Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 dragi mamici din bucuresti, care va veti baza pe mamici / soacre, daca auziti de o bona buna prin prieteni, dati-mi de veste va rog!! incerc sa ma hotarasc la bona / cresa, desi cred ca inclin catre bona si daca gasesc o persoana de incredere o iau mai devreme, chit ca o platesc cat stau si eu acasa, numa sa fie ok! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
inca un argument pentru bona e ca asa mai poti iesi si tu cu sotul intr-o seara. te mai poti duce la o nunta ceva. o anunti si ea vine si sat cu copilul. altfel fara parinti in bucuresti esti ca legat de maini si de picioare. plus ca mi-e greu sa cred ca la cresele particulare 2 oameni fac fata la 10 copii mici. ei mai cad...etc etc. mie imi suna imposibil. nici nu stiu daca e asa ceva in Bucuresti si daca isi asuma cineva asa o raspundere. eu am familii prietene care desi au dat acum copii la gradi au pastrat bona. i-au dat la program scurt, bona se duce ii aduce, le da mancare, ii pune la somn. cat sunt la gradi ea gateste, face curat. super boierie.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#
Victo spune:
bumblebee, ei..iaca eu ma plang..ca uite Aelita ce frumos vorbeste..de parca ar fi ingerasi copiii ei :) nici Larisa nu se plange ca i-ar fi greu cu 2.
numa io ma plang :):)
depinde si de copil, si de parinti, ce sa zic..habar n-am.
acum greul asta cd sunt mici, trece, nu tb sa te descurajezi tu numa dintr-atata.poate ca ai tai vor fi cuminti amandoi.
Si Stefan mai are si momente in care ne intelegem, acu sa nu va ganditi ca e chiar asa tiran :)spre ex s/a smecherit si dc face vreo traznaie..vine si zice..n-am vrut, iarta-ma..dc ma loveste..da sa pup... din astea..ce sa-i mai faci...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui Victo bumblebee, ei..iaca eu ma plang..ca uite Aelita ce frumos vorbeste..de parca ar fi ingerasi copiii ei :) nici Larisa nu se plange ca i-ar fi greu cu 2. numa io ma plang :):) depinde si de copil, si de parinti, ce sa zic..habar n-am. acum greul asta cd sunt mici, trece, nu tb sa te descurajezi tu numa dintr-atata.poate ca ai tai vor fi cuminti amandoi. Si Stefan mai are si momente in care ne intelegem, acu sa nu va ganditi ca e chiar asa tiran :)spre ex s/a smecherit si dc face vreo traznaie..vine si zice..n-am vrut, iarta-ma..dc ma loveste..da sa pup... din astea..ce sa-i mai faci... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
pai io de ce sa ma plang mai...Ale e la gradi...asta micu' doarme, papa si se joaca cu jucaria. maraie f rar. adoarme cu suzi si ca sa n-o scape ii pun paturica peste suzi pana adoarme. ne mai jucam si noi de placere asa.
bine in casa sunt 1000 de lucruri de facut plus alte n treburi. fac si io ce pot si cand pot. si pe cat posibil incerc sa nu ma mai stresez. acum de exemplu bucatarie e intr-un hal de nehal ca am gatit..asa o las. e si maine o zi. se mai aduna praf, multe nu-s facute la timp. ei...asta e! sanatosi sa fim. al meu sot nu e pretentios si nici nu comenteaza.
Otilia, ca am citit acum din urma sa vaz care e baiul. Pai mai...tu tre'sa mai faci unul ca vaz ca te ingrijorezi mai ceva ca la primul! Pai cum compari tu barbatul de fi'miu cu finuta de fi'ta? Ale la 2 luni avea 5.300. Si n-aveam alta tzatzi...tot asta Si s-a nascut cu 3.500 gr.
Otiliav spune:
Mai Larisa ca bine zici. Destul ca le compar intre ele ca am grafice suprapuse cu toate trei cum au crescut, rapoarte, crestere pe zi
De fapt o compar cel mai bine cu Ana ca s-au nascut aproape cu aceeasi greutate. Iar ea fix la aceleasi zile e sub Ana cu 550 de grame, ba e chiar si sub Elisa cu 200 de grame. Dar Elisa a avut la nastere 600 de grame mai putin si e o slabatura acum are 10.7 kg la 2 ani.
Sunt curioasa cum veti incepe voi diversificarea.
Mycya deci noi doua avem delfinase manechine. Au luat amandoua cam la fel de la nastere.
Alinuta, (apropo pot sa te alint asa?) tin minte ca tu ai pierdut cateva sarcini asa ca nu te-as sfatui sa astepti prea mult daca sunteti hotarati pentru bb2. Eu iar sunt singura cu ele trei dar mi-am intrat in ritm. E mult mai bine fata de data trecuta cand a fost sotul plecat. Ideea era sa nu lasi anii sa treaca ca viata-i scurta si parca e mai bine sa o traiesti intens si cati mai multi ani sa ai cu copii tai.
