Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 16
pisigri spune:
Multumesc pentru sfaturi si urari!
Pisilinca a cerut singura iaurtul, i l-am dat, e ok de atunci, nu a mai avut nici o senzatie de voma, acu a inceput sa miriie a somn, ca daca a dormit prost noaptea... Sper sa scapam fara alte belele sau viroze !
Eu atit vreau sa spun: cred ca toate, daca am fi avut alta optiune pe care sa o consideram mai buna decit gradi, am fi optat pentru ea. Si cred ca adaptarea la gradi e dificila la orice virsta. Si da, gradi presupune si niste avantaje, la fel cum disponibilitatea bunicilor are si ea avantajele ei.
Olga, mai ales nu te simti vinovata! Noua la gradi ni s-a spus ca daca o luna de zile ar fi zi de zi la fel de rau, inseamna ca e prea mica si nu se adapteaza, deci nu-ti face ginduri negre dupa 3 zile !La noi primele progrese s-au vazut in prima zi de vineri, deci...mai stai o zi :). Dar luni a fost jale mare :) iti spun ca sa stii la ce te astepti
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Dyana, ai facut tu intr-o zi niste tarte bune rau. Ai tava speciala ca in poza de prezentare de pe site cu retete? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
da flopric a, tavita speciala
dar eu cred ca merge facuta reteta foarte bine in tava de chec. doar sa ai grija sa lasi focul mare la inceput si dupa vreo 10-15 minute (te uiti tu cand incepe sa se parleasca la suprafata) dai focul mediu spre mic inca vreo 20-30 minute, ca sa se coaca bine in interior. tipul zicea ca e posibil sa para necoapte in interior, dar mie nu mi s-au parut; eu am facut si varianta doar cu branza si muuult cascaval, care s-a topit in interior, dar tot se vedea ca s-a copt coca si e doar cascavalul topit de vina pentru "cruzime".
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
georgiana310 spune:
Dyanna, tu esti ultima pentru care as fi vrut sa aiba vreo insemnatate negativa. Fara a ma justifica de ce gandesc, sunt tare suparata de diverse... de-ale mele, nu de aici.
Si... cand noi, astea fara ajutoare (ca si tine, de altfel!!!) ne "imbarbatam" una pe alta cum sa procedam, cum sa facem si cum sa mijlocim acomodarea copiiilor la cresa, Flori se gandeste sa intrebe daca e obligatoriu! Pai sincer, daca ar fi obligatoriu, nu i-am duce toate?
Chiar aseara am zis ca extremele cred ca trebuiesc evitate. Deci, spun NU tinututlui copilului acasa pana la 7 ani si la fel NU, dusului la cresa de la o varsta la care nu e pregatit!
Cam atat... In rest, imi pare rau ca starea mea proasta te-a deranjat.
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gianina astazi a fost tare vesel de cand s-a trezit si amers singur spre masina (spre deosebire de ieri), dar cum am parcat in fata gradinitii a inceput jalea. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
cunoastem

sa nu te astepti la minuni saptamana viitoare, dar cealalta, te asigur eu ca va fi muuult mai bine
iar ce povesteai tu ca davidutzul e mamos si lipit tot de tine, te asigur ca urmeaza o perioada cand va fi si mai si lipit de tine, si va vrea doar in brate (inclusiv cand vei vrea sa te duci la baie

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dyana27
asta e nemeritata si jignitoare pentru mai multa lume. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in OCTOMBRIE![]() |
Dyana, de acord cu tine
Georgiana, Floric nu a vrut sa fie rea, sau naiva, pur si simplu si-a pus intrebarea daca i se potriveste lui David mersul la gradinita, acum, la aceasta varsta. Ea nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, si-a pus doar o intrebare...atat. Si pentru asta nu cred merita sa fie tratata cu o asemenea condescendenta.Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
pisigri spune:
Sint sigura ca Floric nu a vrut sa fie rea, dar cu siguranta a fost naiva la faza asta. Pentru ca cei care au variante de a tine copiii acasa nu stiu cum e sa ti se rupa inima cind il lasi acolo plingind, cum nu stii cum sa te imparti sa fie bine, cum poti fi OBLIGAT sa te duci la job ca sa mai ai si miine un serviciu, si stai la munca cu inima strinsa intrebindu-te ce face copilul care e lasat cu nistre STRAINI care stau cu el PE BANI pentru ca e JOBUL lor sa se ocupe de copil...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simplyana_m spune:
neatza!
Dupa 2 zile de frustrare maxima din partea mea si ignorare din partea piticului, care a sarit somnul de pranz si ieri, si alaltaieri 
, azi sper sa fim pe calea cea buna. Si nu ca as fi eu vreo fixista, dar macar in timpul somnicului mai apuc si eu sa fac una-alta prin casa...
Ramasesem datoare in primul rand cu felicitari la adresa noilor gravidute: Sarcini usoare si bebelusi sanatosi! 

, cred ca mi-ar place si mie in sinea mea un accident din asta...ca sa zicem noi amandoi, si eu si mimi, gata, acum e momentul, trecem la bb2, nu prea cred! Si bb2 e musai-musai!

Si n-am fost prezenta pe forum cand s-a intamplat, dar uite ca am aflat: MAGDY si MARIUCA ei sunt bine!

Ma bucur enorm!

Acuma dau cate un pupic si puiutilor bolnaviori - PISIGRI, Debridat-ul e bun antispastic - si mamicilor racite sau ranite!

. Sa treaca buba repede!
OLISHKA, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treceti tu si David cu despartirea de dimineata 

Noi ramanem clar la ginta pana cand nu se mai poate! Si mai am o intrebare: ce avea David pe frunte in ultimele poze? Bubitza sau alunitza? Te intreb pt ca si Luca are de cateva saptamani niste pete mici pe piele -una pe o mana si alta pe un picior- care se tot coloreaza treptat. Sunt fara relief. Si m-am gandit ca poate alunitele alea cu care ne stim dintotdeauna nu sunt din nastere, ci asa, din primii ani de viata...
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Tufete, nu va mai ciondanitzi. Georgiana, ai fost cam agresiva (da' cine nu e macar din cand in cand?
) caci Floric nu cred ca a zis "obligatoriu" in sensul ala de "musai pentru toti copiii, prin lege", ci se gandea strict la situatia Olishkai. Care bine a explicat ca-i e greu sa stea 24 din 24 cu el; o inteleg perfect, caci cateodata si io o iau pe Sophiphi de-o aripa si-o limitez la 2 camere, cu maica-mea, si nu ca sa fac treburi importante ci ca sa calaresc computerul
. Sa trebuiasca sa stau o zi intreaga, ca Olishka sau Bianca, ar fi foarte obositor mai ales la varsta asta a ei, ca nu pot s-o scap din ochi ca se catzara, se cocoatza peste tot, fuge in picioare pe canapea si eu imi fac cele mai negre scenarii ca ar putea sa pice si sa dea cu capul si...

Deci cand ai o mama sau o soacra (sau ambele
) care sa-ti preia din responsabilitati, sa faca papa (ca maica-mea) sau sa stea 2-3 ore cu copilul pana ai tu treburi e minunat, daca nu, trebuie sa-ti bati capul sa faci ce e bine pentru copil, dar si pentru tine. Mie de ex. imi place cum a rezolvat Anaan cu tanti aia a lor, astfel ea are si copilul aproape dar si timp sa munceasca la lucrare etc. Nu va mai impungeti, va rog io, care de multe ori impung pe forumu' asta ca un taur apucat (dar nu la club
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
georgiana310 spune:
vina e a mea clar. cand am stari de-astea, incerc sa nu discut cu nimeni, dar asta e...
nu o banui pe Florc de rautate!!! NICI GAND!!! da, e naivitate.
e ca si cum spui unuia... ba, da` e musai sa fi sarac? ca io m-am gandit ca bogat e totusi mai ok...
propun sa abandonam subiectul. daca nu si nu... il dezbatem. eu ma retrag ca sa nu mai spun prostii.
o zi perfecta tuturor
Ilinca_M. spune:
Simplyana, David are buba, din cate stiu eu
. Dar si eu am citit ca majoritatea alunitelor nu sunt din nastere, ci capatate pe parcurs.
Ela, ce m-am dezumflat cand am vazut primul ingredient, ciocanelele alea...dar daca zici ca se poate si fara, voi incerca. Dar in cazul asta cu ce ar trebui sa incep?
Pun morcovi si ceapa la calit? Apoi prazul? Pun si apa sa fiarba?...Cartofii cum ii pun, cubuletze? Cruzi sau fierti inainte?...Ti-am zis ca is retardo rau la bucatareala
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata