Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Asta-i buna!Trebuie sa apara Novus sa-mi spuna ca am fost promovata!
Deci, pe langa sarbatoarea de kkt propusa de Monnvas, adaug si eu petrecerea de promovare!- sirul asta de "Bon Jovi" personali sunt expresia suprema a fericirii mele! ( Novus sper ca ai bagat de seama ca i-am folosit si pentru Pisi al tau!)
Poftiti la sampanie, tufete! Mersi ca ati avut rabdare sa-mi suportati turuielile! Constat ca am turuit nu gluma, tinand cont ca nu semnez condica pe forum de foarte mult timp
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Sa stiti ca eu abia astept sa o dau la anu' la gradinita pe Alexandra, chit ca cica nu primesc asa mici, s-a rezolvat deja ca asta e avantajul (sau nu) oraselor mici, toata lumea cunoaste pe toata lumea
O sa o las pt inceput la programul scurt si apoi mai vedem cum ii place, ce o sa fie fain ca deja se cam stie cu o parte din colegii ei, de la locul de joaca, mai nou in Deva asta e trendul: gradinita germana
A propos de vorbit unde noi stam f bine, are mostenirea genetica cred ca , mai nou ma topesc cand zice : puiu mamii asa frumos pronunta de pic jos si incearca sa faca ea propozitii, din care nu intelegem mare lucru dar vad ca se straduieste si zice multe cuvinte dar fara noima si parca se balbaie de um ne tot repeta ceva si noi nu intelegem
Daca m-am pus pe laudat sa o tin tot asa : in seara asta ne uitam la niste poze si cand am ajuns la unele facute in casa unor prieteni si am intrebat-o unde eram, mi-a raspuns exact, asta pe langa numele personajelor din imagini ; concluzia : e desteapta ca maica-sa si frumoasa ca taica-su !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ce mi-as dori sa aibe si david camera de supraveghere la grad...da cred ca as sta toata ziua numai cu ochii in monitor. Astazi faceam una alta si ma tot duceam si miroseam pijamalutele lui David Olga, mamica lui David iepurasul |
Off ce greu !! Asa stau eu la birou si astept telefonul de la mama cu raportul de dimineata !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Asta-i buna!Trebuie sa apara Novus sa-mi spuna ca am fost promovata! Deci, pe langa sarbatoarea de kkt propusa de Monnvas, adaug si eu petrecerea de promovare!- sirul asta de "Bon Jovi" personali sunt expresia suprema a fericirii mele! ( Novus sper ca ai bagat de seama ca i-am folosit si pentru Pisi al tau!) Poftiti la sampanie, tufete! Mersi ca ati avut rabdare sa-mi suportati turuielile! Constat ca am turuit nu gluma, tinand cont ca nu semnez condica pe forum de foarte mult timp Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Am observat doar stii ca-s pe faza, nu ?!!Atunci sa bem si sa ramai la fel de activa pe aici ca si pana acum ca tare bine ne prinde
Si o chemam de urgenta si pe mama Ijinerului la povesti ca in ultima vreme de cand a fost promovata cam rarut pe aici
Anaan spune:
Alexandra si-i urez sa-si calculeze mult mai precis aterizarile de acum inainte! Si mie mi-e foarte teama de potentiale cazaturi din pat, ca si Andrei are obiceiul sa topaie pe-acolo.
Novus, sosirea la Deva sta putin sub semnul intrebarii, ca s-ar putea sa fie nevoie sa predau luni un capitol din nevolnica aia de lucrare si atunci trebuie sa-mi dedic weekend-ul finalizarii capitolului cu pricina...maine aflu si te sun!
Gigelica, complicata situatia ta: pe de-o parte, desigur ca e mai bine sa stea Victor la Focsani cu bunicile care i se dedica in totalitate, si pe de alta parte e nefericita si situatia cu voi= parinti de weekend...greu trebuie sa fie sa fii nevoit sa faci asemenea alegeri! Multi, multi pentru tine!
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus e desteapta ca maica-sa si frumoasa ca taica-su !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Corectam: e frumoasa si desteapta ca maica-sa si ca taica-so. Am zis!
Anaan spune:
Si eu vreau sa-l dau pe Andrei la anul la gradinita; colegele educatoare au zis sa-l duc si anul asta, daca vreau, insa momentan prefer sa evitam bolile; poate insa, prin mai, iunie sa-l duc asa cate putin, sa tatonam terenul, mai ales ca si eu voi fi la scoala atunci. Mie mi se pare foarte importanta socializarea oferita de gradinita si disciplinarea copilului, exact cum spunea Pisigri: nu dresaj, dar constientizarea faptului ca sunt si alti copii, ca trebuie sa imparti, sa ai rabdare, sa respecti un program.
Sa va zic o faza draguta: mergeam cu fetele de la clasele de pedagogic sa le evaluez activitatile tinute la gradinita; la grupa mica era si un prichindel de un an jumate; obosea saracu' in asa hal, incat peisajul era urmatorul: copiii faceau ce presupunea activitatea respectiva, iar prichindelul tragea la aghioase in mijlocul salii, pe covor - dormea dus, indiferent de zgomote si, va garantez ca, la grupa mica, numai liniste nu e!
Acum ma duc la, sa visez la promovare!
olishka spune:
Anaan felicitari pentru promovare!!! Eu iau doar o guriat de sampanie caci vreau sa si dorm in noaptea asta.
Novus da chiar este desteapta Alexandra ta. Pe mine de fiecare data ma da pe spate. De frumoasa nu mai zic, caci stie toata lumea
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Anaan, pune mana si termina lucrarea ca sa puteti veni in wkd la Deva ca se anunta soare !!
Maya25 spune:
citat din mesajul lui pisigri Eu nu am vrut deloc sa merg la gradi, am crescut bine merci acasa, cu o tanti care m-a iubit ca pe propria ei fetita (adoptata de altfel); la 5 ani citeam si scriam scrisori cu litere de tipar unui cutzu iubit; m-a dus in muzee, in parcuri, s-a ocupat de mine mai mult decit vad eu bunici prin cartier ca se ocupa de nepoti. Am invatat multe cu ea, dar lipsa de socializare la gradi (care este cu totul altceva decit socializarea in parc, asta o spun cu mina pe inima) combinata cu firea mea m-au facut retrasa, nesigura pe mine, greu adaptabila. |
Eu am fost 4 ani la gradi (m-au trimis de la 3 ani pana la 7 cand am mers la scoala). Am urat gradinita si nu am fost niciodata prietenoasa sau sociabila cu copiii. Pur si simplu nu am putut sa ma adaptez si sa ma integrez. La fel, acum sunt ca si tine, retrasa, nesigura, greu adaptabila. Tine de firea omului nu de socializarea de la gradinita, cel putin in cazul meu. Si am fost la gradinita cu program prelungit, adica ma duceau la 6.30 dimineata (trezita de pe la vreo 5.30 ca era departe gradinita si ma luau la 3.30 - 4 dupa-masa)!