Dovlecei in sarbatoare*203* LMA Biaz!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

diamar, multumesc de intrebare. L e bine, cam face mofturi la mancare. Mai nou s-a invatat sa-si duca mainile la cap cand zic : "vai de mineee"Cavalerii tai ce fac, s-au mai imprietenit?

vik_cj, ce mai face bebe?Poze recente nu ne mai arati?

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)


Loris, o noua stea




Ce scumpel!

La jucarii nu e inteleg deloc. Astazi i-a tras un pumn in spate la saracul matei.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor va multumesc de intrebari. Zic si eu ca francezu' 'je bouge encore'...ca efectiv asta fac...mai misc ca bine nu pot spune ca fac. Inca tusesc in urma pneumoniei si mai nou sunt racita ca toata lumea e in jurul meu.

Isabela e totala...umbla destul de mult singurica si prin casa si prin parc, are momente cind se opreste si ori se aseaza in fund ori o porneste mai departe in patru labe...asta o face si in parc. Nu ma mai crizez cand vad cum ii arata hainele ca asta este...bine ca umbla!

La multi ani Santo pentru ieri (scuze)! La multi ani Maria!

Va las, va doresc o seara faina!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Uff ce obosita sunt.

MONIKUS daca asa simti asa sa faci ca sa stii ca faci bine.Ti-o spun din propia experienta. La odiseea trecuta exact asa simteam si eu. Primeam suturi in fund si imi varsam nervii, nemultumirea in familie.Lucru extrem de grav. Eu am facut o MARE pauza de forum.Dar efectiv de forumul desprecopii.In tot acel timp am analizat, m-am gandit si mi-am revenit. Cand am revenit pe forum eram asa de senina si cu o pace sufleteasca imensa. Deci iti doresc din inima sa reusesti sa gasesti aceasta pace.

VIK iti multumesc de urari.Nici eu nu mai tin minte. Mi-ati urat atat de multe felicitari ca efectiv imi este greu sa imi aduc aminte.

DIAMAR pai mai am putin. Am pregatit friptura si deci e la marinat. Am taiat totul ptr salata boeuf. Mai am maine de facut maioneza. Sarmalele sunt infasurate, maine le pun la cuptor. Si maine trebuie sa fac aperitivele si cartofii ptr friptura. Mai dau aspiratorul si gata.




Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multi ani, Radulescu & Mattia!
Sanatate multa si noroc cu carul!


Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Raducule, Mattia!
Pupam mamicile pe care eu personal le apreciez pentru tact si intelepciune. Va doresc tot binele din lume si multa sanatate.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:


Buna dimineata!

Va las calda si aromata!

La multi ani Radu! La multi ani Mattia! Mamicilor sa va traiasca feciorii si sa va bucure doar cu fapte bune! un brat de pentru voi!

Azi am zi de smotru asa ca va si va doresc o zi minunata!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Revin si eu dupa o perioada dar sincer nu mai stiu ce sa spun,am plans prima data cand s-a despartit foumul,am plans cand au revenit fetele dar acum nu mai stiu cum sa reactionez.Mie dor sa scriu momente din viata noastra,mie dor sa ma bucur cu voi de diverse lucruri pe care le face Iri,mie dor sa gasesc alinare daca am vreo problema,mie dor de multe...Imi doream atat de mult sa intru sa vedeti si voi cum imi ia apararea baiatul meu daca se face cineva ca da in mine,sa-l vedeti si voi cum se joaca la locul de joaca din carefour,sa-l vedeti cum paseste dar sincer nu mai simt ca aici se mai poate afisa asa ceva sau se mai poate vb despre lucrurile astea.Intradevar majoritatea fetelor s-au mutat la Uka si eu am fost si o sa trec pe acolo dar trebuie sa invat intai sa nu ma mai simt vinovata ca intru acolo caci si aici au ramas fete care imi sunt dragi si despre care as vrea sa stiu cate ceva.As fi vrut sa fiti mai altfel (nu-mi gasesc cuvantul) si sa nu luati totul personal,sa lasati rautatile si sa nu va suparati sa plecati dar exact cum spune MONIKUS decat sa afecteze viata de familie mai bine te desparti de un forum desi iti plange sufletul.Eu nu am avut conflict cu nimeni,nu am suparat si nici nu m-a suparat nimeni,exact ca DANANGIE nu suport certurile,prefer sa pic de fraiera si sa tac decat sa dau apa la moara dar ma doar sufletul cand ma gandesc cate sentimente am investit,de cate ori aveam musafiri si ii lasam sa se uite la mine cum citeam pe forum,sa nu ies in oras cu sora-mea ca sa citesc pe forum,sa povestesc prietenilor de "fetele mele",cum am plans de bucurie la fiecare nastere,cum am sunat-o pe RAMSAN sa-i spun ca am nascut,cum,cum,cum....
Acum spuneti voi cum sa ma impart?!?mie dor de UKA,LUTO,TECHI,MONICA si multe alte fete care scriu in partea cealalta dar in acelasi timp nu ma pot desparti nici de voi dar timpul nu-mi permite sa intru pe ambele forumuri,abia am timp de unu,abia am timp sa citesc din cand in cand si sa ma mut acolo m-as simti vinovata in fata voastra deci in momentul de fata habar nu am cum sa procedez...poate imi vine vreo idee.Pana atunci haideti sa incercam sa fie forumul ca inainte si sa lasam orgoliile deoparte si sa ne facem viata mai frumoasa.
Va pe toate,cele care mai sunteti si cele care au plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

RADUCU SI MATTIA sa cresteti mari si sanatosi,sa va faceti mamicile fericite si sa va bucurati de dragostea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Pentru cine vrea sa ne vada,va las cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:



MATTIA!



Dana sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si fericit, alaturi de fratiorii lui . Felicitari pentru bebe 3, sa mearga bine sarcina si sa nasti usor!




Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput