Albinutze de Mai-Iunie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
Strunfita, daca este tusea in mijlocul virozei, atunci incearca drosera ch9, daca este ramasa dupa viroza, merge natrium sulfuricum ch15 sau chiar 30, ambele de 3-4 ori pe zi. Daca nu merge nici asa, raman chestiile clasice, gen Humex...
strunfita spune:
Carla, Andreea nu are alt simptom, doar tusea. O sa incerc drosera. Multumesc 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Salutare! Noi am fost la bunici si strabunica, dupa cum ziceam! Vreme buna de stat afara! David a invatat sa zica "a tara" si "tarani"- ultimul cand l-a apostrofat taicasau pe unul in trafic!
Bunica mea a fost topita dupa Maria, dupa cum era de asteptat! Duminica am stat toata ziua afara! Mi-am revazut si matusa. Copii au dormit bine, iar eu ma simt mai odihnita! Matei a ramas saptamana asta la mama, iar saptamana viitoare il duc pe David o saptamana ca are vacanta! Poate raman si eu cu ei, dar inca nu m-am hotarat.
Cris sanatate fetei!
Sori Lea faina ieserea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
buna fetele!!
l-am adormit pe matei de vreo ora si am un moment de respiro.
cosminica, nu am idee. important e ca nu a mai facut febra. 
beca, poate i-ai pregatit ceva ce nu=i place. eu asa patesc cu al meu. dar el scuipa si alea 3 lingurite. ![]()
sori, sa va fie de bine plimbarea.
lui razvanel sa nu-l doara intepatura si sa nu faca febra.
carla, asa-i ca=i adevarata chestia cu barbatii sunt niste copii mai mari?? totusi, nu ne-ai spus cum a iesit placinta...larisa nu a avut nimic de la visinata, nu?? 
otiliap spune:
strunfita, multa sanatate copiilor! 
alynta, sa va fie de bine iesirea la tara! chiar a fost un week/end frumos, cu mult soare.
cred ca acu e liniste deplina la voi in casa, cu matei la bunica si david la gradinita. profita de ocazie si odihneste-te cat poti de mult. ce face mariuca?? papa bine?? aveti probleme cu colicii?? 
va spuneam dimineata ca sunt pe fuga. m-am gandit ca maine e sarbatoare si am zis ca sa am mancare, sa nu mai fiu nevoita sa fac si maine. asa ca m-am trezit la 6,30 - nu am mai avut somn - si am facut o ciorba cu carne de pui si smantana, o tocanita de cartofi cu costita afumata, paine de casa, i-am facut lui matei o tocanita de dovlecei cu carne de pui dupa reteta andreei (serialbastre)- doar ca am mai adaugat si ceva usturoi, si acum am pus in masina de paine sa fac aluatul pt niste placinte sau cornuri cu gem si branza de vaci. am si spalat de dimineata 2 masini de rufe. pot spune ca-s terminata, dar multumita ca am cam terminat ce mi-am propus pe azi. mai am doar de calcat ce am spalat sambata.
alynta27 spune:
Cateva poze de sambata si duminica
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Otilia, ce harnicuta ai fost, bravo ca ai reusit sa faci atatea! Eu nu prea-s dusa la biserica, la propriu si la figurat, deci ce sarbatoare e maine? ![]()
Larisa nu a avut nimic de la visinata, doar pofta de mai multa. Mi-a adus-o de ziua mea cineva care a facut-o in casa si a zis ca i-a iesit sirop, adica era foarte putin alcoolizata, de aceea mi-a si placut. Subiectul "barbatii" este la fel de vast ca cel despre soacre, norocul lor ca-si mai spala pacatele periodic.
otiliap spune:
alynta, am vazut pozele. cu riscul de a ma repeta, sunteti o familie ff frumoasa - o mamica ce si-a revenit cu totul dupa nastere, o mariuca deosebit de frumoasa in ambele rochite si cu bonetica, 2 baieti cuminti si frumosi si un tatic mandru nevoie mare de familia lui. 

carla, maine e sf. dumitru.
ma bucur ca i-a placut larisei visinata, iar daca e facuta in casa cu atat mai bine, ca nu are nimic chimic in ea. 
barbatiii...mare dreptate ai si de data asta... ![]()
cosminica spune:
buna!
cris, carla, otiliap va multumesc pt raspunsuri!
otilia dar ce harnicuta esti tu! ce masina de paine ai??
ana micu ti-ai luat masinaria de paine??
alynta v-am admirat din nou!
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png