Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
ioana, scoatem agitatele si pt tine???
34+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu
Elfica spune:
Nu iti face griji, e firesc. Si la mine a fost mai mare pana la 28 de saptamani, cand a inceput sa fie mai mica. Eu si sotul meu suntem mai micuti de inaltime (eu 1,52, el 1,64) si medicul ne-a spus ca sa nu ne asteptam sa iasa un copil de 5 kg. din noi, e firesc ca materialul genetic sa isi spuna cuvantul. In plus, e si fetita si ele sunt mai micutze... Daca la voi nu e cazul (din cate mi te aduc aminte din foto de pa album, esti inalta si banuiesc ca si sotul e). Oricum ar fi, sunt multe motive pentru care poate scadea putin, dar ulterior poate la fel de bine sa creasca si sa fie iar mai mare. Nu toti copiii se dezvolta uniform. Plus, nu uita ca sunt doar niste valori, care au o marja serioasa de eroare. Stiu multe mame care chiar inainte de nastere au facut eco si au avut niste estimari, iar bebe a iesit cu totul altfel... Asa ca fii linistita si gandeste pozitiv! Bebe e bine, nu a patit nimic!
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele eu intru in priza vad k la voi bebeii sunt mai mari si grasuni. iar la mine la ultima eco, era mai micuta decat de obicei.. ea mereu era cu o sapt mai mare. iar acu 3sapt, era mai mica cu aproape o sapt. sa imi fac griji???? de la ce o fi scaderea asta?? Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
38+
bebelu86 spune:
multumesc mult de tot pt raspunsuri
m-am mai linistit un picut.
sper sapt viitoare sa fie mai bine
va tin la curent
off ce emotii... SImo sigur e acu in operatie. in orice moment isi va vedea puiu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
douradoudou spune:
ioana cred ca incepe ..asteapta contractiile acum..si apoi monitorizeaza-le ..cand sunt dese si regulate fugi la doc.mai scoatem un rand de agitateeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
Elfica spune:
Dupa ce pierzi dopul poate dura mult, dar la fel de bine poate dura si putin... nu e regula! Suna-ti medicul si vezi ce spune! Daca nu a fost de ziua ta, poate fi azi... Fii tare, nu te pierde cu firea, dar nici nu neglija! Poate o vizita la doctor nu ti-ar strica, sa vada cum e colul: deschis in exterior, sters, ca atunci apreciaza mai bine cat mai ai pana nasti... Bafta multa! Suntem pregatite si pt tine!!! Avem majorete din plin!
citat din mesajul lui Ioana_Mami Hai ca incep si eu ... Acum o ora mi s-a parut ca am eliminat dopul...arata ca o secretie la culoare si consitenta ...dar avea forma de dop... Bunnn am citit ca dupa eliminarea lui poate dura saptamani pana la nastere ...asa ca nu m-am panicat ... Si acus ma inteapa burta ...e o senzatie ca si cand 30 de ace ma inteapa in acelasi loc...Astea sunt contractii dureroase? Mamicile care ati avut contractii dureroase...cum le-ati descrie... Sa stim si noi astea mici si paranoice Fericita 37+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
38+
Ioana_Mami spune:
Nu stiu mai fetele mele ... ca eu tot am niste stari ciudate ...simt eu ca se intampla ceva pe acolo ...
Am bagat un no spa...sa vedem ce se intampla...
Clar bebelica mea care cred ca pana acum a ajuns la vreo 3.5 kile (cred) vrea sa ma cunoasca ...
Sau pur si simplu sunt eu speriata ....
Mama lui de dop...am cautat poze cu el pe net :-)) dar nu am gasit decat o poza...si avea sange ..la mine nu avea...
Mda...va tin la curent ...ma duc sa mai fac un pisu
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Ioana_Mami spune:
Ma speriati!!!!!!!!!!!!!!:-(((((((((((((((((
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
douradoudou spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Nu stiu mai fetele mele ... ca eu tot am niste stari ciudate ...simt eu ca se intampla ceva pe acolo ... Am bagat un no spa...sa vedem ce se intampla... Clar bebelica mea care cred ca pana acum a ajuns la vreo 3.5 kile (cred) vrea sa ma cunoasca ... Sau pur si simplu sunt eu speriata .... Mama lui de dop...am cautat poze cu el pe net :-)) dar nu am gasit decat o poza...si avea sange ..la mine nu avea... Mda...va tin la curent ...ma duc sa mai fac un pisu Fericita 37+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
dopul nu trebie sa aiba sange neaparat..si nu mai lua no=-spa ca nu ai de ce
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
ukume24 spune:
Hai Symo!!!!!! suntem cu gandul la tine!!!
32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!