Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
buna mamicilor,
Otilia eu iau ulei de peste omega 3 inca din sarcina deci i-am obisnuit cu gustul.Al meu lapte nu prea are nu stiu ce gust,ii putin dulce,ce-i drept ff putin am gustat ca mi-era asa un pic....
tetina ortodontica: eu fol gama chicco din latex,cele care seamana cu sanul.
azi noapte copiii au dormit de la 11.30 la 6.45 ,au papat si apoi somn pana la 9.30,acum papam M-am odihnit si eu o noapte in sfarsit!!!!!
revin
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
eladea, cris i-am dat oscilo lui andrei de dimineata, sa speram ca nu ia de la mine.
incerc sa nu il pup
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
pana acum oricum a stat mai mult singurel pe salteluta, apoi s-a culcat, acum inca motaie si il mai las in patut pana ma striga sa ne jucam
cine stie, poate ne prinde bine o zi din asta cand incerc sa il tin departe, poate se obisnuieste sa se joace si singurel, ca e baiat mare de acum
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
michelle1981 spune:
Otilia - si a mea avea tot 5300 la 2 luni
Conteaza f mult daca a iesit cu scaunul (eu o cantaresc aproape zilnic si observ ca e aceeasi greutate ca ziua precedenta daca a iesit cu scaunul).
La multi lunite Paul Cristian!
Eu am renuntat sa ma mulg noaptea caci nu apuc sa i-l dau si ajung sa il arunc. La congelator am destul lapte si nu cred ca voi ajunge sa il folosesc nici pe ala.
racusor - insanatosire grabnica! Poate reusesti sa mai furi azi cateva ore de somn cand doarme piticul.
A mea a papat azi-noapte la 10, apoi s-a mai trezit la 3, apoi la 8
E frumos afara asa ca azi iar ne vom plimba.
O zi frumoasa tuturor
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ilinca79 spune:
'neata si de la noi,
pe cand m-am bucurat de dimineata ca vazusem soarele si speram sa iesim azi afara, acum iarasi e innorat si sta sa ploua
racusoru, iti zic cu ce m-am tratat eu si am reusit sa scap de a 2-a raceala, ca la prima nu stiam reteta: intr-o cana de ceai fierbinte amesteci o lingurita de polen si 20 de picaturi de tinctura de propolis, indulcesti cu miere si storci o jumatate de lamaie
ai grija de tine, sa te faci bine cat de repede
crispro, si Victor e la fel cu mancatul. Nici el nu ar plange veci de foame. Doar noaptea cand se trezeste il vad ca mai cauta cu gurita dupa titi, in rest pot sa treaca ore in sir si nu cere de mancare. Si eu nici nu pot sa-l prostesc, ca daca nu mai vrea, pot sa stau langa el oricat si scuipa sanul efectiv. Ne-am cantarit aseara: are 6130 gr , a luat 200 gr intr-o luna
Cand vad ce voinici sunt ceilalti delfinasi, vorba Otiliei, imi vine sa ma impusc.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
Paul de btz
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, cum a fost noaptea? Cu treziri multe? Ziceai ca mergi la scoala la Maria, cum e? Totul bine? |
cristina, am fost luni la scoala, am tot urcat si coborat 3 etaje ca n-o gaseam. pe final a cautat-o directorul si a adus-o jos, ca eu abia o mai tineam pe isa in brate... mi-a spus ca e mai bine, a refacut examenul, dar ca e rusinoasa si trebuie sa fie mai activa la ore si mai sigura pe ea. am incercat sa aduc in discutie tema strainilor din Spania, care se pare ca e la moda printre copiii de clasa a IV-a , normal ca spun si ei ce aud acasa!! ptr ca intr-o zi s-au luat de maria si au facut-o in toate felurile, sa plece in tara ei si sa studieze, ca din cauza parintilor ei nu e de lucru in Spania ptr parintii lor!! si cand te gandesti ca noi platim tot ce e de platit catre stat plus alte asigurari fara sa primim mai nimic, adica alocatie ptr copii eu nu primesc, maternitate am avut 4 luni, somaj 3 sapt ptr ca mi s-au scazut zilele de concediu medical de acolo!!!, iar multi dintre ei n-au platit niciodata o asigurare, nu platesc facturi la tel ca aduna sume fabuloase si apoi cumpara alt telefon, sau la apa si curent unde se conecteaza ilegal, si multe altele... dar cand am incercat sa-i atrag atentia profesoarei, a schimbat subiectul. eu stiu ce studiaza maria acasa, stiu ce stie (si in somn imi spune tabla inmultirii, spre ex), iar profesoara zice ca ezita ptr ca le-a uitat. tarziu m-am dezmeticit si eu ca maria are o vina infima, aceea de a profita ca nu mai sunt eu asa vigilenta la a o verifica, dar temele si le face cu aceeasi constinciozitate, iar timiditatea si neparticiparea la ore (de unde concluzia ca e nepregatita) vin din cu totul alta parte... asa ca am lasat-o in plata Domnului pe profa si am plecat la director, cu fetele dupa mine. pe director il stiu de cand avea maria 4 ani, adica de cand am inscris-o la scoala (atunci nu stiam ca se incepe la 3 ani!!) si e un om extraordinar! maria a fost prima si singura de alta nationalitate din scoala timp de 2 ani si era vedeta, toti vroiau sa se joace cu ea!! asa ca o cunosc toti profesorii si au numai cuvinte de lauda, de aceea stiam ca pot apela la intelegerea directorului. i-am explicat ca pe mine nu ma deranjeaza comentariile rautacioase ale pustilor de 9 ani, nici ale parintilor la adresa strainilor, dar ptr un copil asta poate fi o trauma si l-am rugat sa vb cu profesoara sa le spuna parintilor, altfel voi ridica eu problema la urmatoarea sedinta. raspunsul a fost foarte prompt: a doua zi in timpul orelor profesoara a deschis discutia despre relatia spaniolilor cu strainii, si a participat si directorul, care le-a explicat cum stau lucrurile de fapt, dandu-le exemplu toti anii in care au fost colegi de clasa cu maria si au fost chiar prieteni! asa ca maria a venit foarte multumita acasa, si eu sunt multumita ca directorul a procedat asa nu ptr educatia celorlalti (ptr ca pe parintii lor aflati in plina criza nu-i mai poate nimeni educa...), cu ptr linistea copilului meu...
