Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, relax... am tot 70 kile, copilul meu e mai mare decat al Larisei, ca varsta, si are 6300... Asigura-te ca Iulia e cantarita cam la aceeasi ora, si mancata - daca asa ai cantarit-o si data trecuta... Io tot asa il cantaresc, lunar, la ora 13, dupa mancare, cu pampers... Iar 5300 la 2 luni nu e putin, e chiar bine... Acuma, ai dreptate, ca nu a pus cum trebuie saptamana asta... Dar poate recupera.. La mine asa s-a intamplat, am insistat mult cu papa, mesele acum dureaza minim o juma de ora, fata de maxim 15 min, si il tot cantaresc... Cum papa sub norma, cum il mai tin, ba mai ragaie, ba il sucesc, si iar mananca... Si nu da afara, sa zici ca il indes fara voia lui... CA el trage din titi- asa ca pe mine m-a ajutat cantaritul lui...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, ma bucur ca totul e bine cu Matei, la control.

Larisa, ce mare e Nectarie... Laptic de calitate.. Bravo!

Victo, mereu ma uimesti, chiar nu stiu cum le reusesti...

Eladea, imi pare rau ... of, biata de tine cu fierea...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, fetelor, isabela mea iar doarme... nu stiu cum sa fac sa o tin treaza mai mult. peste zi aproape nu doarme, reprize scurte de 15 minute, iar seara degeaba incerc s-o tin de vorba si sa ne jucam, ca oboseste mai tare si incepe apoi sa mataie in loc sa doarma... asa ca am lasat-o sa doarma, sa vedem cate mese avem in noaptea asta!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Otilia a mea avea 4700 la 2 luni si o sapt, doctorul a spus ca e bine , e in grafic . si eu insist cu mancarea dar degeaba si dupa jumate de ora mai incerc dar fara sanse incerc sa ii dau cu bibe laptic muls, isi face greata cand ii bag tetina si cu lingurita lasa sa curga pe langa
doar azi am reusit de 2 ori dar cu lingurita cate 20 ml.

imi e un rau credca de foame si fata doarme pe burta mea ca mi-a facut capul toaca de mofturoasa ce era si nici nu imi vine sa ma ridic ca se trezeste si tre sa ii fac si baita ca aseara am sarit peste de oboseala

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir!

Mama, circ am avut in seara asta. L-am lasat sa planga 2 minute (asta dupa eforturi lungi de a-l lasa jos) ca ma chema natura si nu puteam sa-l iau cu mine si pentru alea 2 minute a urlat in hohote inca alte 10 cu toate bratele si mangaierile, nik frate, pana nu si-a descarcat toate supararile a fost galagie. S-a facut profitor, ca deh, mie-mi era mila de el si saream in spagat in fata lui numai sa pot sa-i alin putin durerea, asa ca scoatem militaria din pod si vedem ce iese. Numai ca nu prea ma vad asa serioasa, dar trebuie sa incerc, totusi, mai incolo ma mananca si pe mine, ficatii sunt terminati.

Otilia, ehh, am incercat cu pauze, ca eu tot am vrut sa ma dezic de muls, ca doar acuma e numai pe laptele meu si nu are sens, dar cand i s-a pus pata cu toate plimbarile si aerul dat afara, cand il apropii de san iar e terminare, dar cand face ace si suge binisor nici completare nu-i dau, dar na, tot in capul meu se sparg toate, ca e marait si nu ai cu cine te intelege. Acuma macar nu urla de foame uneori nici dupa 4 ore, dar il pun eu ca nu de alta, tre' sa pape. Noi avem 6800, dar stagnam de cateva zile, nu-mi bat capul, e in regula cu greutatea si totusi e aproape aproape de 3 luni, asa ca poate a intrat pe ritmulde crestere din categoria 3-6 luni

Larissa, bravo mami, sa-ti traiasca flacaul

Eladea, ups, chiar aiurea cu fierea, eu sper ca totusi sa gasesti o metoda sa eschivezu cutitul, dar nu la nesfarsit, ca nu-i de gluma, pancreas Sanatate multa!

Oana, bravos, ma bucur ca totul e ok, dar voi controlul asta l-ati facut profilactic, sau?

Victo, mai poti mami? Imi pare rau ca Stefan te lcureaza asa maxim.
Eu visam la o diferenta mica intre copii, dar sincer cand va citesc ma cam strange in spate. Cand ma uit la Victor si ma gandesc ca o sa se simta inlocuit, cand imi zboara mintea la ce minuni ar putea face ca sa atrage atentia mi se cam lasa... Om trai si om vedea, poate totusi razboinicul meu cel mic va fi ok si-mi va mai da curaj.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

of, fetelor, isabela mea iar doarme... nu stiu cum sa fac sa o tin treaza mai mult. peste zi aproape nu doarme, reprize scurte de 15 minute, iar seara degeaba incerc s-o tin de vorba si sa ne jucam, ca oboseste mai tare si incepe apoi sa mataie in loc sa doarma... asa ca am lasat-o sa doarma, sa vedem cate mese avem in noaptea asta!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Bag-o cu fundu-n apa, sigur se trezeste. Cand face asta kk si il duc sa-l spal la chiuveta se dezmeticeste bine, el trezindu-se de cum il schimb, ca nu l-as pune adormit cu curu'-n chiuveta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
L-am cantarit si are 8200 gr.
Luni ma duc si la medic sa vaz ce mai zice.
Cred ca am cea mai tare tzatzi de pe aicisa....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Ma duc sa ma impusc

Vad ca la voi merge treaba struna. Tu slabesti, voinicul creste ca Fat-Fruumos, toata lumea fericita.
La noi totu-i pe dos.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Of Otilia...imi pare rau...dar ce probleme sunt? Ca stiam ca tu alaptezi pe cea mica...exclusiv nu?
Eu slabesc si pentru ca nu exagerez cu mancarea. Altfel cred ca ar merge o idee mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa, ce urias ai tu acolo

si ia zi, inca ii vin hainutele de 0-3 luni?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

da'de unde ...is mici rau de mult...acum nu stiu cat are inaltime ( aflu luni) ca asta e mai importanta. Avem hainute de 6 luni acum. Astea ii vin. Si ai sa razi dar am un hanorac de la ASDA cu un tigru pe el si dugi verzi etc care inca ii mai vine. In rest doar de 6 luni. Si sigur in curand trecem la 6-9 luni haine. La body deja am trecut mai mari ca cele de 6 luni de la Z ii sunt fixe. Si culmeaa ca nu mananca f des. La 3-4 sau chiar 5 ore si sta si f putin la san. Dar ii vine mult lapte nu stiu cum ca mereu se inneaca si dupa supt e precum un motan cu mustati de lapte. Cred ca e laptele gras totusi. Mama zice ca asa l-a avut si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Noi suntem la cele de 3-6 luni dar eu ma gandeam ca sunt marimile proaste - inca mai avem eva body-uri de la Mother care de 0-3luni care vin binisor - mai indesem un pic chiloteii si se inchid la capsa din mijloc . Salopete avem si de 6 luni fixe. Au intrat la apa cred.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara,delfinariu!!

a trecut ceva timp decand,nu v-am scris;insa am avut botezul Clarei,pregatiri,musafiri..plimbari..
In general suntem bine,Clara creste,noaptea se trezeste de 2 ori si daca nu s-ar trezi Thomas am dormi pana la 8,9 dimineta.
Singura problema(la fel ca Filip al lui Eladea 2005) ca seara in jur de ora 19 o apuca o criza de plans,ca abia o mai calmez.
Diana,sambata am fost si noi la un botez(fiul la o prietena)si am crezut ca poate ne cunoastem personal,insa noi am fost de la ora 15,30.
LA multe lunite Evei,Miruna si Dimitrie sa cresteti mari si sanatosi alaturi de toti delfinasi!!

cat de curand o revin si cu poze.
pupici si noapte buna!

Gina mami de,Thomas Antonio(21.02.2008) si Clara Maria(02.08.2010)

Mergi la inceput