Eu din cauza cezarienei si ca mi-a fost tare greu cu Ana mica am tot amanat bb2. As fi putut sa mai stau un an acasa dar n-am mai rezistat. Cu Elisa am inceput la 9 luni dar ea profita ca-s acasa cu Iulia asa ca va fi cea mai rasfatata. Dar parerea mea e ca e foarte practic sa se intre din Cic 1 in Cic 2 ca primul copil il ridici binisor, chiar de gradinita uneori.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
larissa_79 spune:
Otlia, asa te vreau draguta mea!
care Alinuta vrea bebe2? cine e curajoasa?
si ca sa mai destindem atmosfera va bagati la un cardio?:
http://www.youtube.com/watch?v=amLDQgF6mb0&feature=related
Hai Otilia, crispro, oana si cine mai doreste...lasati graficele, cataririle. lasati dom'ne copii sa creasca...cresc ei singuri!
Diana_Eva spune:
miha13gina - Hei voi erati aia cu fitze multe ? Noi eram aia putini si fara multe talente.
Daca te-ai uitat, eram cu landou grena, lasat la intrarea in biserica in pronaos - de fapt de la 2.30 am fost doar noi cu bebe mic - ceilalti copilasi aveau 2-3 ani - un baiat si o fetita care au plans mai mult ca noi. Eu eram intr-un costum bej - fusta si sacou. Lumanarea era cu orhidee roz.
Daca nu mi-ai zis - m-as fi uitat dupa tine. Tu in ce sector stai?
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
aelita spune:
Otilia haha bine ca nu ai scris ceva important in mailul ala
cu botezul,si noi vom fi printre ultimii,alaturi de voi
LARISSA WOOOW 8200 KG !!!!!!!!
RACUSOR asa ar fi ideal,daca poti sa o platesti o perioada inainte,chiar daca mai putine ore,ca sa o urmaresti si instruiesti .
eu te inteleg cu serviciul,pe criza asta nu mai poti risca sa il pierzi,daca e musai sa te intorci,asta e.
RODICA nu stiu ce are Isi de nu mai doarme bine noaptea ca pe vremuri...
MIHA Felicitari pt botez !!
Victo ei,nu ma plang?ma mai plang si eu cand nu mai pot.
zilele astea sunt obosita si cu capul afumat rau.
vineri cu Andres la urgenta si de atunci e bine,dar ma duc cu capul cu atatea siropuri,aerosoli ,substanta aia,ailalta,ora cutare,kk de 4 ori pe zi mai mult ca Miguel...
si tot asa veselie
sot de 2 saptamani e ca si lipsa,vine la 8,la 10 seara..obosit ,abia mai mananca,nu pot sa il mai pun sa faca nimic.astept weekendul sa ma ajute !!!
zic merci ca poate saptamana asta sa o duca el pe Sofia dimineata la autocar,sa nu mai ies eu cu toti,asa mai dormim ,eu cu baietii puturosi.
bumblebee spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Otlia, asa te vreau draguta mea! care Alinuta vrea bebe2? cine e curajoasa? si ca sa mai destindem atmosfera va bagati la un cardio?: http://www.youtube.com/watch?v=amLDQgF6mb0&feature=related Hai Otilia, crispro, oana si cine mai doreste...lasati graficele, cataririle. lasati dom'ne copii sa creasca...cresc ei singuri! Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010# |
Eu, eu nu m-am trezit inca la realitate. Nu as vrea diferenta mare intre copii pt ca am un frate cu 11 ani mai mic si uneori parca-s matusa.
Otilia, tii minte bine, la mine primele 3 n-au fost sa fie. De fapt prima a fost un wake-up call si nu a mai contat varsta/cariera (care probabil ar fi primat daca lucrurile stateau altfel)
Problema de distanta dintre sarcini o mai am si din alt motiv, clar nu as mai putea sta la pat ca la prima sarcina de la inceput si plimbari usoare din sapt. 24 si un copil mic nu stiu cat intelege din asta. In fine, poate acuma o sa fie mai usor, om trai si om vedea.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Paul-Christian Sa fii sanatos, voios si norocos!
Larisa, eu am obosit numai uitandu-ma la exercitiile alea Tu faci deja dintr-alea? Vreo schimbare pt lactatie?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
Diana_Eva spune:
Copilul meu doarme de 8 ore!!! m-am sculat sa vad daca e bine, mi-a mormait ceva si continua sa doarma!!!
La multi ani Paul sa fi sanatos si cumintel!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)