Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
novsica sa treaca buba frumoasei gimnaste care pe deasupra mai e si desteapta.
annan, vezi( mai ales ca esti in gaura cu timpul pt lucrare)sa ai salvat documentul ca doar esti patita, nu?
gige, eu l-as aduce langa mine. sa nu poti tu sa-l vezi ce frumos doarme si multe altele? cauta mai bine o gradinita .
ela, eu ii dadeam mariei fructele la 10, insa de cand vad ca e manechina rau, ii dau dimineata ceva mai consistent, si am mutat fructele la 12-13, inainte de somn.si eu ii dau masa de fructe tot blenduita. fructe mananca si maria la bucata insa mananca putin cantitativ.azi de ex. i-am sarit fructele insa i-am facut si a baut 150 de suc din mar, gutuie, morcov si putina sfecla.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan [ Sa va zic o faza draguta: mergeam cu fetele de la clasele de pedagogic sa le evaluez activitatile tinute la gradinita; la grupa mica era si un prichindel de un an jumate; obosea saracu' in asa hal, incat peisajul era urmatorul: copiii faceau ce presupunea activitatea respectiva, iar prichindelul tragea la aghioase in mijlocul salii, pe covor - dormea dus, indiferent de zgomote si, va garantez ca, la grupa mica, numai liniste nu e! Acum ma duc la, sa visez la promovare! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Cam asa face si al meu
Olga, mamica lui David iepurasul
mihaelacg spune:
annan, bine ca te-ai dus rpd la nani. tu cu sampania, veneam eu cu o portie de prajitura cu crema de caramelam zis ca fac una si am facut alta
olishka spune:
David nu mai mananca nimic blenduit. A inceput si el sa manance struguri si este mare fan stafide. Cred ca daca i-as lasa o punga intreaga ar manca-o pe toata. Poate sa manance oricand stafide si dimineata asa l-am linistit in masina,cu stafide. Lagradi insa nu au mai avut acelasi farmec.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg annan, bine ca te-ai dus rpd la nani. tu cu sampania, veneam eu cu o portie de prajitura cu crema de caramelam zis ca fac una si am facut alta Maria |
Buuuun, dar saptamana asta nici nu am fumat si nici nu am pus gura pe nimic dulce. Sper sa o tin tot asa
novus spune:
Anaan, super faza de la gradi, daca ii era somn copchilului ce era sa faca ??
Mihaela , buba e o mica vanataie la frunte doar dar m-am speriat dupa cazatura o intrebam unde o doare si ea imi tot arata ceafa, puneam mana acolo si o intrebam: aici ? ea: nu !!
Ce as vrea sa manance si gimnasta mea fructe, un fel sa fie macar si as fi multumita, dar nu vrea nici sa le guste macar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Fetelor abia astept sa va dau si eu de baut, sa va spun ca ii plac
e lui David la gradinita (cred ca v-am innebunit cu subiectul acesta). Pana atunci ma duc sa dorm caci maine am zi grea
Pupici si vise frumoase.
novus spune:
Si eu ma retrag ca iar m-am scapat la povesti !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mihaelacg spune:
ma retrag si eu, ca de cateva seri ma tot asteapta domnul in sufragerie dupa program(adica dupa ce adoarme maria)
nopate buna.