fie de la dinti, dar am mai vazut cazuri. Daca a prins vreun virus, nici n-o sa aiba alt simptom pana maine, abia in ziua 2-3 incep mucii si tusea.
De sot ce sa mai zic, asta e si cu el defilez.
cris_82 spune:
otilia
,ai dreptate,dar ma gandesc ca la ultima maseluta iesita ne-a dus febra pana la 39,5 si apoi cum a spart gingia,cum nu a mai avut nimica..nu stiu ce sa mai cred
..asa frig e pe la voi??la noi vad ca e ok si aiesit si soarele,asa ca sot teroriciul in parc cu tati azi![]()
carla si eu am un specimen din asta acasa
ma mai razvratesc eu,se mai agita si el,dar per ansamblu e ok
,multam..panadol nu-i dau ca e alergica la paracetamol,asa ca deocamdata stam pe nurofen 1 doza dimineata si una seara,dar cred ca daca evolueaza cu restul,adica mucisori si tot tacamul,am sa trec pe oscillo
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR