Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Am observat doar stii ca-s pe faza, nu ?!!Atunci sa bem si sa ramai la fel de activa pe aici ca si pana acum ca tare bine ne prinde Si o chemam de urgenta si pe mama Ijinerului la povesti ca in ultima vreme de cand a fost promovata cam rarut pe aici www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai stii cum e cu oamenii astia, cum se promoveaza, isi iau nasul la purtare! Speram ca Anaan sa nu se lase corupta de marimi
Amu pe bune, am avut ceva mai multa treaba la bazar si saptamana asta am fost si mama denaturata, in fiecare zi am absentat one way or the other din motive doctoricioase. Si maine la fel :(
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
No, sa dau si eu cu bota-n balta (cu parerea adica) pe subiectul gradi.
Eu m-am dus la gradi de la 2 ani jumate. Nu fiindca nu aveau cu cine sa ma lase, ca se pensionase bunicu' special pt mine, ci fiindca nu ma mai puteau tine acasa, eram disperata dupa gradi. Ma duceam cu bunicu' s-o luam pe sor-mea de la gradi si nu ma mai dezlipeam de copii.
Ma uit si la experientele de aici, si din ce am citit: copiii sunt pregatiti pt gradi la varste f diferite si au tot felul de ancore. Ayla ne spunea ca Luana n-a plans deloc, si a dus-o la un an jumate. Conteaza, desigur, ca era si Clau acolo; altii si la 4 ani plang, se simt parasiti. Ideal ar fi sa putem amana gradi pana in momentul in care copilul e pregatit, cumva "cere" la gradi. Dar, din pacate, nu ne putem permite luxul asta. Ca tre' sa ne intoarcem la serviciu, iar parintii mai au pana la pensie ani buni (dupa legea noua, mama ar mai avea vreo 12 ani ). Eu as vrea... sa mergem la gradi impreuna pt o saptamana, de pilda, adica sa stau nonstop cu el, sa ne jucam cu copiii, cu educatoarele, si eu sa ma retrag treptat. Nu stiu daca e posibil asa ceva, nu stiu daca ar fi solutia potrivita pt injiner, mie asa mi-ar placea. Dar stii cum e cu socoteala...
A, si eu am petrecut 4 ani la gradi, mi-a placut si cu toate astea nu pot sa zic ca-s cine stie ce sociabila, ba fac chiar gafe mari si ma "aricesc" f des...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Noapte buna! Buhuhuhuhu! Si un pt gimnasta!
(Cristi, indiferent unde se loveste, imi arata buba la genunchi. E adevarat ca mereu are semn acolo )
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Trebuie sa-l trezesc pe David pentru gradinita si nu prea-mi vine. Doarme asa de frumos
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Gagici, ilinca are o indigestie ceva. S-a trezit azi-noapte la 4.30 vomind laptele baut la 3; era pe spate si s-a si inecat oleaca, tare mi-e frica sa nu fi aspirat :((. Oare cum pot sa stiu???
Apoi la 6.45 s-a trezit iar icnind da n-a mai avut ce voma, apoi la 8.15 iar cred ca ii era greata, ca s-a trezit scincind. De atunci a mai avut o tura de icnituri, "pe uscat". A cerut, i-am dat si a mincat un iaurt, e vesela, inca nu are febra, nu a avut nici un scaun moale.
Ce sa-i dau, ce sa-i fac? Heeeelp ca de-astea nu am patit pina acum
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Neatza, fetele
Pisi, nu am cum sa te ajut. Nu am trecut prin d-astea.
Oli, din ce povestesti si mi-e mi se strange inima de Davidutzu. Parca il vad pe Rares cum ii sar lacrimile din ochi cand plecam de acasa fara el. Plange asa nepuntincios.
Ilinca, sa nu iti frang inima trimite draga mea machiajul dar nu garantez ca voi fi bela si rachitoare dupa folosire. Multumesc.
