Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

novsica sa treaca buba frumoasei gimnaste care pe deasupra mai e si desteapta.
annan, vezi( mai ales ca esti in gaura cu timpul pt lucrare)sa ai salvat documentul ca doar esti patita, nu?
gige, eu l-as aduce langa mine. sa nu poti tu sa-l vezi ce frumos doarme si multe altele? cauta mai bine o gradinita .
ela, eu ii dadeam mariei fructele la 10, insa de cand vad ca e manechina rau, ii dau dimineata ceva mai consistent, si am mutat fructele la 12-13, inainte de somn.si eu ii dau masa de fructe tot blenduita. fructe mananca si maria la bucata insa mananca putin cantitativ.azi de ex. i-am sarit fructele insa i-am facut si a baut 150 de suc din mar, gutuie, morcov si putina sfecla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
[
Sa va zic o faza draguta: mergeam cu fetele de la clasele de pedagogic sa le evaluez activitatile tinute la gradinita; la grupa mica era si un prichindel de un an jumate; obosea saracu' in asa hal, incat peisajul era urmatorul: copiii faceau ce presupunea activitatea respectiva, iar prichindelul tragea la aghioase in mijlocul salii, pe covor - dormea dus, indiferent de zgomote si, va garantez ca, la grupa mica, numai liniste nu e!

Acum ma duc la, sa visez la promovare!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Cam asa face si al meu

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

annan, bine ca te-ai dus rpd la nani. tu cu sampania, veneam eu cu o portie de prajitura cu crema de caramelam zis ca fac una si am facut alta

Mergi la inceput

David nu mai mananca nimic blenduit. A inceput si el sa manance struguri si este mare fan stafide. Cred ca daca i-as lasa o punga intreaga ar manca-o pe toata. Poate sa manance oricand stafide si dimineata asa l-am linistit in masina,cu stafide. Lagradi insa nu au mai avut acelasi farmec.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

annan, bine ca te-ai dus rpd la nani. tu cu sampania, veneam eu cu o portie de prajitura cu crema de caramelam zis ca fac una si am facut alta

Maria

Buuuun, dar saptamana asta nici nu am fumat si nici nu am pus gura pe nimic dulce. Sper sa o tin tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, super faza de la gradi, daca ii era somn copchilului ce era sa faca ??

Mihaela , buba e o mica vanataie la frunte doar dar m-am speriat dupa cazatura o intrebam unde o doare si ea imi tot arata ceafa, puneam mana acolo si o intrebam: aici ? ea: nu !!

Ce as vrea sa manance si gimnasta mea fructe, un fel sa fie macar si as fi multumita, dar nu vrea nici sa le guste macar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Fetelor abia astept sa va dau si eu de baut, sa va spun ca ii plac
e lui David la gradinita (cred ca v-am innebunit cu subiectul acesta). Pana atunci ma duc sa dorm caci maine am zi grea

Pupici si vise frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si eu ma retrag ca iar m-am scapat la povesti !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

olga sa fie bine maine cu david la gradi.sa ne dai raportul dimineata.

Mergi la inceput

ma retrag si eu, ca de cateva seri ma tot asteapta domnul in sufragerie dupa program(adica dupa ce adoarme maria)
nopate buna.

Mergi la inceput