Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana_Eva spune:
s-au facut 9 ore si a inceput sa "ma cheme".
o zi frumoasa tuturor!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Paul de BTZ, La multi ani! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Neata! Raportam acelasi program, papa la 5, apoi trezire iar la 8... Acum ma duc cu el iar la papa... Asa suna bine, dar pe la 3 si ceva s-a tot foit, i-am dat suzeta, iar a scapat-o, iar i-am dat-o... Si tot asa de 3 ori, la cate 10 minute, exact pe cand atipeam... Si apoi mi-a zburat somnul... DUpa papa de la 5 iar da-i cu pompa, iar a zburat somnul... SI pe cand sa readorm, s-a trezit de tot... De 2 zile ce pompez noaptea bag in congelator, ca seara se satura la san (sau eventual ii mai dau un 40 din bibe), asa ca de acum numai 100ml pompez noaptea, cat sa nu ma doara sanii, si sa termin mai repede, sa dorm odata la loc!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Is necajita- copilul asta nu cere niciodata de mancare... Ii dau eu la 4 ore, ca e timpul... si mananca bine, dar el nu cere... De cand am iesit din spital ii dau la 3 ore, ca asa zicea dr... Nu stiu cand ii e foame.... Daca nu as fi acasa, si altcineva l-ar hrani fara sa imi spuna la ce ora, io nu stiu cand ar trebui sa ii dau urmatoarea masa...
Acum a atipit in fisher, nu a mancat de la 5 dimi, deci de 4 ore, si atunci a papat putin, ca a stat vreo 7 minute la san ( deci maxim 100 ml). Ma ingrijoreaza cateodata... Oare nu simte ca ii e foame?
Poze
bumblebee spune:
Off Cristinutza, ce sa zic, unii urla de foame desi mananca mult mult, altii primesc ca trebuie... poate ca el e mai calm si asteapta cumintel ca stie ca oricum primeste zic si io. Oricum, Vlad e sanatos si bine si asta e cel mai important
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
offf, ce noapte grea
- 21.00 culcarea
- 23.00 m-am dus sa il pun in sacul de dormit (facuse pipi in el si nu se uscase inca la ora de culcare), desigur s-a trezit si a mancat...m-am gandit ca pana dimineata avem liniste
- 24.00 - m-am culcat eu
- 1.30 - maraieli - i-am dat sa pape si de obosita ce eram l-am pus cu tot cu perna pe canapea si am adormit langa el
- 3.00 - m-am trezit pe canapea ca maraia langa mine mi-am dat seama ca era pampersul plin si iar facea pipi pe el si l-am schimbat, asa pe perna. pana sa aduc pampersul a facut pp pe perna..asa ca a trebuit sa schimb totul, sa spal putin perna etc, a mancat
- 3.30 m-am culcat
-4/00 - m-am trezit sa mananc miere,ca ma doare rau gatul, am racit
- 5.30 - maraieli, iar a papat putin
- 6/30 - iar m-am trezit sa mananc miere
- 7.00 - maraieli, l-am adus langa noi in pat, un pic de papa
- 8/00 - bebe treaz
sunt franta, racita
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
neata delfinariu
dupa cum va ziceam sunt obosita si racita pe deasupra , nu stiu cum am reusit iau oscilo si paracetamol. si o sa beau si redoxon.
dar macar andrei de pe la 9 la 10 a stat singur pe salteluta de activitati si s-a jucat. s-a invartit, a tras de albinuta,dar macar fara maraieli. acum a papat si trage un pui mic de somn.
cris nici andrei nu prea plange de foame, isi baga manutele in gurita si tre sa deslusesc care e semnul de foame sau cand isi baga manutele de placere... si uneori il pun la san, papa 2-3 minute si gata...tu macar stii cat papa, si papa bine, dar andrei mananca mult mai putin si oricat l-as tine, se opreste el si nu mai vrea la un moment dat. sau adoarme nici nu stiu cu ce creste copilul asta
LA MULTI ANI BEBE PAUL!! SA CRESTI MARE SI VOINIC! SI SA FII SANATOS!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Racusoru', insanatosire rapida iubita
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
Of, Racusor, ce noapte grea! Si racita! Ai grija de tine, baga la greu ceaiuri, miere, medicamente, si cu grija sa nu ia Andrei!
Io ma gandesc ca din cauza suzetei nu plange de foame, ca tot molfaie pe ea...
Rodi, cum a fost noaptea? Cu treziri multe? Ziceai ca mergi la scoala la Maria, cum e? Totul bine?
Poze
eladea2005 spune:
neata si de la noi...
al meu puiut a adormit aseara la 8, in carucior si acolo l-am lasat, sa nu-l trezesc...a dormit pana la 11 si ceva, apoi l-am adus langa mine in pat la papa si nani in continuare...evident aseara am avut iar show, i-am dat bonisan si infacol...
dar spre dimi, pe la 4, s-a tot foit, a scancit, mai tragea un partz, mai dadea din picioare, mai mainile in gurita...asa ca is rupta...el acu doarme, da io nu pot, plus ca tre sa-l pazesc de Eric sa nu mi-l trezeasca....
racusor, draguta, sanatate iti doresc...stiu cum e...
cristina, al meu ar tot manca, si mananca prea des!!!! vezi, fiecare cu pb lui...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...