Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Nimeni???
IUiuhuuuuuuu!!!!!!!!!!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Kemsy, nu pot sa te ncurajez ca cel mare a supt pana pe la 1 an si 9 luni si adormea la titi iar acum trebuie sa fiu langa el in pat sa ma tina de mana sau sa-si bage mana mea sub burtica. Asta mic e la fel, adoarme doar la titi desi cand era mic il puneam in patutul lui, se juca cat se juca si adormea.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Gata, s-au inchis portile la dovlecei?
Vad ca astazi nu avem sarbatoriti.
Lali draguta de ea se ocupa din umbra de treburile astea administrative, trecut dovleceii sarbatoriti la panou, facut capitol nou.(bine, acum nu mai este cazul). pe mine pe cuvant daca m-ai deranjat cu ceva, nu inteleg de unde atata antipatie. Ai trecut si tu prin atetea greutati in viata incat nu-ti trebuia asa ceva.
Cristina si tu ti-ai luat-o un pic peste nas desi nu ai zis nimic deplasat.
Danangie, kemsy voi de ce nu intrati la dovlecelul vesel ca ati fost tot timpul impartiale?
Ioana, tu ce ai de gand dupa ce trecem la 1-3 ani?
Monikus tu ai spus ca nu mai intri, danuta tu cred ca esti acum inamicul nr 1, criss tu ai mai intrat si la dovlecei si cam astea suntem mana de fete care au mai intrat aici in ultimul timp.
Si mai sunt fete active si dincolo eu, vik, lili, mada, crocodana care mai intram si aici.

Sa aveti o zi frumoasa daca tot nu a intrat ioana sa ne ureze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Diamar sa ai si tu o zi minunata alaturi de familia ta...
Eu am mai intrat insa de cele mai multe ori stau sa va citesc fara sa spun un cuvant, de teama sa nu care cumva sa mai deranjez pe cineva...
Oricum eu va pup si va imbratisez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele dragi.
Ce faceti, totul bine?Se apropie momentul sa trecem la clubul scutecelor.Am vazut eu doua forumuri cu dovlecei sau aiurez eu?.S-a intamplat ceva?
Stefania mea iubita este bine, sanatoasa voioasa si tare fericita.Are 12 kg si merge in picioare singura de aproape o luna.Sunt tare incantata de ea.Nici acum nu ma pot obisnuii cat de independemta s-a facut de mine si ma trezesc cu lacrimi in ochi.S-a cumintit mult nu mai cere brate ca innainte doarme singura mananca absolut de toate si foarte bine si fara greutate se joaca cemai am copil mare
Eu la fel ca ea bine sanatoasa fericita si mai ales linistita.Simt ca acum s-au asezat si la mine lucrurile asa cum am asteptat toata viata si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.
Ma gandesc mereu la voi, sa nu credeti nici o clipa ca v-am uitat.Va retin pe toate si toto dovleceii in gand si suflet
Sper din suflet sa fiti bine si sanatosi.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mi-am calcat pe inima,nu pe orgoliu,si am intrat azi iar sa citesc,am intrat pentru ca ma tot intreba Criss acum doua seri daca am mai citit macar,pentru ca stie cat sunt de legata de voi.Nu,nu mai intrasem pentru ca mi-a ajuns,vorba Ellenutei, nu sunt cine sunt ca sa fiu jignita pe un forum si calcata in picioare.Nu oi fi eu cineva important pentru societate sau pentru forum,dar sunt om,sunt mama,sunt femeie ca fiecare dintre voi,si trebuia sa imi fie respectat acest drept,cum si eu am respectat pe fiecare dintre voi.Cand nu am putut digera ce mi s-a spus,am spus ca ma doare si s-a ajuns unde s-a ajuns. imi pare rau,dar ca sa citesc jigniri si acuze sau mistouri eu nu intru. Iar acum sa nu se scrie nimic aici,ca sa se arate tot spre mine cu degetul... mai bine lasa.

Iuliapapusa ce sa se intample,prin iulie parca,sau inceputul lui august, am fost luata peste picior ,am raspuns la fel,am fost jignita,am raspuns la fel si Uka si Hepilica si-au facut casutza noua, pentru ca au fost fete care au fost de acord cu mine,ca au fost jigniri cuvintele adresate de ele,,nu glume la care radea toata lumea,ca pana atunci,si ca ce am spus eu au fost doar replici. S-au intors dupa o perioada si nu se stie cum a ajuns un link cu pozele Carinei la "trash" ,pe mail. Acum na,si pozele mele daca erau acolo ma suparam,ma intristam sigur. Eu sunt aproape convinsa ca au ajuns acolo din greseala ,zic aproape pentru ca ar mai fi posibilitatea ca cineva sa le fi trecut acolo ca sa bage zazanie,si asa erau apele tulburi. De atunci s-a mutat aproape toata lumea acolo dupa ele, si au ramas aici doar paria si inca vre-o cateva din nostalgie pentru odisee.

Asta ca sa ma justific,ca doar asa sunt eu,ma justific toata ziua.

Imi pare rau ca dupa atatea luni de scris zilnic,de vorbit pe mess,de comentat la fotografii,filmulete,de dat si primit sfaturi ,de ras ,de plans,de crescut impreuna, cu imaginea asta a mea s-a ramas : ma justific si fac pe victima.Trist ca e asa usor de aruncat cu vorbe dureroase in loc de o vorba neutra sau de una spre impacare. Dumnezeu si voi care cititi mereu aici imi sunteti martori ca am incercat mereu sa nu intep,sa nu jignesc,si mi-am cerut scuze cand am gresit ,si am fost cat se poate de sincera.Dar pe unii tocmai asta ii doare,ca ei nu pot spune" imi cer scuze ,am inteles gresit",sau pot numai fata de aumiti oameni, iar altii pot. Nu e drept ce se intampla aici, cand am intrat intre voi m-am gandit "Wow ,un loc unde lumea nu se cearta, nu se jignesc,ajung la consensuri intotdeauna, se imprietenesc toate si se accepta asa cum sunt, nu se judeca dupa o gramada de criterii!" . Mda,vrajeala ieftina, era doar de fatada,si nu cred ca raspunsul meu la doua aluzii ciudate si incercarea de a aduce linistea apoi,justificandu-ma si cerandu-mi scuze desi tot nu cred ca am gresit,a facut atata lume sa nu mai scrie deloc. Corect era sa mi se fi spus de la inceput ca nu vreti mamici noi,ca vreti sa ramaneti doar voi cele de la odiseea sarcinii, nu sa imi spuneti pe rand ca imi sariti posturile pentru ca va enerveaza,va intristeaza,sau doar sa se vada ca le sariti.
Si cu asta am incheiat,nu este nevoie sa mi se raspunda,nu se stie daca voi citi.Cele pe care nu le incurc vor sti sa dea de mine.

Numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!
diamar, eu voi intra la scutece, deocamdata, asa cum zici tu (si mi-a placut cuvantul), am nostalgia odiseei noastre. Oricum, citesc si dincolo.
iuliapapusa, ma bucur ca v-ati gasit linistea. Si ce fata mare ai!!!Bravo, as vrea sa vad si eu la Loris transformarea asta. Poze nu ne mai arati?
Lali, mie imi pare rau ca s-a ajuns aici. Cred in libertatea fiecaruia de a scrie, asa cum cred ca fiecare are libertatea sa sara peste mesajul tau/al meu.Te mai asteptam.
In august ti-am trimis mesaj sa ne intalnim la Constanta, cand am fost la mare. Nu l-ai primit?

Noi azi am avut program de curatenie, gatit, etc. Nimic nou...

Noapte buna!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetelor,

diamar si eu voi intra la scutece! de ce n-as face-o?

va pe toate. noapte buna

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata dragi mamici,

Eu dupa cum stiti si dupa cum a si zis DIAMAR da am fost impartiala. Dar nu reusesc mai sa urmaresc jdemii de subiecte.Din acelasi motiv nici macar nu m-am inscris la a 3-a odisee. Poata si IULIK ( ) sa confirme. Deja am cateva subiecte unde incerc sa fiu activa.....deci incerc si nu-mi reuseste. Deci imi este greu sa urmaresc si alte topicuri. Cum habar nu am de ce v-ati certat.....nu ma bag. Nici nu as avea dreptul. Dat fiind ca nu am fost atat de activa. Si mi-ar parea sincer rau sa ma aflu si eu printre fetele la care se referea MONICA. La fetele care nu au intrat o vreme si care acum ca intamplarea a facut ca unele fete sa plece dincolo, au inceput sa fie active. La mine e pura coincidenta.Sincera sa fiu habar nu am cine e in aprte cealalta. Nu va cunosc aproape deloc. Recunosc. De aceea nu as avea motiv sa comentez. Intelegeti de ce raman aici. Ca am inceput sa scriu asa mai mult....na aveam chef. Sigur cum am mai zis va veni perioada ca nu voi mai scrie. Asa sunt eu. Ce pot sa fac? Va pupacesc si sa ne auzim cu bine.Eu inca ma lupt cu durerea de spate......din pacate am ajuns la limita suportabilului.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sal!

Danangie, ca sa nu te mai doara asa de tare spatele ti-ar trebui mai mult ajutor in casa si cu copiii ca altfel ce te faci pana in martie.

Iuliapapusa, asa ma bucur ca esti linistita.

Mergi la inceput