ooooofff, ca m-am intins atata!!! dar, ce sa-i faci, lucrurile astea dor, mai ales la 9 ani...
revin
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
rodyka spune:
iar de isa... of of! ieri am avut o durere ingrozitoare de masele (nu stiu care, ca ma durea toata gura!!!) si aseara era la apogeu, asa ca dupa ce i-am dat sa pape si am intrat putin pe forum, m-am intins pe pat cu perna pe cap si am adormit!! pana la 1.30, deci a dormit isa 4 ore. a papat bine si a adormit instant, iar eu m-am pus repede in pat sa adorm si eu. la 4.30 am simtit-o ca se foieste si am luat-o s-o pun la san, cel mult 2 minute a stat, si mie incepuse sa-mi curga laptele din celalalt san, si maselele nu ma lasasera... a inceput sa planga, sa urle de fapt si eu m-am trezit ptr prima data in situatia sa nu stiu ce vrea... am ridicat-o pe umar si s-a linistit, cand am pus-o la san iar urlete, iar sus era bine... asa ca merg si-i pregatesc biberon din lapticul de seara... daŽ de unde! aceleasi urlete, de s-a trezit si maria din camera ei sa vada ce-i baiul... asa ca am aruncat lapticul (macar daca era lp) si m-am dumirit ca nu-i era foame, ea nu vroia decat sa-si continue somnul, foiala ei a fost doar asa... o fitza! am lasat-o sa doarma si s-a trezit doar la 6.30, ca de obicei, a papat si a mai dormit 3 ore... apoi la joaca si apoi sa papam putintel. am pus-o la san dar in 5 min a inceput sa se agite, cred ca nu mai era mare lucru, asa ca am luat putinul laptic ce am reusit sa-l mulg la 5 (vreo 80) si l-am pus in biberon. alta risipa!!! n-a vrut sa bage biberonul in gura!!! asta ar putea fi o problema ptr noi, si una destul de mare... asa ca am pus-o in paturica de activitati si am lasat-o singurica, n-o aud asa ca presupun ca a adormit, nu merg inca sa vad ca scartaie de ieri usa si o trezesc poate . tre sa-i pun ceva pe balamale ca altfel...
si am incercat leacul meu de dinainte cu bitter in ureche, dar nu mai stiu in care sa pun, am pus in amandoua deja, ca ma enerveaza si mirosul... ma gandesc sa iau un algocalmin sau asa ceva dupa ce ii dau sa pape la amiaza...
racusor, sanatate multa! ai grija...
_
Sierra Nevada
rodyka spune:
cristina, multumesc de intrebare si ca ti-ai amintit de noi
_
Sierra Nevada
Creatza11 spune:
Neata'! Semnez si eu ondica repejor pe ziua de azi ca dupa masa de 13.00 vrem sa iesim afara.
Of, Rody, nasol cu colegii Mariei si vorbele care le spun auziund discutiile parintilor in casa. Sper sa fi inteles si ei mititeii din sedinta cum sta treaba. Si fratele meu sta cu familia de 10 ani in Spania, nepotul meu are acum 15 ani si mi-a tot povestit mereu cand venea in tara sau la telefon de faze din astea naspa din partea colegilor de la scoala.
Crispo nici Matei nu tipa mereu dupa mancare...
Bumblebe si eu vreau sa intru din CIC1 in CIC2, si eu am 2 sarcini pierdute si nu vreau sa mai pierd vremea. Nci nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu Matei cel nazdravan care atunci va incepe sa mearga singurel in picioare si trebuie sa stau numai in fundu' lui si cu bebita mic acasa si operata iarasi de cezariana. Doamne, nici eu nu realizez la ce ma inham!!!! Insa eu vreau neaparat 2 copii si apropiati ca varsta caci si eu amun frate cu 12 ani mai mare dcat mine....
rodyka spune:
michelle, ce bine de tine ca nu ai nevoie sa-ti faci provizii...
eu ma gandeam sa le folosesc pe cele din august si sa pun altele in loc, dac-o mai fi de unde...
_
Sierra Nevada