Tufete...Eu intru in gasca cu Ela...adica avem copchii care fac la oala de la 1 an. Ce-i drept daca e pus pe oala. Dar sa stiti ca am avut surpriza ca de ceva vreme sa ceara el. Pt el avertizarea Pishu e si pipi si kk.
Alaltaseara a fost prima noapte cand s-a trezit si se tinea de putza si striga pishu, pishu...ei, dar cine l-a bagat in seama, era 3 dimienata. Desi cand s-a dat jos din pat mi-am dat seama ca nu viseaza ci chiar face pishu dar cred ca era prea tarziu. M-am dat si eu jos am adus oala langa pat dar pana m-am miscat eu...copchilu s-a suit la loc si s-a culcat. Acu...ce sa inteleaga copchilu...sa zica cand vine pishu sau ba. Eu totusi pun pe seama starii febrile care l-a tinut mai treraz noptile astea nu cred ca se trezeste el noaptea sa spuna. PArca ar fi prea destept la varsta aasta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
curea spune:
Pisigri noi cand Radu a vomat doctora mi-a zis asa sa ii dai sa bea apa sau ceiut putin si des si laptic maxim 70 ml la interval de 1 ora. Important este sa nu aibe stomacelul plin caci face reflux gastro-intestinal nu stiu daca e corect termenul. Bine ca nu are diarie dai mancare usoara sa nu ii pice greu la stomacel
branzica de vaci sau telemea ce prefera.
Noi am avut si diarie.... eram pe regim. Tinem pumnii sa fie bine.
Imi permiteti sa dau eu cafeaua dimineata asta...la 0.00 nu dormeam vecini nostri..chefuiau....
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Floric spune:
Fetelor am treaba la serviciu dar nu am inspiratie.... Eu am un serviciu unde trebuie sa compun, sa am o capacitate de transpunere a povestirilor in limbaj comun intr-un limbaj academic. Inainte de sarcina faceam niste referate model, le aveam pe toate in minte din doua privire stiam ce am de facut. Acum, dupa revenire parca sunt batuta in cap. Nu mai stiu sa leg doua fraze, nu mai stiu structura, nu stiu ce am. Sunt delasatoare, lasa azi, lasa maine. Nu imi place de mine dar nici nu stiu pe ce buton sa apasa. Cred ca daca m-ar lua "Gîdea" la smotocit s-ar putea sa imi revin sau daca s-ar anunta vreo inspectie mi-as reveni instant
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
aditapop spune:
'Neata, fete
Pisigri, mie pediatrul mi-a zis ca in cazurile acestea e bine sa-i dau apa/ceai/lichide in cantitati mici (50 ml maxim) si cat mai des (5-10-15 minute), plus 0,5 ml dintr-o fiola de NO-SPA (reduce crampele si relaxeaza musculatura abdominala, cam asa mi-a explicat).
si sanatate Ilincutei!
POZE NAZDRAVAN
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Gagici, ilinca are o indigestie ceva. S-a trezit azi-noapte la 4.30 vomind laptele baut la 3; era pe spate si s-a si inecat oleaca, tare mi-e frica sa nu fi aspirat :((. Oare cum pot sa stiu??? Apoi la 6.45 s-a trezit iar icnind da n-a mai avut ce voma, apoi la 8.15 iar cred ca ii era greata, ca s-a trezit scincind. De atunci a mai avut o tura de icnituri, "pe uscat". A cerut, i-am dat si a mincat un iaurt, e vesela, inca nu are febra, nu a avut nici un scaun moale. Ce sa-i dau, ce sa-i fac? Heeeelp ca de-astea nu am patit pina acum If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ufff nasol!!1 dar din simptomele pe care le prezinta acum nu prea poti sa-ti dai seama ce are. Si David a vomat intr-o seara si m-am speriat f tare, caci nu stiam ce are. L-am tot urmarit, dar dupa aceea n-a avut absolut nimic. Cine stie ce-o fi mancat si nu i-o fi priit.
Da de ce nu suni un pediatru? Cel mai bine...
Sanatate va dorim
Olga, mamica lui David iepurasul