Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu arata la fel la toata lumea! Mai tii minte cum descria Corina (Bravegirl), zicea ca arata ca un albus de ou... Mai verifica o data bagajul, ca poate in curand trebuie sa o iei din loc... Suntem alaturi de tine!!!

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Nu stiu mai fetele mele ... ca eu tot am niste stari ciudate ...simt eu ca se intampla ceva pe acolo ...
Am bagat un no spa...sa vedem ce se intampla...
Clar bebelica mea care cred ca pana acum a ajuns la vreo 3.5 kile (cred) vrea sa ma cunoasca ...
Sau pur si simplu sunt eu speriata ....
Mama lui de dop...am cautat poze cu el pe net :-)) dar nu am gasit decat o poza...si avea sange ..la mine nu avea...
Mda...va tin la curent ...ma duc sa mai fac un pisu

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Ma speriati!!!!!!!!!!!!!!:-(((((((((((((((((

Fericita 37+ Raisa Maria

ioana esti in luna a9a...bb are deja peste 3 kg..ce credeai ca o mai tii cateva luni?..hai curaj ca nu are de ce sa-ti fie frica..spne-ne ce se mai intampla pe acolo..da si un telefon la doctor...noi suntem aici pt tine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sa nu ma dati disparuta ... ma duc sa ma intind in pat ...
Sa vedem cum evoluam ...

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput

:-(((( Albus de ou ?!??????
Asa era si al meu .........UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ioana nu te panica! ai vazut cat a durat la corina de la eliminarea dopului pana a nascut (noaptea incepuse sa elimine si abia la 6 seara au inceput contractiile adevarate).
machiazate, fa un dus, etc ca sa dai bine la poze, si cum spune si douara (ca ea stie mai bine) monitorizeaza contractiile, apoi fugutza la un mic control la doctor

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Buna burtici,

Revin si eu pe forum dupa aproape 4 sap cu multe schimbari petrecute in viata mea.In prmul rand ca acum nu mai sunt gravi ci proaspata mamica.
Am intrat sa va scriu cate ceva din peripetiile prin care am trecut in perioada cat nu v-am scris.
Incep cu internarea mea in regim de urgenta din data de 27.09 la spitalul Cantacuzino asta dupa ce medicul meu curant s-a spalat pe maini de mine cand a vazut conplicatiile pe care le aveam (posibil diabet gestational, bebe mai mare cu 3 sap ecografic, mult lichid si un endem pe picior necunoscut).
Primele doua zile am stat in spital si nu ma baga nimeni in seama, imi faceau doar o monitorizare si veneau la vizite cate 10 medici si fiecare isi dadea cu parerea legat de ce as putea sa am eu la picior dar nu lua nici unul nici o decizie mai ales ca stiau ca dr meu este la Elias si erau foarte reticienti.
Cu ajutorul unor relati am reusit sa convingem unul din medici ginecologi de acolo ca sa imi preia cazul.Domnul doctor Adrian Toma, doctorul datorita caruia acum sunt inca in viata asa cum o sa vedeti mai departe.
Imiediat ce m-a luat in evidenta a inceput sa umble cu mine la peste 10-15 medici si profesori de diferite specialitati doar o gasi pe cineva care sa mai fi vazut un alt caz la fel cu al meu cu un asemenea endem pe picior, din pacate nu am gasit niciunul chiar multi ramaneau socati de ce vedeau.
Dupa doua sap de antibiotic si nici un rezultat favorabil cu piciorul hotaraste impreuna cu doi chirurgi sa fac cezariana si in timpul cezarienei sa imi ia si o biopsie din picior.Teama dr cea mai mare era sa nu fie o infectie la picior care sa plece catre abdomen si sa ajunga la fat (incepusem sa fac un endem asemanator si pe burta).
In data de 11.10 la ora 11:10 s-a nascut baietelul meu, un grasunel de 3950 gr, 54 cm , APGR 8 ,36 sap si frumos de imi vine sa il mananc.
Bebele nu a avut nici o problema decat o glicemie putin mica care s-a tratat cu cateva zile de glucoza.
La 4 zile dupa operatie au venit rezultatele de la biopsie, infectie majora cu candida, la un pas de septicemie, sursa de infectie un tratament cosmetic cu ceara traditionala.

De doua zile suntem acasa toti trei, cu un baietel super cuminte si mancacios si eu cu un picior care incepe sa se trateze.

Vreau sa va spun ca in timpul sarcini am luat 23 Kg, in tipul petrecut in spital am pierdut 27kg, acum am mai putine kg decat aveam cand am ramas gravida.

As vrea sa pun niste poze pe picasa cu piticutul meu, vechia adresa mai este valabila?

Va pup pe toate si sper ca nu v-am plictisit

33+ Ianis Andrei

AMR 5 sap (sa ne ajute Dumnezeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hai Ioana!!Mult curaj si nu te perde cu firea. Daca bebelina vrea deja sa va cunoasca e bine. Oricum vorba Alexei-sunteti deja in luna a 9a .

Fetelor am si eu o intrebare: de vreo 20 minute ma tot loveste bebe jos, in col. Ma doare de numa cand imi da cate una de ma misc pe scaun. E normal?? at trebui sa ma sperii?? oare s-a intors? Voi aveti asa ceva? pana acum niciodata nu m-a lovit asa mult. Imi mai dadea cate una dara atat. Acuma imi tot da de vreo jumate de ora cate una in fiecare minut

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Am sunat doctoru ...
Auziti raspuns "Eu ti-am zis ca ai colul scurt si deschis la interior"
si eu i-am zis "Pai da si mi-ati zis ca ne vedem , vineri pe 22?!?...azi e miercuri , 20"
Mi-a zis sa stau in pat ..sa mananc numai chestii usoare sa astept cumintica ca ne putem vedea azi ...sau vineri ...

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ioana, treci la dus, aranjat parul, machiat - la fel ca Brave si ia bagajelul si mergi la spital.

Symozicea ca intra la 13 in operatie. Ce o face? Am emotii

Fetelor, cu listuta nu ma uitati si pe mine. Eu n-am intrat niciodata prin conturile alea pe acolo, v-am vazut odata la o intalnire ca avea cineva linkul cu poze jos la semnatura si am putut intra. In rest n-am intrat niciodata, nu stiu nici parola dar asta nu inseamna ca nu sunt aici. DA?

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Heyyy ....nu ma goniti la spital...io stau aici cu voi
Acus chiar ma duc in pat...poate nasc in somn :-))

Fericita 37+ Raisa Maria

Mergi la inceput