Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

LIDIA prin ce ai trecut
ma bucur ca acu sunteti bine, cu bebe acasa.
pana la urma cum a ramas cu endemu ala??? s-a retras? sau ce s-a intamplat?

te asteptam cu pozici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

..............................................
.........................................................
.........................................................
...............................................................................
..............................................

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ioana stai cumintica in pat. vezi cum evolueaza lucrurile.
oricum fii pregatita pt orice.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

lidia prin ce spaime trebuie sa fii trecut! important e ca s-a terminat cu bine la final si sunteti amandoi sanatosi!

Felicitari inca o data, multa sanatate si noroc bebelului!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

lidia, bine ai revenit acasa!!!! vai, prin cate ai trecut!!!!...ne bucuram ca esti bine, ca bebe este sanatos!!!!!!!!!....ai fost la salon de te-ai epilat??? uffff...
pupici si asteptam sa ne mai scriiiiiiiiiiiiiii!!!!!

cezariana,cum a decurs??

ioana..le scoatem pe rand...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Lidia bine ai revenit ma bucur ca totul s-a terminat cu bine ca bebele tau este ok mai ales dupa ce ai tras

ioana suntem alaturi de tine ...mi s-a facut deja pielea de gaina si ...deja ma vad disperata in pielea ta...mai ales la prima sarcina daca esti si putin "paranoia" ai sanse sa te creada lumea ...sa ne tii la curent

Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lidia imi pare rau ca ai trecutr prin asa experienta..dar ma bucur ca s-a terminat cu bine si acum esti fericita mami de bb Ianis

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana vio sa inteleg ca motzatele le-ai scos pt ioana ?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Bine ai revenit Lidia_P. Chiar te asteptam cu povestea. Incredibil prin ce ai trecut. Felicitari pt curaj si pt bb grasunel si sanatos. Sa va dea DD multa sanatate, noroc, dragoste si sa va bucurati de el si de realizarile lui.

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca, genial visul cu bebelusa care bea tuica Hai si tu la goblenat, nu vezi ca ne-a prins pe toate. O data ce ai inceput devii dependenta

Lidia, felicitari inca o data pentru bebele sanatos. Este ingrozitor prin ce ai trecut, noroc ca au descoperit la timp ce ai. Pana la urma s-a confirmat diabetul gestational? Eu am fost uimita de greutatea bebelui. Avem un nou cont pe Picasa cu adresa de mail: ursuleti.novdec2010@yahoo.com special pentru poze cu pitici. Pe cel vechi nu mai este loc.

Ana_Vio de declar sefa galeriei, tare frumos scrii cu motate ...vreau si eu cand va fi cazul

Elfica, am postat doua link-uri nu am trimis pe PM. Acestea sunt:

1. http://album.alfemminile.com/album/seeall_420012_14/Schemi-punto-croce.html - 2500 modele

2. http://picasaweb.google.com/Monicilla

Etamina gasesti la Bucur, sunt vreo 3 mercerii dotate. La fel si ate. Astept sa te apuci si tu si sa ne arati realizarile!!!

Ioana, Corina a descris dopul ca albusul de ou dar poti sa il confunzi cu secretia. Daca ti s-a parut diferit totusi de secretia zilnica inseamna ca e altceva. Nu as lua No-spa, la un moment dat tot va trebui sa nasti . Avea dreptate Doura, ce faci, mai tii fata cateva luni???

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput