FIV DR. DRAGOS ALBU 14 BRAVO LUMI
Raspunsuri - Pagina 9
mikaia spune:
multumesc, conteaza enorm mesajul tau. sunt in concediu medical de 3 saptamani, asa ca deja numai pot , m/am cam plictisit la pat, si visez cu ochii deschisi. am citit ca unele fete au sangerat altele nu, deci nu este o regula, poti sa sangerezi sau nu. sangerarea nu are relevanta in fixarea embrionului. sper sa prinda din tot sufletul.de 7 ani neincetat am incercat sa am un bebe. la mine cale naturala nu exista/ succes tuturor ,
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaia multumesc, conteaza enorm mesajul tau. sunt in concediu medical de 3 saptamani, asa ca deja numai pot , m/am cam plictisit la pat, si visez cu ochii deschisi. am citit ca unele fete au sangerat altele nu, deci nu este o regula, poti sa sangerezi sau nu. sangerarea nu are relevanta in fixarea embrionului. sper sa prinda din tot sufletul.de 7 ani neincetat am incercat sa am un bebe. la mine cale naturala nu exista/ succes tuturor , |
Mikaia,cati embrionasi ai pus si de ce calitate?
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lumimar
Mikaia,cati embrionasi ai pus si de ce calitate? Esti cumva din Craiova? Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
aristica spune:
samiruta ai inceput sa dai scuipi ce-ti statea pe limba? La mine beleaua e ca Albu imi da un "feeling" asa, de reusita. Intelegi? Doar ca atentiune natiune, ovulez, asa ca prestam la greu....de fapt vom face asta vreo 2-3 luni, apoi, daca nu se poate si nu se poate cred ca fugim pe la tropice putintel, apoi ne facem planurile pentru cununia religioasa, ca deh, noi o avem doar p-aia civila, apoi cred ca Viena ne asteapta cu un IMSI, dar cu monitorizari la Albu, ca ce-i al lui, e pus deoparte, tot "oracolul vaginelor ramane".
Cat despre intrebarea referitoare la dotarea laboratorului, fetelor, eu cred ca-i dau un sms
lyly-raspunsei la pm. Decizia-ti apartine, dar, din punctul meu de vedere, ar trebui sa pui mai multe intrebari cand esti pe masa, cu maciuca la purtator, ca e doar in interesul tau.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
lumimar spune:
Aristico,dai bataie la ,turati motoarele la maximum si poate va iesi cu ochisori
lumimar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaia am pus 2 de nota 1-2 si da am vazut ca si tu esti din cariova, sal olteanco? |
Sa dea DD sa fie lipiciosi si-si faca cuib la tine in burtica noua luni
Cand faci beta,la 12 sau 14 zile de la et?
mikaia spune:
multumesc si bafta si voua, nu stiu cand sa fac? cred ca la 14 daca mai am rabdare pana atunci.oricum imi este frica de rezultat? Doamne ajuta