Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha felicitari si voua pentru operatiunea olita

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gige ma bucur ca etse bine pana la urma Of ce-o fi si in sufletelul tau de mama. Multi multi pupici de la noi, ca sa-ti mai aline dorul de Piton.

Oli, am descoperit un nou concept: mi-e dor de ma doare TOT, fizic si nu doar sufleteste...ca in suflet e ca marti dimineata, cand ploua marunt si tare...si era frig si batea un vant...si erau balti de imi venea sa imi cumpar cizme de cauciuc sau sa ma dezbrac si sa traversez inot baltile de pe strada...

Da, nu e clipa in care sa nu ma gandesc la variante, ce sa fac sa il aduc aici...probabil ca sub imboldul dat de Pisi o sa caut si eu o gradi...

Ca sa nu va mai zic faptul ca, il vad si il aud zilnic pe webcam...si dupa sunt terminata, sunt cu inima bucati si imi inghit lacrimile ca sa nu-l supar pe tati...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Aha, Ilinca, deci tu iti faceai griji estetice. Atunci eu ii dau inainte cu uscarile electrice, fiindca si eu si fiu-meu avem blana, nu par.
Parul meu nu s-a stricat niciodata, desi eu l-am vopsit la greu. Cu vreo doua luni in urma, pe parcursul unei saptamani, am intreprins urmatoarele actiuni: l-am decolorat, pana la blond, ca voiam eu sa ma vopsesc un castaniu deschis; l-am vopsit, nu mi-a placut ce-a iesit; l-am vopsit iar, cu o culoare mai inchisa; nu mi-a placut ca a iesit prea inchisa; l-am decolorat iar si l-am vopsit; coafeza mea a zis ca am innebunit, dar s-a convins si ea ca al meu par nu-i normal

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Of Gige, dar si daca il aduci si-l dai la gradi, atata timp cat tu vii acasa abia la 7... nu stiu cat castigati amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Grea zi am avut azi : dupa ce ca a fost o vreme de tot kk, ploua marunt si nu puteam iesi afara, m-a apucat si gatitul , am facut penne al forno una din chestiile mele preferate si rapide, cu ocazia m-am lamurit ce naspa e sa nu ai ajutor si sa trebuiasca sa mai faci una alta princasa, Alexandra care de obicei se joaca si singura acum ma vroia non stop langa ea, sau cand statea linistita facea inspectia la sertarele din sufragerie, asa incat am terminat mancarea dupa vreo 3 ore cand a venit Pisi
Dar ce a fost nasol de fapt e ca faptul ca Alexandra a facut acrobatiile ei prin pat adica sarituri in mijlocul lui si a calculat gresit unghiul si a cazut in cap peste marginea de lemn M-am cam speriat pe moment t ca nu stiam ce rasucire a facut dar am vazut ca s-a linisti repede la tziti si apoi toata seara mi-a aratat unde a cazut si unde s-a lovit

Kea, bine ca nu ati patit nimic grav nici voi azi a fost ziua cazaturilor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Of Gige, dar si daca il aduci si-l dai la gradi, atata timp cat tu vii acasa abia la 7... nu stiu cat castigati amandoi.

Keutu cheliutu

Exact la asta ma gandesc...orice varianta, fie bona, fie gradi...eu sunt plecata de la 8 la 7...deci pot cel mult sa fiu cu el de la 7 la 10...si in weekend, cand oricum sunt cu el...

La Focsani insa are 2 bunici prezente 100% cu el...soacra se ocupa de spalat, schimbat, mancare si somn...mama e cea care il scoate la plimbare sau se joaca cu el in casa daca ploua...

Ce sa faaaac? Mi-e asa dor de el?! Si pierd atatea momente din viata lui

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Gige ar fi super sa gasesti ogradinita Pitonului si sa-l ai aproape.Iti mai trimit cativa pupici

Si fetelor sa stiti ca o gradinita iese muuult, dar muuult mai ieftin decat o bona care sa-ti vina acasa.

Eu am facut un calcul: pentru micul dejun, masa de fructe si masa de pranz cheltui minim 20 RON (de multe ori depasesc cu mult aceasta suma, mai ales ca fac multa mancare si jumatate se cam arunca - la masa de pranz). La gradinita il duci cam de 20 de ori pe luna. Pai 20*20= 400 RON pe care i-as fi cheltuit oricum acasa numai pe mancare. Asta ar insemna ca platesc pt serviciile gradinitei cam 400 RON.Pai mie mi se pare putin. In schimb daca iei o bona acasa trebuie sa o platesti pe ea, sa cumperi la copil de mancare si sa hranesti si bona, ca doar n-oi tine-o nemancata.Astfel cheltuielile ar fi muuuult, muuult mai mari. Poate numai daca gasesti o bona la ea acasa (cum este bona lui bb3), dar cred ca tot mai scump iti iese.

Oricum, important insa este, cum zicea si Diana, noi sa fim impacate cu alegerea pe care am facut-o. Eu as fi tare impacata daca David n-ar mai plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, Mireal, felicitari pt operatiunea kkcioasa !!

Anaan, felicitari pt promovare sper ca dai de baut in wkd, nu ? veniti la noi ?? te sun maine sa stabilim detaliile

Gigelica, ma bucur ca e ok la noul job

Olga, imi pare rau pt David, cred ca intr-o saptamana o sa se obisnuiasca sigur la gradi

Ela, vreau si eu reteta pt mancarea de praz

Pisigri, foarte frumoasa si adevarata pledoaria ta pt gradinita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Of Novuselu cred ca ati tras o mare sperietura.

gimnasta cazatoare. Sa mai lase jucariile si sa puna mana sa se antreneze bine, sa nu mai dea rateuri

Mergi la inceput

Ce mi-as dori sa aibe si david camera de supraveghere la grad...da cred ca as sta toata ziua numai cu ochii in monitor. Astazi faceam una alta si ma tot duceam si miroseam pijamalutele lui David

Mergi la inceput