Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)
Raspunsuri - Pagina 4
beatrice75 spune:
Si Symo si Mairis nasc la Euroclinic?
Bebelu, multam, am citit azi dimineata de contul acesta nou, dar uitasem
36+
37 ecografic
bebelu86 spune:
fetele eu intru in priza
vad k la voi bebeii sunt mai mari si grasuni.
iar la mine la ultima eco, era mai micuta decat de obicei..
ea mereu era cu o sapt mai mare. iar acu 3sapt, era mai mica cu aproape o sapt.
sa imi fac griji????
de la ce o fi scaderea asta??
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
douradoudou spune:
hai symooooooooooooooooooooooooo..e 1
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele eu intru in priza vad k la voi bebeii sunt mai mari si grasuni. iar la mine la ultima eco, era mai micuta decat de obicei.. ea mereu era cu o sapt mai mare. iar acu 3sapt, era mai mica cu aproape o sapt. sa imi fac griji???? de la ce o fi scaderea asta?? Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
nu iti face griji...si bebelina mea era cu cateva zile mai mica apoi recupera fara ca eu sa fac ceva in mod special sigur o sa-si revina
Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia
ratusca83 spune:
miruna, eu am in program gris cu lapte si dulceata de gutui deasupra....
beatrice, decat symo naste la euroclinic, din cate stiu eu.....
vai ce emotii!!! ..in cateva minute isi va vedea comoara
nu v-am spus ce am visat...eu nu nascusem,dar miruna, da..si avea o fetita,care manca ou prajit cu cartofi si bea tuica....venise pe la mine cu ea....m-am trezit razand...
34+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 fetele eu intru in priza vad k la voi bebeii sunt mai mari si grasuni. iar la mine la ultima eco, era mai micuta decat de obicei.. ea mereu era cu o sapt mai mare. iar acu 3sapt, era mai mica cu aproape o sapt. sa imi fac griji???? de la ce o fi scaderea asta?? Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
bb-eii nu cresc mereu la fel..cresc in "salturi" ..asa a fost si al noi..o data mai mare..o data mai mica..depinde..nu ai de ce sa te ingrijorezi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
sunset_zuzi spune:
scot si eu agitatele pentru Symo
bravegirl spune-ne cum este acasa cu bebe
miruna bafta maine la medic
Doamne ai grija si de noi 35+ Alexia
Ioana_Mami spune:
Hai ca incep si eu ...
Acum o ora mi s-a parut ca am eliminat dopul...arata ca o secretie la culoare si consitenta ...dar avea forma de dop...
Bunnn am citit ca dupa eliminarea lui poate dura saptamani pana la nastere ...asa ca nu m-am panicat ...
Si acus ma inteapa burta ...e o senzatie ca si cand 30 de ace ma inteapa in acelasi loc...Astea sunt contractii dureroase?
Mamicile care ati avut contractii dureroase...cum le-ati descrie...
Sa stim si noi astea mici si paranoice
Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Elfica spune:
Si eu sunt pe aici, am terminat de lecturat!
Crisuletz: Stai cuminte, ca te laudai ca astepti pana in decembrie si tu vrei octombrie. Azi nu te misti din pat, da?
Beatrice75: Maine merg si eu la dl. dr. si il intreb in ce situatii nu voi putea conta pe prezenta dansului. Eu stiam ca lunea e de garda toata ziua la Euroclinic, dar vad ca dimineata e inca la Filantropia. Abia astept vizita de maine, ma duc dupa ora 18, ca e mai liber decat dimineata, iar dansul e de garda, asa ca va avea timp de discutii. Sper, cel putin!
Mirunam: Si mie imi place mult sa cos la goblen, pana acum am cusut doar din cele cu schita si coduri de culori si abia astept sa il termin pe cel inceput. Dar, vreau sa ma pregatesc si pt cand vine bebe. Am notat link-ul indicat pe forum, dar se subintelegea ca ai mai transmis privat inca ceva. Da-mi si mie tot ce ai, sa mi le notez in lista mea de informatii importante, ca sigur voi avea nevoie. Si inca ceva: de unde se cumpara acum etamina? De la papetarie (si daca da pe unde mai sunt, ca le-au cam desfiintat) sau de la ce magazin iei tu de regula?
In rest, toate bune, va si asteptam vesti despre mamicile de astazi! Oare pe langa cele deja anuntate, mai apar si surprize? Sa vedem! Eu in fiecare zi si seara ma intreb daca asta e ziua cea mare sau urmatoarea... ma intreb daca ma mai trezesc dimineata in patul meu sau ajung la spital... Sper sa mai stea macar o saptamana, dar nu e dupa mine...
38+
ratusca83 spune:
deci, m-am decis!!!!! ma apuc de cusut goblenuri...cand vine domnul sot il iau in oras sa-mi caut
34+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu