Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

ei sunt nanitii carora le-au murit amandoi copiii.cand am fost la ei ultima data spuneau ca au inregistrari pe telefon. daca o sa am ocazia sa ascult o sa ma uit in telefon si la detalii sa vad data.

Maria

Doamne iarta-ma, da' cum a fost posibil asa ceva? Imi pare rau ca am zis asa de saraca fetitza, normal ca o idealizeaza parintii acum si-si amintesc asa lucruri neverosimile. Imi amintesc ca te intrebai cand erai gravida daca s-o pui nasha sau nu pe femeia asta, te gandeai la ceva superstitii, dar nu-mi amintesc niciun detaliu, eu credeam ca a pierdut niste sarcini...oi fi trecut eu peste ca sa ma protejez cand ai povestit?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Ilinca, iar suntem in tandem. E firesc ca acesti parinti sa-si idealizeze copiii, mai ales ca nu mai sunt langa ei. Eu una nu le-as contesta spusele ( chiar daca nu mi se par credibile), pentru ca situatia este asa cum este...sarmanii de ei

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc fetelor! Sper sa fie bine, ca tare m-am speriat, era imediat langa perete si oricat ma strofoc sa-mi amintesc daca s-a lovit sau nu, nu reusesc.

Olga, daca poti, mergi o saptamana, doua cu el acolo si stai o ora, nu treb sa stai pe langa el, stai cu educatoarele, ajuta-le la ceva, dar sa te vada prin zona. Poate e o idee la inceput sa stati mai putin, ramaneti amandoi o ora si apoi plecati impreuna, a doua zi stai un pic mai mult, dar fara a fi in imediata lui apropiere. Pe mine m-ai facut praf cu ce ai povestit, nici nu-mi pot inchipui ce a fost in sufletul tau! Dar eu am vazut la Keutu cand mergem la sport ca nu se tine dupa mine. Stie ca sunt pe acolo si din vestiar pleaca pe teren (si e mare, cat un teren de handbal) inainte sa apuc eu sa ma dezbrac. Cand ajung pe teren el e in coltul opus isi vede de treaba. Se stie in siguranta. Incearca sa le explici la educatoare ca ai vrea sa incerci si alta metoda de acomodare (asta daca poti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mireal avem program scurt, pana la 1. Prima zi l-am lasat putin. In timpul zilei nu plange,doar daca mai deschide cineva usa isi aduce aminte de mine sau daqca schimba copiii activitatile.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, ce zi! Asa si pe mine, maica-mea a incercat sa ma duca la cresha (era chiar langa bloc) dar urlam "chesha nu!"(cica astea au fost primele cuvinte, spune legenda:))) astfel ca dupa cateva zile (sau saptamani?) in care plangeam si io si maica-mea a renuntat la idee si si-a luat concediu dupa concediu (medicale, pe Kenturi) sa stea cu mine:))). Dar altfel era cresha pe atunci!
Anaan, eu ma miram fiindca nu mi-a trecut prin cap s-o usuc cu phoenul. Eu stiam ca e nociv pentru par (bine, eu nu pot renuntza la el, asta-i clar; dar am prietene care nu se usuca niciodata cu phoenul, sa nu-si distruga parul) si am zis sa nu incep asa devreme, sa-i dau un start prost in viatza dpdv estetic Poate phoenurile astea de "ultima generatie" sunt mai bune, altfel reglate, ce stiu eu? Eu dupa baitza o las un pic cu gluga halatului in cap, apoi o frec bine cu prosopul, ii sterg urechile...cam atat. Si Sophiphi are o claitza de dimensiuni respectabile, desigur nu ca Pisilinca, dar are. Dar eu pot face cata caldura vreau si inainte si dupa baie bag pe 25, desi pe mine ma ia cu leshin de cald:)))
Fug la nani, ca nici Phiphi nu doarme inca, din cauza mea

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

gigelica multa bafta la noul loc de munca.
olga sper sa treceti cu bine si repede peste aceasta perioada.
ilinca, am spus la momentul respectiv ce s-a intamplat.
adevarul e ca micuta chiar era genul de copil pe care daca-l vedeai odata nu-l puteai uita.era f frumoasa, f dezvoltata pt varsta ei si f isteata.

sarbatorim si noi alaturi de domn injiner a 3-a zi de facut kk la olita

sa va zic ce-am observat la maria. ii place aceleasi melodii care-mi plac si mie si la fel si cu mancarea.are aceleasi preferinte ca si mine.clar, pot sa zic cu mana pe inima ca-i a meaacum is sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Gigelica, ce bine ca e bine la serviciIlinca si eu il usuc pe Theo cu feonul si nu cred ca ataca firul de par,eu ma usuc numai cu el si nu am parul despicat sau ars.Olga, daca nu plange in timpul zilei inseamna ca se va acomoda, e mai greu la inceput si stiu ca e nasol sa-l vezi plangand,dar trebuie sa fiti tari(tu mai ales ca tare greu e sa-l vezi plangand), in curand iti va face cu mana la plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Gige, voi ii spuneti pitonului Andrei? Ma bucur ca nu-ti displace serviciul, e mare lucru

Nop...noi il strigam Victor...dar buni i-a tot zis cum ii cheama pe fiecare si lui i-a tot repetat ca il cheama Victor Andrei...si el nu poate spune deocamdata decat Adei

Daca ii zici: "cum o cheama pe mama? ia spune: luci!" el raspunde: "mami"

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

M-am lamurit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Am fugit la nani...ca maine ma duc la serviciu...

Asa ca las cate un pentru novusica, mada - mamica de super adelake, pisik, petrean, ayla, gina, georgy, kea, monnvas, oli, pisi, anaan, mire, miha, ilinka, joanna(pe unde mai umbli nene, ca nu mai stiu nimic de tine?!), dodo, anca, dyana, chato.... lilikaaaaaaa, gata, las cate un pup pentru toate, ok?!

Vorba rapsodului: PENTRU TOATE FETELE CARE MA CUNOASTE, SE STIE

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea nu stiu daca este bine sau nu sa stau acolo. David este tare maraicios cand este in preajma mea si am observat ca este mai cuminte cu alte persoane. Maine insa o sa ma ascund si eu sa vad in cat timp se calmeaza. Daca se calmeaza mai greu atunci voi intra si voi sta cu el.

Mireal sper sa fie asa cum zici tu si sa se acomodeze repede

Gige ma bucur ca etse bine pana la urma Of ce-o fi si in sufletelul tau de mama. Multi multi pupici de la noi, ca sa-ti mai aline dorul de Piton.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Pisigri multumesc pt. parea si sfatul tau iti multumesc ca ai impartasit din experienta ta, apreciez tare mult.
Olga tinem pumnii pentru urmatoarele zile, imi imaginez ce a fost in sufletelul tau si in al lui...
Am o cunostinta in elvetia si mi-a impartasit ca au inceput si ei gradi la ei se face acomodarea la gradi treptat 1 saptmna il lasi o ora apoi a doua saptamna 2 si tot asa....fetele au recomandat acest lucru vezi daca iti permit sa faci asta iar cand se calmeaza incearca sa ii explici dusul la gradi. Eu ascult iti biti si au o emisiune meditatii pt parinti seara de la 22 am prins cateva sfaturi care la noi au functionat.
Mamicilor care ati dus copii la gradi v-ati interesat de cate ori pe saptamna ingrijitoarele dezinfecteaza jucariile?? suna f ciudat dar mi se pare o chestie de curatenie. Ma mai framanta o intrebare daca aceste gradinite particulare sunt avizate de MEC li se fac regulat controale de sanatate?? gen sanepid???
Pisigri imi poti zice la ce gradi o duci pe Ilinca?

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput