Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele celelalte, nu mai stati doar sa cititi ce se scrie aici, impartasiti-va si voi visele, insomniile, emotiile, asa cum spunea Crisuletz!practic, noi nici nu stim de existenta voastra si-i pacat!
Crisuletz, cum te mai simti?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicio veste de la fete?

Victoria, si Sofia mea a avut icter pana la 6 saptamani.Ma punea pediatra ei sa ii dau fenobarbital, tratament corect pana una alta, dar am lasat copilul in pace, ea nu era somnolenta oricum, i-am intensificat mesele la san, ca sa ii pun ficatul si bila la treaba, si i-a trecut. Dar foarte bine ca ai investigat, la saracul Siluan nu a fost un icter prelungit banal, ci un prim simptom al unei afectiuni urate...Si si noi doi avem aceeasi grupa de sange, B3 insa. Asa a fost sa fie.

Alina, csa ne povestesti de intalnirea cu Calciu.

Lidia, felicitari inca o data! Ati trecut peste ce a fost greu, de acum...e un alt drum, plin plin de bucurii, ai sa vezi

Noi mergem la nani. Am sunat la spital, analizele mele sunt bune ( aveam o teama cu glicemia, dar e 80 , proteine in urina nu-s-temerile mele ), o sa repet transaminazele vineri ca sunt spre limita superioara si cand am rezultatele, ma programez la urmatorul control. Va !

PS O pentru Eva-televizorul

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

am pregatit niste chestii pe la bucatarie si in drum spre calculator ma gandeam: ce se precipita lucrurile, doar n-o mai fi nascand careva !!!

si acu citesc de Crisuletz !
are DPN-ul dupa mine... sa mai stea d-soara Eva Maria acolo la caldurica, ca inca nu-i momentu ei...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Crisuletz, spune-i Evei sa stea cuminte la caldurica, n-are de ce sa se grabeasca. Sper sa fie bine, sa nu ne dai emotii.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Mirunam: Multumesc mult pt link-uri. Nu ma apuc acum, dar le pastrez. Mai am de terminat un goblen inceput in tinerete si nu ma las pana nu il termin. E un peisaj montan f frumos si trag tare, poate il termin pana nasc, desi nu cred, ca e mare, format gen A4 sau si mai mare si mai am destul pana sa il termin (cam 10 cm, dintr-o parte intr-alta). Dar cand voi termina si voi avea timp, trec la chestii pt bebe!

Misticgirl: Bravo, bine ca sunteti bine! Maine vad si eu ce estimeaza dl. dr. Cand ma "vede" mamica, in functie de cum arata colul meu, ca pe 13 era complet inchis...

LidiaP: Felicitari si ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine! Ai lapte sau de la stresul de dupa + antibioticele pe care a trebuit sa le iei, nu ai putut alapta si apoi ai pierdut lapticul? Oricum, bine ca sunteti bine tu si bebe! Asteptam poze cu voi pe noua locatie! Spune-ne cum il cheama pe nemernicul de dr. care te-a lasat balta dp ce toata sarcina te-a jupuit de banutzi, ca nu strica sa stim.

AnaO: Cum e in spital, ca banuiesc ca intre timp te-ai internat. Cred ca e greu, te plictisesti, dar sa stii ca ne ai alaturi, nu esti deloc singurica!

Ioanamami: Abia asteptam vesti de la tine, tine-ne la curent!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, tie parca ti-as scoate "dansatoarele" la lucru, dar lu' Kitty NU, am zis ! La ea e devreme

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
M-ai zapacit de tot. Tocmai astazi ma uitam in lista sa vad cine are UM in aceeasi zi cu mine si mi-au picat ochii pe tine. Acu' ce-mi facusi, eu intru in 36 si tu in 37?

Victoria,astazi implinim 36 saptamani, adica de maine avem 36 sapt si o zi (ceea ce inseamna ca suntem in a 37-a sapt de sarcina). Asa calculeaza si doctorul meu. Uite, ca sa nu mai faci calcule (stiu cum e cu calculele acum, gravidute fiind ), iti spun saptamanile pana la finalul sarcinii:
* 20.10-27.10 - a 37-a saptamana ;
* 27.10-3.11 - a 38-a saptamana ;
* 3.11-10.11 - a 39-a saptamana ;
* 10.11-17.11 - a 40-a saptmana

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

crisule, suntem alaturi de tine!!! asteptam vesti bune!!!

claudia, felicitari pt vestile bune de la eco, parca mai ieri ne plangeam pe aici din cauza contractiilor.

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Kitty, suntem alaturi de tine si o rugam pe micuta Eva sa stea la caldurica si sa ne creada ca e mult mai bine la mami in burtica. Sa mai astepte si ea macar o luna
ratusca, asa este...a trecut repede timpul. De aceea spuneam ca nu-mi vine sa cred ca am ajuns atat de departe: la 18 sapt au inceput contractiile, am stat 12 zile in spital cu colul deschis la orif intern si scurtat, am contractii de atunci si inca ne tinem tari . Sper sa reusesc sa-l tin pe bebelus pana pe 11 nov.
Ma duc sa mananc felul doi, sa aranjez hainutele lui bebe pe raft si revin. Sper sa primim curand vesti de la fetele care ne tin in priza!

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am un feeling ca la ioana o sa meraga repede..avea deja colul scurtat si deschis..voi ce ziceti?

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput