Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lidiavai, acum chiar ca nu mai merg la epilat. Mai stiu pe cineva care aproape de luna a 9-a facut varicela si a fost despartita de puiul ei o luna, nu l-a alaptat niciodata. Alta care si-a fracturat glezna......asa ca imi vine sa ma incui in casa

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Ioana, nu o sa nasti in somn, stai linistita dar daca zilele urmatoare nu e programata nici o cezariana, sau nu apare ceva "in viteza", eu zic ca esti urmatoarea

dopul meu era albicios, ca albusul de ou la consistenta, fara sange si in cantitate mare....in 8 ore era Miruna in bratele mele...incepe cu intepaturi si stari de disconfort acolo jos si in zona mijlocului, apoi contractii adevarate...deci vine Raisa !!!
tine-ne la curent!

Lidia, bine ati venit acasa si multa sanatate!

de acu trebe sa stam cu ochii pe forum non stop....ca uite cum apar bebeii...unul dupa altul...Doamne ajuta !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello, girls!
Symo,Mairis, sunt cu gandul la voi. Sper ca sunteti bine si ca in curand vom afla vesti de la voi!
Ioana,stai in pat, papa ceva bun, fa un dus, relaxeaza-te si pregateste-te pt intalnirea cu bb, fie ca se va intampla astazi sau curand. Acum bb e mare, dezvoltat, deci nu ai motive de stres.
Lidia, ma bucur sa aud ca sunteti bine, acasa si ca ai trecut cu bine peste experienta urata. Faci tratament contra edemului? Il alaptezi pe bebe? aaa...schimba-ti semnatura, vorba ta, acum esti mamica, nu mai esti graviduta
Eu am fost astazi la control, mi-am luat rezultatele la secretie si cultura col...totul OK. Mi-a facut echo, bebe are 2800 g, tot in pozitie craniana si tot mai mic cu aprox o saptamana, dar asta este...Elfica, si eu sunt migniona (1,53 m), insa sotul e mai inalt (1,80 m) si mi-a spus dr sa nu ma ingrijorez ca bb e mai mic, pt ca nu are cum sa fie prea gras
Mai merg la control in jurul date de 1 nov, cred ca ma voi duce pe 2.11, ca e martea si cred ca e mai liber putin, stiu ca lunea e ca la nebuni in spitale. Daca bebe nu se grabeste, dl dr haiduc a spus ca facem cezariana pe 11.11.2010
Ahhh, uitam ceva important: astazi am incheiat 36 sapt, intram in saptamana 37 (recunosc ca au fost multe momente in care am crezut ca nu voi ajunge la aceasta varsta a sarcinii)... dau de baut orice poftiti (eu beau limonada, cu multa lamaie, cu miere si gheata).
Gata, m-am lungit destul, ma duc sa intind niste rufe, sa mananc de pranz si intru sa vad ce mai faceti.

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Symo,Mairis, suntem alaturi de voi, asteptam vesti!

LidiaP,bine ai revenit acasa,prin cate ai trecut...bine ca e bebe bine,am fost uimita cand am citit ce greutate si lungime a avut, baiat bine crescut domne.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Misticgirl, felicitaripentru vestile de la eco!
Eu sunt cu copilul la British si nu ma pot abtine, trebuia sa. Vad dc sunt vesti despre MSymo si Mairis.
Fetelor, trebuie sa ne instruim barbatii sa posteze vesti pe forum de cum nastem.uite in ce suspans stam.
Ioana Mami, eu pregatesc niste motate si pentru tine.sa ne spui cand trebuie sa le scoatem pe teren.
La 4 ma intalnesc si cu dr meu; am o groaza de lucruri sa I'll intreb. Mi-am dat seama cat de putin mai am pana nasc!

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 8 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

felicitari Lidia!!!ma bucur ca ati ajuns cu bine amandoi acasa iar acum cel mai important este sa profiti din plin de fiecare moment cu bebele tau si sa lasi lucrurile urate in urma!!!

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
Ahhh, uitam ceva important: astazi am incheiat 36 sapt, intram in saptamana 37 (recunosc ca au fost multe momente in care am crezut ca nu voi ajunge la aceasta varsta a sarcinii)... dau de baut orice poftiti (eu beau limonada, cu multa lamaie, cu miere si gheata).

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

M-ai zapacit de tot. Tocmai astazi ma uitam in lista sa vad cine are UM in aceeasi zi cu mine si mi-au picat ochii pe tine. Acu' ce-mi facusi, eu intru in 36 si tu in 37?

Felicitari pt vestile bune si data cezarienei.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor ganditi-va si la crisuletz se duce la doctor acum..durerea aia nu a lasat-o deloc..si acum i s-a contractat toata burta..ea are si un chist de 6 cm..sper sa fie totul bine.. a zis ca ma anunta cand iese de la doctor

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Crisulet suntem cu gandu si sufletu alaturi de tine
te asteptam cu vesti bune

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Lidia, bine ai revenit. E trist ca ai trebui sa treci prin atatea si ai stat in spital, insa important este ca bebe e bine sanatos si voinic. Abia astept sa vad pozele cu el.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput