Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 8
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ma bag si eu ca musca-n lapte: Ilinca, si eu il usuc pe Andrei cu foehnul ( inca de cand avea vreo trei luni), e de rau?!!! Eu si fiu-meu suntem singuri acasa. Ghiciti ce facem? ( de dormit, inca nu dormim). Chiuim unul la celalalt! Deja am exersat vreo patru chiuituri noi! Tinand cont ca avem un vast repertoriu, concluzionez ca, in lumea animalelor chiuitoare (ca sa nu zic a maimutelor urlatoare) am fi genii! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Edit; c-am scris phoen ca naiba
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
pisigri spune:
Oli, da.
In a 3a si a 4a zi a plins cel mai tare, inca din masina pentru ca a recunoscut traseul. Si eu am plecat plingind de la gradi de destule ori.
Noi, tot stind acasa cu raceli, am avut mai multe perioade de adaptare, ca in general apuca o zi doua bune la gradi, dupa care racea, statea acasa si o luam de la capat.
Spre marea mea surpriza insa, cind am reluat dupa absenta asta luuuunga, este mult mai bine. Inca mai smiorcaie cind plec, dar nicidecum sa plinga tare, iar peste zi nu mai are nici o treaba.
Ce m-a mai consolat pe mine a fost ca o puteam vedea pe camera ca nu e lasata sa plinga neconsolata, a stat foarte mult in brate in perioadele naspa. In plus, o data cind m-a vazut ca plec plingind, m-a oprit o mama la usa gradinitei, pe dinafara, si m-a tinut cu forta vreo 10 minute sa vad ca Ilinca nu mai urla disperata asa cum facea cind o "inminam"educatoarei, a avut dreptate.
Dar la gradi eu scurtez despartirea: o dezbrac, ii schimb papuceii, o dau in brate cu tot cu bagaj, ii spun pa si plec fara sa ma mai uit inapoi; cu cit o lungesc mai mult cu pupiceli si alintateli si haaaaaai, te rooog fa pa lui mami, cu atit se monteaza mai tare pe plins.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Kea sigur nu s-a lovit Keutu. eu zic ca ar fi plans daca s-ar fi lovit, oricat de barbat este el.
Monnvas felicitari pentru primul kk la olita!!! Asta da sarbatoare
Olga, mamica lui David iepurasul
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Pisigri, Gianina, Georgiana ai vostri tot asa au facut la inceput? Daca David nu-si revine in max 2 saptamani eu cred ca abandonez gradinita, caci nu suport sa-l vad asa. Astazi dupa ce am ajuns acasa plangeam din orice. Pana si la piesa "Iubiti si cainii vagabonzi" am plans ; nu mai zic de reclamele cu bebelusii fericiti Olga, mamica lui David iepurasul |
n-am vreme sa iti scriu mult...
incearca sa stai cu el un pic... dezbraca-l tu, imbraca-l tu. mergi cu el la micul dejun. du-l in grupa, stai 2-5 minute spune-i: mama te iubeste si acum pleaca. ne vedem mai tarziu. SI PLECI!!!
ideea e asa: daca el merge intr-un loc in care tu nu ai stat niciodata cu el, atunci... nu face legatura ca e ok locul, fara tine. cumva... tu "sfintesti" oamenii de acolo, locul, jucariile, locul de masa, etc... Stupida exprimarea dar... incerc sa ma fac inteleasa pe repede`nainte!
daca vrei, fac maine un PM mai lung, sau te sun.
spor.
PS: idioti care se trezesc vorbind ca nu e bine dus copilul la cresa, ca nu e bine tinut acasa... sunt niste idioti! din pacate, "E" si multi. extremele sunt de evitat. copiii ne "spun" ce le e bine. si cum! important e sa ii ascultam. ca degeaba vedem bine daca nu auzim!
gigelica20 spune:
Aolica, cat ati scris in timp ce eu va concepeam mesajulVorbaretelor!!!
Kea, valelicaaa...imi pare rau...eu zic ca Keutzu nu a patit nimic altfel te anunta el sigur, nu cred sa fie asa rezistent la durere. Cat despre sechelele tale...na de aici sa treaca... Ai grija, te rog!
Ilinca...nu e ok sa uscam copiii cu feonu'??? Victor e innebunit dupa feon, aspirator, masina de tuns...
Monnvas, sa inteleg ca Injinerul a facut kk la olita? Ca multi alti ghiocei curajosi?! Bravos tuturor...si noi facem, cel putin dimineata cand ne trezim...in rest, din 2 in 14, dar ce e fain e ca ii place maxim sa stea pe olita sua pe buda mare pe care am montat reductor...
Miha, ce poezii nenicule?! Pai victor face puzzle cu 1000 de piese si recita Scrisoarea a 3-a rapid si fara greseli...plus ca e la volumul 2 din Les Mizerables...sau cum se zice...
Olga, pupam pe David si sincer il cam intelegem...din experienta proprie...nu a lui Victor ci a mea...adicatelea io, cand eram copchil si ma ducea mama la cresa la un an jumate plangeam de ma umpleam de muci...da apoi imi trecea pana la pranz...ca ma luam cu joaca...si am tinut-o asa mai bine de o luna...nasol, ce sa zic...
Pisi, mi-a placut de ce ai zis de gradi. Io am avut gradi de la 1 an si putin, dar eu oricum eram un copil sociabil, extrovertit si...am fost clovnul grupei, clasei, etc de la gradinita pana in facultate...si probabil ca voi fi si la noul job, asa cum am fost si la precedentele...
Mireal, si tie felicitari pentru pui kkcios la olitza
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui mihaelacg ei sunt nanitii carora le-au murit amandoi copiii.cand am fost la ei ultima data spuneau ca au inregistrari pe telefon. daca o sa am ocazia sa ascult o sa ma uit in telefon si la detalii sa vad data. Maria |
Doamne iarta-ma, da' cum a fost posibil asa ceva? Imi pare rau ca am zis asa de saraca fetitza, normal ca o idealizeaza parintii acum si-si amintesc asa lucruri neverosimile. Imi amintesc ca te intrebai cand erai gravida daca s-o pui nasha sau nu pe femeia asta, te gandeai la ceva superstitii, dar nu-mi amintesc niciun detaliu, eu credeam ca a pierdut niste sarcini...oi fi trecut eu peste ca sa ma protejez cand ai povestit?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
Kea, sigur ar fi plans, daca s-ar fi lovit, asa ca nu-ti mai face griji, mai ales ca l-ai si urmarit cu atentie dupa aceea si nu ti s-a parut nimic ciudat.
Oli, iepurasul, sa-i treaca supararea!
Gige, voi ii spuneti pitonului Andrei? Ma bucur ca nu-ti displace serviciul, e mare lucru
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Pisigri, Georgina multumesc
Georgiana nu pot sa stau cu el caci urla si mai tare si nu se linisteste nicicum. Am stat cu el in prima zi,dar in a doua nu am reusit. Oricum se linisteste mai repede dupa ce plec. Este deja foarte atasat de educatoare, dar cand sunt si eu acolo vrea numai la mine.
Olga, mamica lui David iepurasul
mireal spune:
Kea, daca se intampla ceva mai nasol probabil ca ar fi plans.Miha, doamne ce tragedie.Olga, l-ai lasat de la inceput la program lung?Trebuia sa-l lasi treptat sa se obisnuiasca,ii va fi mai greu pana se acomodeaza.Bine, sunt copii care nu reusesc sa se acomodeze,incerca sa nu te mai stresezi.Pe parcursul zilei plange?
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Anaan Gige, voi ii spuneti pitonului Andrei? Ma bucur ca nu-ti displace serviciul, e mare lucru Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Nop...noi il strigam Victor...dar buni i-a tot zis cum ii cheama pe fiecare si lui i-a tot repetat ca il cheama Victor Andrei...si el nu poate spune deocamdata decat Adei
Daca ii zici: "cum o cheama pe mama? ia spune: luci!" el raspunde: "mami"
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009