Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
iuliapapusa spune:
Salutare fetele.Nu se mai dau cafelute pe aici?
Lali imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa ceva.Eu te consider o femeie deosebita o mama extraordinara si un om cu un suflet imens.Pe toate va am la fel la inima.Si fetele cu care am inceput odiseea din sarcina si fetele care au venit pe parcurs.Chiar daca intru din "an in an" eu ma gandesc la voi mereu.
Asa ca voi continua sa scria asa cum pot eu la odisea cu care am inceput.Sper sa nu se interpreteze gresit.Sunt neutra si atat.
Gravidutele ce mai fac?Cum se simt?Hmm ma cam bate gandu sa mai fac si eu o printesica.Ca de, acum am fata mare si cuminte.Ma ajuta la toate, cum ma vede ca sterg praful ia si ea o carpa si sterge toata mobila.Ma topesc toata nu mai sunt in stare de nimic.
Diamar, Kemsy va multumesc .Am pierdut cd ul cu pozele de la mot sa vad cum fac rost de ele din nou sper ca nu le-a sters din aparat cine ni le-a facut.Daca nu fac altele noi noute si le pun sa vedeti cum fuge si se da peste cap printesa mea
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
kemsy spune:
La multi ani Selen, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta!
danangie, medicul nu-ti da nimic pentru durerea de spate?Stiu cum e, si eu am avut vreo 2-3 crize in sarcina.
L s-a facut...rau . Azi nu a vrut deloc sa manance, sau vrea sa manance singur, sau mananca doar paine...
Seara placuta!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
iuliapapusa spune:
Sa fi sanatoasa si fericita SelenLa multi ani!
Kemsy multumim la fel
poze luta
iuliapapusa spune:
Kemsy din fericire veverita mea nu mai face deloc nazuri la mancare.Tot ce conteaza e sa fie comestibil si sa fie muzica cand mananca.
Atat.Deloc pretentioasa
poze luta
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy La multi ani Selen, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta! danangie, medicul nu-ti da nimic pentru durerea de spate?Stiu cum e, si eu am avut vreo 2-3 crize in sarcina. L s-a facut...rau . Azi nu a vrut deloc sa manance, sau vrea sa manance singur, sau mananca doar paine... Seara placuta! Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Pai daca mananca singur e de bine. Eu de macare nu mai zic nimic ca nu vrea decat titi.
Iulia, luta a fost o grasunica tot timpul. Cred ca seamana pe tine. Tu ai mai pus ceva pe tine?
Selen, la multi ani mami zambareata!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
iuliapapusa spune:
diamar m-ai ucis
eu tot radiografie imbracata am ramas
poze luta
vik-cj spune:
{s] La multi ani Selen! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca!
Buna fetelor...atmosfera trista, gri si de toamna pe aici... sper sa devina mai roz dupa ce ne mutam la scutece. Eu intru (desi mi-e greu sa urmaresc doua topicuri) pentru ca e subiectul de suflet...pacat ca e situatia cum e.
Iulia bine ai revenit...asteptam poze cu frumoasa ta cu ochi albastri!
Lali...eu nu vreau nici sa te incurajesz nici sa te acuz de ceva...de obicei sunt impartiala...ai vazut ca nu am reactionat atunci la discutia cu mame "in etate" desi m-am simtit vizata. Isabela mea a venit atunci cind a stiut ca ne gaseste pregatiti sa o intimpinam cum trebuie. Si cred ca toti dovleceii au fost doriti si astepati dar au venit cand trebuia.
Imi pare rau ca s-a ajuns la situatia de a scinda forumul in doua...de ambele parti sunt fete deosebite la care tin si imi place sa le citesc.
Eu va doresc o seara frumoasa si o saptamana usoara...a mea se anunta plina.
Va !
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
kemsy spune:
diamar, cand am zis ca vrea sa manance singur ma refeream ca ii place sa trancaneasca cu lingura in farfuria unde are papa, sa o arunce in toate partile!Inca nu e capabil sa duca civilizat lingurita la gura
In seara asta a mancat branzica cu paine, data cu mana in gurita lui. In paralel manca si el branzica pusa in farfuria din fata lui. S-a facut omul de zapada, era tot alb pe fata si in cap, si pe maini, si scaunul, etc...
Haideti fetelor, pe unde umblati??Vrem sa va vedem...la fata.
Merg sa-i fac baita si la somn cu el...Apoi revin, ca e un film pe Protv fain pe la 11, vreau sa-l vad!!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
iuliapapusa spune:
Vik si eu ca si tine.Voi incerca sa ma impart in ambele forumuri ca imi sunteti dragi toate.
Poate la scutece va fi mai bine
Kemsy eu daca o las pe luta sa manance singura face dezastru pe jos.Apoi ia o carpa si intinde si mai mult mizeria.Dar gestul conteaza.Vrea sa faca curatenie in urma ei
poze luta
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor! Va las o calda si aromata!
Sa aveti o zi buna!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela