Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

L-am dus pe David la gradinita si iarasi a fost ff nasol. In masina i-am promis ca o sa stau cu el, dar cand am ajuns acolo mi-a zis directoarea ca vine sanepidu si ca nu am voie sa stau in clasa
, dar ma suna ea in 40 min dupa ce pleaca. Bineinteles ca m-am simtit tare aiurea caci ii promisesem lui David ca raman. Se agatase asa de tare de gatul meu ca nu puteam sa-l dau jos si plangeeeeaaa

Acum ce ziceti sa fac, sa ma mai duc astazi la el sau nu? Ma gandesc ca daca s-a linistit si stau cu el acolo si dupa aceea trebuie sa plec, iar o sa urle. Oare nu-i fac mai mult rau? Daca o sa ma duc acum o sa creada ca mergem acasa, si de fapt nu mergem acasa...Of ziceti-mi va rog ce sa fac...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
Olga draga.dc ai stii de cate ori am plecat de la gradi cu lacrimile-n barba....habar nu ai. Cred ca asta face parte din afza asta de deprindere a copilului. Evident..dc tine mai mult de 3 4 sapt..e clar ca nu e pregatit pt gradi. Stiu ca odata mi-a spus educ lui Andrei..ca voi rade peste ceva timp..ca nu vrea acasa..si asa a fost, mergeam dupa el..si el ar mai fi stat:)))

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, eu l-as lasa in pace, nu l-as mai stirni; n-o sa mai priceapa nimic, o sa creada ca mergeti acasa si n-o sa aiba chef de nimic altceva, daca pleci iar, iar o sa plinga...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gagici, ilinca are o indigestie ceva. S-a trezit azi-noapte la 4.30 vomind laptele baut la 3; era pe spate si s-a si inecat oleaca, tare mi-e frica sa nu fi aspirat :((. Oare cum pot sa stiu???
Apoi la 6.45 s-a trezit iar icnind da n-a mai avut ce voma, apoi la 8.15 iar cred ca ii era greata, ca s-a trezit scincind. De atunci a mai avut o tura de icnituri, "pe uscat". A cerut, i-am dat si a mincat un iaurt, e vesela, inca nu are febra, nu a avut nici un scaun moale.
Ce sa-i dau, ce sa-i fac? Heeeelp ca de-astea nu am patit pina acum

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

da-i cateva picaturi de Metoclopramid. Si apoi, mai urmareste "simptome". Sanatate!!!

PS: la Bris, cum zici tu, acum vro 2 luni a debutat o viroza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Micutzl uriash...De ce trebuie musai sa sufere tratamentul asta?
Olga, asteapta telefonul directoarei si vezi ce s-a intamplat dupa ce ai plecat...Daca e necesar mergi la el si cand e necesar plecati acsa. Nu se poate pleca mai devreme? Ma gandesc ca pt el, ca e mai micutz, nu are program optional? E batut in cuie orarul?
Zau ca e o problema cu gradinutza asta? Revin cu intrebarea chiar trebuie sa mearga de acum la gradinitza?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

L-am dus pe David la gradinita si iarasi a fost ff nasol. In masina i-am promis ca o sa stau cu el, dar cand am ajuns acolo mi-a zis directoarea ca vine sanepidu si ca nu am voie sa stau in clasa
, dar ma suna ea in 40 min dupa ce pleaca. Bineinteles ca m-am simtit tare aiurea caci ii promisesem lui David ca raman. Se agatase asa de tare de gatul meu ca nu puteam sa-l dau jos si plangeeeeaaa

Acum ce ziceti sa fac, sa ma mai duc astazi la el sau nu? Ma gandesc ca daca s-a linistit si stau cu el acolo si dupa aceea trebuie sa plec, iar o sa urle. Oare nu-i fac mai mult rau? Daca o sa ma duc acum o sa creada ca mergem acasa, si de fapt nu mergem acasa...Of ziceti-mi va rog ce sa fac...

sa mergi maine, de dimineata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Zau ca e o problema cu gradinutza asta? Revin cu intrebarea chiar trebuie sa mearga de acum la gradinitza?

Poze Raru
Poze noi

Scumpa mea, TREBUIE asta e optional pentru fiecare. La mine TREBUIE. La Olga, TREBUIE. La GEANINA si PISIGRU, la fel! La cine nu TREBUIE, nu-l duce. E... un TREBUIE optional.

Intelegi?

Iar problema cu gradinita... nu e niciuna. Olga expunea mititica faptul ca... poate sa il ia, sa il duca, sa stea cu el, sa nu stea cu el... cam cand vrea ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

O sa astept sa ma sune directoarea si daca mai smiorcaie merg la el, daca nu il las in pace.

Floric sa stii ca mi-am dorit f mult sa-l duc la gradinita. Eu una nu mai rezist sa stau cu el 24 din 24 si sa nu pot sa fac absolut nimic de el. Simt ca o iau razna. In ultima vreme amfost foarte nervoasa si un pic chiar depresiva din aceasta cauza. David este ff mamos si mi-ar placea sa fie un pic mai independent. Cateodata nici in brate la taica-su nu vrea sa mearga. Singurele persoane pe care le accepta sunt eu si cu Chitibus (astazi iarasi striga la gradi dupa ea). Dar nu vreau sa chinui nici copilul. Bineinteles ca daca nu se va adapta curand, il voi retrage de-acolo si voi sta in continuare cu el acasa. Copilul inainte de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Denisa, daca esti pe fir, astept un sfat de la tine!I-am facut exudat Evei pentru a descoperi sursa febrei si nu i-a iesit nimic. Nici vreun streptococ, nici candida. Dr ne-a recomandat Zinat, ca e cu spectru larg, dar sunt in dubii. Ce alte analize i-as putea face pt a descoperi de ce face febra?De luni o tinem tot asa...si nu stiu daca sa ii dau iar antibiotic dupa ureche.Multumesc! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Georgiana, inteleg ca unde TREBUIE e clar ca TREBUIE. Si, de fel zic eu ca sunt o persoana care inteleg pe fiecare in decizia sa. Dar solicitam oarecum informaii si practic ma gandeam daca chiar e necesar gradinitza avand in vedere "trauma", pot spune, prin care trece David dar si Oli. Caci nici ea nu se simte bine vazandu-l cum se chinuie.
Acum o inteleg si pe ea ca nu poate sta 24 din 24 cu el legat de gat, oricat de mult l-ar iubi si i-ar fi drag.
Oli, draga, pot spune ca te cred prin ce treci. Vezi ce spune doamna si nu ai decat sa astepti sa treaca vreo 2 sapt sa vezi in ce parte opteaza Uriashul

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput