Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Azi am venit de afara uda pe pantofi si am picat pe scari cu copilul in brate. Veneam de afara si vroiam sa duc caruciorul in pivnita (nu-l pot lasa sus ca avem un vecin care nu vede si tot mai coboara sa ia posta, altii isi duc bicicletele in pivnita ca afara tot ploua, iar caruciorul i-ar incurca etc.). Intr-o mana aveam copilul, in alta caruciorul. Copilul nu cred ca s-a lovit. L-am tot intors pe toate partile, cred ca macar putin rosu tot s-ar fi vazut. Sau oare putea sa se fi lovit la cap si sa nu se vada nici o roseata din cauza caciulii? Of!!! Nu-mi amintesc nimic din timpul cazaturii. Nu-mi amintesc nici cum am alunecat. Stiu ca ma durea mana de parca mi s-ar fi dus un strat de piele la fiecare treapta de care m-am frecat. Keutu n-a plans deloc, a marait scurt cand l-am pus jos ca sa duc caruciorul. Asta sa fie fost 3-5 secunde, nu mai mult. Azi a fost vioi, si-a respectat programul de somn si masa, nu stiu, tot sper sa nu se fi lovit. Eu in schimb am pe antebrat o vanataie mare si faina, plus un strat de piele dus, desi eram in geaca si geaca nu are nimic, iar pe fund inca o vanataie lungaaaaa. Pe aia nici n-am simtit-o decat putin si mult mai tarziu, cam la o ora dupa alunecare. Cum pot fi sigura ca nu s-a lovit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

-Ela, vreau musaaai retzeta de mancarica de praz!! Dar asa, ca pentru una total novice!
-Pisigri, tu o usuci pe Pisilinca cu phoenul?!
- Miha, mai da-i in plm de nanutzi cu poeziile lor, n-or vrea sa auda "Luceafaru'"? SAi stii tu sigur ca la 18 luni spunea fiica lor poezii, iti amintesti tu asta, ai auzit-o?! Repet: 18 luni, nu 20 sau 24...Atunci e ceva geniu, cum naiba n-am vazut-o la tv? Sau spune-ne numele sa dam un search pe gugu dupa ea!
- Pisigri again: ce frumos ai vorbit despre gradinitza! Eu am noroc cu soacra-mea, ca va sta cu ea, dar ma gandesc ca pe la 4 ani o voi da si eu la gradi.
- Monnvas, ma alatur si eu la kk party! S-o tineti tot asa!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kea, stai linistita, daca se lovea plangea, reactiona pe loc. Cred ca instinctul tau a fost asa de puternic ca ai stiut tu cum sa cazi; v-am zis ca si eu am cazut o data cu Sophiphi pe trepte, eu m-am lovit nasol, mi-am invinetit tibia, ei nu i s-a clintit un fir de par in cap.
Mihaela, acum am observat ca ai pus in dreptul fetei nanutzilor un emoticon de-ala de se roaga; s-a intamplat ceva cu fetitza?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

kea dragii de voi, ce-ati putut pati.sa-ti treaca tie vanataile si juliturile. eu cred ca la keutu se vedea macar roseata chiar daca avea caciula. eu cred ca sigur l-ai protejat din instinct in timpul cazaturii.

ilinca, bine punctat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte: Ilinca, si eu il usuc pe Andrei cu foehnul ( inca de cand avea vreo trei luni), e de rau?!!!

Eu si fiu-meu suntem singuri acasa. Ghiciti ce facem? ( de dormit, inca nu dormim). Chiuim unul la celalalt! Deja am exersat vreo patru chiuituri noi! Tinand cont ca avem un vast repertoriu, concluzionez ca, in lumea animalelor chiuitoare (ca sa nu zic a maimutelor urlatoare) am fi genii!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Eu am o dispozitie nasoala rau. David a facut foarte urat astazi cand l-am dus la gradinita. A plans cu istericale inca de-acasa cand i-am zis ca mergem la gradinita. A inceput sa arunce cu jucarii sau orice ii dadeam in mana, nu vroia sa coboare scarile, apoi nu vroia sa urce in masina, cand am ajuns urla ca nu vroia sa coboare din masina. Se zbatea la mine in brate pana l-am dus la usa gradinitei si cum am intrat vroia sa iasa afara. Dupa ce i-am dat geaca jos o tragea de pe cuier si urla sa-l imbrac si facea brrrrmmm (facea ca masina - adica sa mergem cu masina ) Am incercat sa stau acolo dar mai rau facea,pana la urma l-am dat la educatoare urland, iar eu am plecat plangand Dupa aceea s-a linistit repede, dar a ramas un pic cu sechele caci mereu cand il pun in masina plange caci ii este frica ca-l duc la gradi. Nu mai zic cum am facut astazi intr-o vizita

Acum sunt plina de nervi caci ma chinui de la 8.30 sa-l adorm si el nu vrea, iar maine dmineata n-o sa vrea sa se trezeasca. L-am lasat sa umble prin casa, vad ca-i fericit.

Offff, mi-e groaza de cum o sa faca maine

Pisigri, Gianina, Georgiana ai vostri tot asa au facut la inceput? Daca David nu-si revine in max 2 saptamani eu cred ca abandonez gradinita, caci nu suport sa-l vad asa. Astazi dupa ce am ajuns acasa plangeam din orice. Pana si la piesa "Iubiti si cainii vagabonzi" am plans ; nu mai zic de reclamele cu bebelusii fericiti

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ei sunt nanitii carora le-au murit amandoi copiii.cand am fost la ei ultima data spuneau ca au inregistrari pe telefon. daca o sa am ocazia sa ascult o sa ma uit in telefon si la detalii sa vad data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, si eu cred ca e bine Keutzu...ai grija !!

Ilinca, nu o uscam cu phoenul pina la otita. O stergeam bine cu prosoape si vara se usca naturel :D iarna ii mai puneam cite o caciulita subtire pentru vreun sfert de ora. Acum insa mi-a zis medicul ca nu e bine sa o las sa stea cu parul ud (mai ales ca nu am tuns-o niciodata, si are oleaca de par !) asa ca imediat ce o scot din baie ii pun o caciulita pina o termin de imbracat, apoi i-o schimb cu una uscata si o mai las si cu aia vreo 5 minute, si in final o usuc bine-bine-bine cu phoenul. asta e...ce sa fac! Pe mine cind ma vedea cu zbirniitoarea in cap fugea din camera si ma pindea de dupa colt, acum s-a obisnuit, dar tot nu-i place si n-are rabdare...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara dragele mele tufetele,

Iata ca ma arat si eu la cale de seara ca fiind o dama de cupa sau de trefla, depinde...
Am deja o vechime de 2 zile la noul loc de munca si...imi place. First impresion=good impresion, adica nu ma incearca nici un sentiment de sila dimineata cand ma trezesc...doar ca mi-e cam somn si imi calculez in gand ce zi a saptamanii e si cat mai e pana in weekend.
Programul e de la 9 la 5.30, ceea ce inseamana ca plec la 8 si ajung acasa pana la 7. Am tramvai direct, fac cam 50 min- o ora, dar am o colega ce sta in zona si cu ea ma intalnesc pe la 8.30 si la 9 suntem la birou...
Am emotii ca vineri sau sambata vine puiul meu iubit acasa si...abia il astept! In seara asta ne-am vazut iar, ca in fiecare seara, pe webcam si ce credeti ca mi-a spus? Noul cuvant invatat azi: chit chit...adica asa cum face shoricelul
Saptamana asta a invatat sa spuna maniana = mariana, mama mea; bine si inca ceva, dar nu imi amintesc. Oricum torocale intruna in limba lui, de a capiat-o pe buni...
Tot buni mi-a zis ca azi a maincat fff bine si ca daca continua asa o sa faca o burta de popa sau o sa arate c aun bursuc.
Ce sa va mai zic? Ca azi a iesit iarasi in parc dupa 2 zile ploioase si friguroase de stat in casa si imi spunea mama mea ca nu i-a ajuns parcul...mama era prashtie de obosita, caci o fugarise de ii iesise sufletul...si el tzopaia de fericire in pat si astepta sa il pregateasca buni cealalta pentru nani.
Aaaa, cand il intrebi cum il cheama raspunde: adei=andrei
Ah, in seara asta am fost la medicul scheunolog, caci ma doare genunchiul rau de tot si de ceva vreme ma supara iar coloana(stiti ca am hernie de disc, nu mai detaliez)...Si am mers impreuna cu sotu'...si ne-a ucis pur si simplu...stiti ce naspa e sa razi cu lacrimi si sa te doare de sa mori?? Caci amandoi ne gadilam rau de tot si ala ne apasa si ne inteapa grupa mare... Dar daca scapam de probleme merita sacrificiul...
Si sa mai zic ceva simpatic...azi dimineata, inainte sa ma imbrac, ma dau cu bengay pe genunchi...apoi ma imbrac, ma duc si ma aranjez in baie si ma cheama Gabi sa mancam...ma asez pe scaun si el ridica privirea catre mine si zice:"te-ai dat cu bengay? mirosi ca o babaciune" Credeti ca ma iubeste?

Ce mai e noi pe aici? Cum se descurca Davidutz-Boss la gradi? Ce fac bolnaviorii pe care ii pupam si le dorim sanatate?
Va pup pe toate, dar in seara asta portie dubla pentru Kea-nu am mai vb de mult si pentru Monnvas, cea cu burticutza

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Si noi eram azi sa saratorim kk la olita, am sesizat ca vrea sa faca, l-am intrebat daca vrea la oala, am luat-o si l-am asezat, a facut o chestie micuta si nu a mai vrut sa stea, dupa 5 min a facut in pampers,dar tot e un inceput si asta.Hai mai Miha, poezii.Nu le-ai spus ca Maria citeste deja cartiTheo de ieri zice caicai(cercei) si se pipaie pe urechi si nu intelege de ce el nu are sau imi scoate cercelul sa-l puna la el.In rest mama, tata, tati, apna(apa),a sau chiar pa si l-am surprins eu ca mai repeta dupa mine, dar nu mereu si nu inteleg oricum ce zice.

Mergi la inceput